Перестав працювати інтернет на комп'ютері

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Закрито
Автор
Повідомлення
Galactick
Member

Повідомлення

Власне вчора ввечері коли вимикав комп'ютера, то все працювало, а зранку вже ні. Не працює по кабелю, не працює Wi-Fi (навіть пункти, кнопки зникли), не працює через хаб з Ethernet, не працює через перехідних Ethernet, не працює через телефон в режимі модема. Підключав декількома різними кабелями, які працюють з телефоном, телевізором, іншим комп'ютером. Драйвера стоять, скидання налаштувань робив.
MB Asrock B450 itx, CPU 5600, Win 11
seraphic
Member

Повідомлення

Поражен вашей неудачей, обратитесь в ближайший сервисный центр :up:
slv
Member

Повідомлення

Ethernet та Wi-Fi вбудовані чи PCI ?
masik
Member

Повідомлення

Может скопытилась ось? Переустановить вин11.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Завантажтеся з якогось Live CD, спробуйте, чи пінгується роутер. Якщо ні, то копайте в сторону мережевої карти. Буває, що мережеву карту пробиває статикою і вона веде себе як робоча, тобто показує, що підключення є, але насправді не працює. Але зважаючи, що у Вас обидві мережеві не працюють – і Ethernet, і Wi-Fi, то це щось софтове. Може троянчик якийсь вчора зловили, а може невдало накотилось якесь оновлення Windows.
slv
Member

Повідомлення

Avenger80: 12.11.2023 10:53 Учитель информатики... :gigi:
І що с того ? Цілком нормально для України, коли вчителя володіють власним предметом виключно по посібникам . В школах навіть так і говорять - « Я їм читаю » :lol:
Востаннє редагувалось 12.11.2023 11:11 користувачем slv, всього редагувалось 1 раз.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Це при умові, що на роутері є інтернет.
seraphic
Member

Повідомлення

Я и не туда, что род занятий: Вчитель інформатики
:lol: соболезную ученикам
Kirakishou
Member

Повідомлення

slv
Це нормально не тільки для України. Закордоном також вчителі інформатики носять комп’ютери в сервіс. Просто енікейщик з досвідом чи майстер по ремонту заліза це не те саме, що викладач інформатики. Викладач розповідає учням те, що передбачено програмою. Тобто як користуватися комп’ютером, офісом, що таке програмування. У мене є знайомі веб-дизайнери та програмісти, які до мене носять ноутбуки, щоб я їм віндовс перевстановив. Недавно син колеги приходив, який вчиться в університеті на спеціаліста з кібербезпеки та захисту інформації. Також не вміє встановити віндовс. Те, що ти вмієш гарно їздити на автомобілі, не обов’язково означає, що ти можеш відрегулювати карбюратор чи шліфонути на плоскошліфі головку блока циліндрів.
Avenger80
Member

Повідомлення

Kirakishou
Мой сын на информатике (6, 7 класс) уже второй год ребусы разгадывает... Типа логика развивается. А также в Scratch сидят. Зато дома - может Винду поставить, Linux поставить, комп перебрать, в крипте сидит... :gigi:
Пан
Junior

Повідомлення

Kirakishou: 12.11.2023 11:20 slv
Це нормально не тільки для України. Закордоном також вчителі інформатики носять комп’ютери в сервіс. Просто енікейщик з досвідом чи майстер по ремонту заліза це не те саме, що викладач інформатики. Викладач розповідає учням те, що передбачено програмою. Тобто як користуватися комп’ютером, офісом, що таке програмування. У мене є знайомі веб-дизайнери та програмісти, які до мене носять ноутбуки, щоб я їм віндовс перевстановив. Недавно син колеги приходив, який вчиться в університеті на спеціаліста з кібербезпеки та захисту інформації. Також не вміє встановити віндовс. Те, що ти вмієш гарно їздити на автомобілі, не обов’язково означає, що ти можеш відрегулювати карбюратор чи шліфонути на плоскошліфі головку блока циліндрів.
Прекрасное современное образование. Наконец-то удалось вырастить узкопрофильных специалистов, которые больше ничего не умеют и за всё будут платить или покупать новое. А то понимаешь ли повыучивали когда-то умников, которые и носки себе заштопают и автомобиль починят и стиралку. Так никакая экономика не выдержит этих прижимистых.
Avenger80: 12.11.2023 11:33 Kirakishou
Мой сын на информатике (6, 7 класс) уже второй год ребусы разгадывает... Типа логика развивается. А также в Scratch сидят. Зато дома - может Винду поставить, Linux поставить, комп перебрать, в крипте сидит... :gigi:
Знаю некоторые уже второй год PowerPoint изучают. И действительно, зачем им много знать? Читать, считать научились и ОК. Сейчас всё роботизировано и автоматизировано, без них справятся. Пускай творят и наслаждаются жизнью. А скоро и в космос с Илоном полетят. Прекрасное будущее впереди.

Galactick
Открой cmd и выполни следующие команды одна за другой:

Код: Виділити все

netsh winsock reset

netsh int ip reset

netcfg -d

ipconfig /release

ipconfig /renew

ipconfig /flushdns

ipconfig /registerdns
KimRomik
Member

Повідомлення

Якщо інтернет ніде не працює, то все цілком можна списати на потужну магнітну бурю, про яку останнім часом розказували в новинах :D
Galactick
Member

Повідомлення

slv
Вбудовані

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Avenger80
Написав же що працює телевізор, телефон, інший комп'ютер.
slv
Member

Повідомлення

Galactick: 12.11.2023 12:23 slv
Вбудовані

Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
Avenger80
Написав же що працює телевізор, телефон, інший комп'ютер.
Спробуйте підключити діскретну мережеву , якщо не запрацює - тестувати мережеви інтерфейси через LiveCD, як Вам раніше порадили , запрацює- перевстановить систему, якщо ні- несить у сервіс, може проблема с псіай-єкспресом
Galactick
Member

Повідомлення

Ну крч походу вінда зкурвилась. В налаштуваннях адаптера зникли ipv4,v6 протоколи і все інше. Додав v4 - запрацював інтернет. І таке видать буває.

Відправлено через 26 секунд:
slv
З мережевою не працювало, з телефоном в якості модема також.
Пан
Junior

Повідомлення

Galactick: 12.11.2023 12:41 В налаштуваннях адаптера зникли ipv4,v6 протоколи і все інше. Додав v4 - запрацював інтернет. І таке видать буває.
Ну оно то проще создать тему в интернете, чем сделать очевидные на первый взгляд вещи. Ничего, сейчас все так делают. :super:
Зато людям не скучно.
Avenger80
Member

Повідомлення

Galactick: 12.11.2023 10:12 Підключав декількома різними кабелями, які працюють з телефоном, телевізором, іншим комп'ютером.
С этой фразы, я понял, что кабеля исправны и вы проверили с исправными кабелями, но о устройствах ни слова, что они сами получают инет. Ну то ладно - не поняли друг друга. :gigi: Просто перечитайте ваш пост ещё раз - там много было полезной и информативной информации?
Востаннє редагувалось 12.11.2023 12:51 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
slv
Member

Повідомлення

Junior
Имя пользователя:Пан Звание:JuniorЗарегистрирован:08.11.2023 16:26Последнее посещение: -
Давай ще ти будешь поради раздавати на форумі кому що робити … :lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Пан: 12.11.2023 12:13А то понимаешь ли повыучивали когда-то умников, которые и носки себе заштопают и автомобиль починят и стиралку.
Не повиучували, а ці розумники самі навчились. Раніше в автошколі також не вчили регулювати карбюратор, шліфувати ГБЦ чи нарізати шестерні для КПП. Максимум вивчали конструкцію автомобіля. Я також свою першу віндовс самостійно перевстановлював, бо боявся, що мати випише ремня за те, що поламав комп’ютер і треба платити гроші. Але мені це було цікаво, а багатьом однокласникам на це було плювати. Вчаться самостійно міняти хрестовину барабана пральної машини, штукатурити стіни по маякам чи класти плитку або із-за бідності, або із-за цікавості. Якби у Вас була купа грошей, Ви би сиділи і реболили гпу чи краще б в якусь гру пограли або банально заробили б ще грошей в той час, як реболом зайнявся би спеціаліст який знає і який профіль виставити і які шари накатати?
goldenvirus
Member

Повідомлення

Galactick: 12.11.2023 12:41 Ну крч походу вінда зкурвилась. В налаштуваннях адаптера зникли ipv4,v6 протоколи і все інше. Додав v4 - запрацював інтернет. І таке видать буває.

Відправлено через 26 секунд:
slv
З мережевою не працювало, з телефоном в якості модема також.
Підтверджую, також колись зловив такий глюк, вилікувались скиданням налаштувань мережевих адаптерів комп'ютера
Робиться за 30сек десь у дебрях налаштувань, вже по пунктах точно не пам'ятаю де ...пошукайте самі у властивостях мережі
Закрито