Новини
Останні статті і огляди
TP-Link Archer C64 лагає
-
Bomchik
Member
Хлопці, от є така проблема. Вдруг ви сможете мені допомогти.
Обновився до C64(EU)_V1_1.13.2 Build 230824. І тепер скачить пінг на самому роутері. Я пінгую з свого компа IP роутера і пінг то меньше 1 мс, то 100, 200, 300, а інколи й цілу секунду. Що це за фігня така? Навіть відкотитися не можу, бо "Note: You will be unable to downgrade to the previous firmware version after updating this firmware." Тех підтримка у свому репертуарі та відповідає стандартними фразами, по типу "перезавантажити, повторно перепрошити"
Обновився до C64(EU)_V1_1.13.2 Build 230824. І тепер скачить пінг на самому роутері. Я пінгую з свого компа IP роутера і пінг то меньше 1 мс, то 100, 200, 300, а інколи й цілу секунду. Що це за фігня така? Навіть відкотитися не можу, бо "Note: You will be unable to downgrade to the previous firmware version after updating this firmware." Тех підтримка у свому репертуарі та відповідає стандартними фразами, по типу "перезавантажити, повторно перепрошити"
-
seraphic
Member
Wi-fi или lan? зачем обновлялся?
-
Siferatus
Member
Подключение к роутеру lan или wlan? Если wlan, на какой частоте подключение 2.4 или 5ггц? Какие настройки стоят? Что говорит inssider об зашумленности эфира другими тд?
-
Donate
Member
Забекап налаштування і зроби скидання до заводських і перевір 
-
Bomchik
Member
Прямий лан порт. Обновлявся тому...що було вімкнене автооновлення. Я вже сам з десяток раз пошкодував за цю галочку(((
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Ця проблема була пропала, після повтороного накатування обнови, але от знову вилізло. Капець як незручно грати. При серфінгу пофіг.
Відправлено через 28 хвилин 51 секунду:
Скинув до заводских. Нічого не змінилось. Пінг все так само скачить. Зараз трішки меньша розбіжність але це тимчасово. Сам факт - роутер лагає і не видає стабільний пінг.
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
От не пам'ятаю чи робив це. Точно перешивав повторно...але от чи скидав до заводских.
Ця проблема була пропала, після повтороного накатування обнови, але от знову вилізло. Капець як незручно грати. При серфінгу пофіг.
Скинув до заводских. Нічого не змінилось. Пінг все так само скачить. Зараз трішки меньша розбіжність але це тимчасово. Сам факт - роутер лагає і не видає стабільний пінг.
-
Donate
Member
Так як у 99% кабелів екранування лайно спробуй кабель розмістити так щоб він ні з чим не контактував. Особливо кабелі живлення.Bomchik: ↑ 11.11.2023 19:54 Прямий лан порт. Обновлявся тому...що було вімкнене автооновлення. Я вже сам з десяток раз пошкодував за цю галочку(((
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:От не пам'ятаю чи робив це. Точно перешивав повторно...але от чи скидав до заводских.
-
Bomchik
Member
Donate
Пінгую сайти з налаштувань роутера і теж пінг гуляє. Не думаю, що проблема одразу в двох пачкордах. Але порухав трішки провід, що йде до компа і ситуація не змінилася.
Пінгую сайти з налаштувань роутера і теж пінг гуляє. Не думаю, що проблема одразу в двох пачкордах. Але порухав трішки провід, що йде до компа і ситуація не змінилася.
-
AlteaXL
Member
Bomchik
сумніваюсь що проблема в прошивці, такий самий роутер і таж прошивка (теж автооновлення ввімкнено)
сумніваюсь що проблема в прошивці, такий самий роутер і таж прошивка (теж автооновлення ввімкнено)
- спойлер
-
Avenger80
Member
Bomchik
Ну всё, труба... Ставьте, если можно и есть для него OpenWRT. Техподдержка у TP-Link полные нули в ПО. Моя твоя не понимать (на нашем тестовом экземпляре неполадок не выявлено - всего Вам хорошего.
). А может и само исправится.
Ну всё, труба... Ставьте, если можно и есть для него OpenWRT. Техподдержка у TP-Link полные нули в ПО. Моя твоя не понимать (на нашем тестовом экземпляре неполадок не выявлено - всего Вам хорошего.
Востаннє редагувалось 11.11.2023 20:47 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
seraphic
Member
с телефона пингани проблема аналогична будет?без подключенного wan тоже пинг с такими лагами? попробуй включи его с другим БП, другим проводом
-
Bomchik
Member
А як з телефону пінганути? Там ж нема cmd
Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
Ще спробую завтра новий пачкорд обжати від роутера до пк. Десь був десяток метрів екранованого.
Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
Але чи може бути проблема в проводі? Повині ж бути втрати, а не пінг скакати.
Ще спробую завтра новий пачкорд обжати від роутера до пк. Десь був десяток метрів екранованого.
-
Donate
Member
https://play.google.com/store/apps/deta ... ping&hl=ruBomchik: ↑ 11.11.2023 21:07 А як з телефону пінганути? Там ж нема cmd
-
Bomchik
Member
По wifi пінг взагалі нестабільний. То 8-9, то 100-160. По Lan куди стабільніше і чітко видно, коли залагало.
-
Avenger80
Member
А интересно - а точно ли дело в роутере, может просто состояние сети такое в данный момент? А если попробовать сравнить напрямую, без роутера?
-
Kirakishou
Member
Avenger80
Так він же сам роутер пінгує, а не якийсь ресурс в інтернеті.
Так він же сам роутер пінгує, а не якийсь ресурс в інтернеті.
-
Avenger80
Member
Kirakishou
Точно, как-то упустил этот момент.
Точно, как-то упустил этот момент.
-
Alex646
Member
Хм, а я ще думав оновлювати стокову прошивку на своєму старенькому wr-740n...
-
Donate
Member
Це залежить від вендора. Мікротіки десь раз в місяць ПЗ оновлюють і нічого не ламається.Alex646: ↑ 11.11.2023 22:52 Хм, а я ще думав оновлювати стокову прошивку на своєму старенькому wr-740n...
-
AlteaXL
Member
Bomchik
звідки ви взяли що не можливо понизити прошивку?
https://www.tp-link.com/in/support/down ... /#Firmware
хоча я дуже сумніваюсь що це в прошивці справа
upd
оновив на останню прошивку знову, все стабільно
звідки ви взяли що не можливо понизити прошивку?
- спойлер
https://www.tp-link.com/in/support/down ... /#Firmware
хоча я дуже сумніваюсь що це в прошивці справа
upd
оновив на останню прошивку знову, все стабільно
- спойлер
Востаннє редагувалось 11.11.2023 23:01 користувачем AlteaXL, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex646
Member
Мій досвід не зовсім релевантний, але я оновлював прошивку на своєму ще більш древньому дір-615, то тоді я також пожалів майже відразу, бо все стало працювати гірше. Доводилося часто резетити роутер.Donate: ↑ 11.11.2023 22:55 Це залежить від вендора. Мікротіки десь раз в місяць ПЗ оновлюють і нічого не ламається.