Donate: ↑
09.11.2023 12:11
Хтось жигу купує і там сидить з нею 12/7 в гаражі і йому норм
Але напевно років так після 20-25+ коли обов'язків/планів більше ніж часу менше за всього хочеться сидіти і займатися половим актом з телефоном. Вже більше полюбляєш варіанти купив і забув взагалі.
Я, як людина яка в смартфонах зовсім "юзер", абсолютно впевнений, що така думка про телефони (будь якої марки), може виникати тільки у людей, які самі люблять кучу часу проводити в якихось налаштуваннях, перепрошивах, кастомізаціях ітд. На відміну від комп. ігр, смартфони ніколи не були моїм хоббі, і можу сказати, що я (да і практично ВСІ люди, кого я знаю, люди переважно з ІТ/інженерної сфери) половим актом зі смартфоном не займаюсь незважаючи на те, що я користувач сяомі майже 8 років (до того мейзу, а до того нокія). Зазвичай, у звичайного юзера телефону все відбувається так:
1) Прийшов в магазин, купив телефон.
2) Переніс контакти/фотки з горем пополам, скачав ті ж додатки що були.
3) На протязі деякого часу позвикав, може встановив щось новеньке, наприклад спробувати якусь гру (якщо ще не мав близького досвіду з тим лайном або просто хочеться попробувати) чи тему.
4) Користуєшся N часу. Інколи бісишься, що скачалась якась обнова і дизайн гади поміняли.
5) Міняєш на новий (хто дуже полюбляє це діло і є кошти - через рік-два, хто більш байдужий - коли вже або глючити почне (часто це зв'язано з прошивками/оновленнями) - роки 3-4.
Ну я ще жадібний пірат, який регулярно ютуб вансед і спотіфай качає, бо жадібні корпорації щось ламають в попередніх версіях
І коли така людина заходить на форум з питанням "що вибрати, модель за 10 чи за 12" і читає що виявляється, щоб користуватися її смартом треба щось там сидіти налаштовувати, колупати, скачувати якісь прошивки, ітд ітп, то щире здивування виникає.
Отправлено спустя 7 минут 53 секунды:
P.S. Хтось знає, чи можна якось зі старого сяомі на новий перенести все разом з налаштуваннями, авторизаціями, всіх додатків?