Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

TSMatvey: 03.11.2023 22:30 і воно заробило по людськи( --вінда із торента ! )
:lol:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

TSMatvey: 03.11.2023 22:30 вінда із торента ! )
Бо треба ставити чисту MSDN і активатор, або ключ купувати. Хто як бажає.
Наприклад ставите ось
спойлер
https://nnmclub.to/forum/viewtopic.php?t=1593008
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Народ є питання:
Отже телефон переведений в режим літака передає данні в мобільній мережі, чи ні?
Цікавить андроїд, де можна почитати?
Я десь читав що за інфою епла, айфони передають данні на мобільні вежі навіть в режимі літака, сервісні. Правда не всі, а начебто тільки нові.
А як там андроїд?
Scoffer
Member

Повідомлення

_clawfinger_
Не передає. Нє, може якісь особливо упороті екземпляри і не вимикають радіо, але тут без сканера не зрозумієш. В цілому не повинен.
IvanCh
Member

Повідомлення

del
Востаннє редагувалось 04.11.2023 14:11 користувачем IvanCh, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

IvanCh
Ти темою помилився :rotate:
IvanCh
Member

Повідомлення

del :lol:
oldpsyho
Junior

Повідомлення

_clawfinger_: 04.11.2023 11:55 Народ є питання:
Отже телефон переведений в режим літака передає данні в мобільній мережі, чи ні?
Цікавить андроїд, де можна почитати?
Я десь читав що за інфою епла, айфони передають данні на мобільні вежі навіть в режимі літака, сервісні. Правда не всі, а начебто тільки нові.
А як там андроїд?
Це легко перевірити за допомогою звичайного SDR приймача (звісно який вміє працювати на частотах 900мгц-1ггц).
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.11.2023 12:16Нє, може якісь особливо упороті екземпляри і не вимикають радіо, але тут без сканера не зрозумієш. В цілому не повинен.
Я теж не певен, тому й питаю. Інфу про епл знайти не можу.Якщо коротко, то суть була така: смартфон обмінюється з найближчою вежою. Щоб коли вийти з режиму літака зразу отримати зв’язок моментально.

oldpsyho: 04.11.2023 19:56Це легко перевірити за допомогою звичайного SDR приймача (звісно який вміє працювати на частотах 900мгц-1ггц).
Нема на руках такого. :(
Scoffer
Member

Повідомлення

oldpsyho: 04.11.2023 19:56звісно який вміє працювати на частотах 900мгц-1ггц
Малувато буде. Мобільники світять в різних стандартах 700-2600
oldpsyho
Junior

Повідомлення

Scoffer: 04.11.2023 22:33
oldpsyho: 04.11.2023 19:56звісно який вміє працювати на частотах 900мгц-1ггц
Малувато буде. Мобільники світять в різних стандартах 700-2600
ну якщо враховувати 3ж/4ж а не стандартний жсм900, то моніторити треба 1700-1890мгц та 2500-2690мгц
Scoffer
Member

Повідомлення

oldpsyho
Мобільник же не знає вишка якого саме стандарту поряд і сканує все що вміє. Тобто і 2ж, і 4, і американські частоти, і наші.
IvanCh
Member

Повідомлення

IvanCh: 31.10.2023 12:23 в мене є уфо і стійка під нього з кріпленням кутниками.
А болтики я пролюбив, скажіть які болтики з якою різьбою туда вкручується?
короче, розібрав я одну сторону, вийняв плашку яка рухається. і з нею пішов у епік,
там підібрав болтик, виявилося підходить звичайний м5. правда мінімум що було це 10мм в довжину.
тому прийдеться болтик чутка підрізати.
Andrey2005
Member

Повідомлення

IvanCh: 05.11.2023 23:54тому прийдеться болтик чутка підрізати.
Він що, кудись не влазить? Якщо нема чим різати, то можна гайку/шайбу накрутити.
IvanCh
Member

Повідомлення

Andrey2005
влазить, просто стирчатиме.там має бути щось біля 7-8мм. він притискає ті планки до самого уфо щоб вони не рухалися вліво вправо.
daesz
Member

Повідомлення

Не розумію чи то я "групєнькій", чи то хром не дозволяє змінити хоткєї труби :insane:
Зображення
Плей/пауза на К - дуже не зручно, особливо коли табаєшся в процесі роботи, хотів поставити на спейс, але як поміняти - неможу знайти. В девменю хрома взагалі хоткеїв труби немає. Ось тут за хромом закріплений функція "виділення" обведення на клавіші К, але й її змінити не можливо (щоб спробувати чи буде якийсь фефект в трубі від цього).
Зображення
oldpsyho
Junior

Повідомлення

Scoffer: 04.11.2023 22:40 oldpsyho
Мобільник же не знає вишка якого саме стандарту поряд і сканує все що вміє. Тобто і 2ж, і 4, і американські частоти, і наші.
З чого це ви взяли? якщо сім карта є, то він з неї бере данні, а якщо ні - то й не смикається. Це ж не CDMA, який лізе як хоче.
Scoffer
Member

Повідомлення

oldpsyho
Пф, ще й як смикається в пошуку роумінгу.
oldpsyho
Junior

Повідомлення

Scoffer: 06.11.2023 21:06 oldpsyho
Пф, ще й як смикається в пошуку роумінгу.
правда? хм... треба буде розчехлити свій portapack
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Якщо розморозити морозилку і вичистити звідти увесь лід, споживання холодильника впаде?
Відповісти