Останні статті і огляди
Новини
Вийшли перші тести продуктивності Alan Wake 2
-
ImperiumAeternum
Member
Предлагаю обсудить Вийшли перші тести продуктивності Alan Wake 2
Либо с лучами и длсс, либо без лучей и без длсс. Никогда такого не было и вот опять
Либо с лучами и длсс, либо без лучей и без длсс. Никогда такого не было и вот опять
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Вийшли перші тести продуктивності Alan Wake 2
Як і виявилось, системні вимоги були завищеними. Продуктивність з ртх пастрейсінгом відповідає кб77, де також в 4к це можливо тільки з длсс. На максимальних налаштуваннях без рт 3060 дає змогу грати в 60фпс в нативі, це добре, що далеко від системних вимог. Гра досить непогано оптимізована, як для релізу це дивно в 2023 році, виглядає круто, м'які тіні, волуметрік потужний, в ніяке порівняння з ре4, хлопці) кінематографічна картинка без перенасичення постобробкою, а головне що гра дуже цікава, режисура - топ.
Як і виявилось, системні вимоги були завищеними. Продуктивність з ртх пастрейсінгом відповідає кб77, де також в 4к це можливо тільки з длсс. На максимальних налаштуваннях без рт 3060 дає змогу грати в 60фпс в нативі, це добре, що далеко від системних вимог. Гра досить непогано оптимізована, як для релізу це дивно в 2023 році, виглядає круто, м'які тіні, волуметрік потужний, в ніяке порівняння з ре4, хлопці) кінематографічна картинка без перенасичення постобробкою, а головне що гра дуже цікава, режисура - топ.
-
daesz
Member
А скільки жЕпок погоріло за останній тиждень тут на форуміEnjthesilence: ↑ 27.10.2023 15:43 Гра досить непогано оптимізована, як для релізу це дивно в 2023 році
-
Геральт
Member
Стягну, гляну, через що стільки хайпу. Але 60 кадрів без променів то таке собі. В кривому старфілді суттєво більше
- спойлер
-
Павло
Member
Та і добре, що вам сподобалось! Низькі настройки дійсно добре виглядають! Ось тому і такі вимоги! Треба було більше порізати якість на низьких і проблем би не було!Enjthesilence: ↑ 27.10.2023 15:43 Пропоную обговорити Вийшли перші тести продуктивності Alan Wake 2
-
1234waltz
Member
Навіть без mesh shaders запустилось, а скільки воплів було через вкид що розійшовся в мережі з якоїсь інфопомийки.
-
daesz
Member
То був один з розробників гри байзевей1234waltz: ↑ 27.10.2023 15:53 з якоїсь інфопомийки.
-
Enjthesilence
Member
для 2K QHD - це нормально, якщо мова йде про 6900хт, останні релізи щось таке і показують. Кривий старфілд виглядає, як фоллаут 4, таке собі порівнянняГеральт: ↑ 27.10.2023 15:49 Стягну, гляну, через що стільки хайпу. Але 60 кадрів без променів то таке собі. В кривому старфілді суттєво більше
- спойлер
Востаннє редагувалось 27.10.2023 15:57 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
-
Павло
Member
Тут хоч графіку видно!Геральт: ↑ 27.10.2023 15:49 Стягну, гляну, через що стільки хайпу. Але 60 кадрів без променів то таке собі. В кривому старфілді суттєво більше
- спойлер
Но так тенденції сумні!
-
daesz
Member
Поки закінчу проходження кп 2.0 та перепроходження ав1/кюбі/контрол - то може ще й патчами краще оптимізацію підтягнуть
-
Геральт
Member
Жоден крім сабжу такого не показував.Enjthesilence: ↑ 27.10.2023 15:55 для 2K QHD - це нормально, якщо мова йде про 6900хт, останні релізи щось таке і показують. Кривий старфілд виглядає, як фоллаут 4, таке собі порівняння
Нормально він виглядає. Не відповідно вимогам, але нормально. Ще не знати, що сабж на 60кадрів намалює.
-
Telcontar
Member
Графічна складова розвивається, але тенденції сумні?
-
asv
Member
Enjthesilence: ↑ 27.10.2023 15:43 Пропоную обговорити Вийшли перші тести продуктивності Alan Wake 2
- спойлер
-
Robostyle
Member
Удивительно что за всеми лучами я не вижу дыма по поводу отсутствия на других площадках окромя эпика. Вот у меня дупа сгорела только и только от этого
-
Павло
Member
У тебе мозок як у курочки! Ну нічого я тобі поясню! Людина порівняла гру із старефілдом! Я написав, що хоч у алан вейку видно графіку! Но тенденція неоптимізованих ігор це сумно!
Востаннє редагувалось 27.10.2023 16:29 користувачем Павло, всього редагувалось 1 раз.
-
Grava
Member
Бо немає різниці з якого лаунчера запускати?Robostyle: ↑ 27.10.2023 16:24Удивительно что за всеми лучами я не вижу дыма по поводу отсутствия на других площадках
-
n6407
Member
когда закончиться ажиотаж вокруг Alan Wake 2, будет немножечко грустно
-
Artem_M
Member
Яким чином rx6700xt видала більше кадрів в 4К з RT ніж rtx4070...
Про ark s770 я взагалі мовчу.
-
Telcontar
Member
Який агресивний, пігулки забув прийняти?Павло: ↑ 27.10.2023 16:26 У тебе мозок як у курочки! Ну нічого я тобі поясню! Людина порівняла гру із старефілдом! Я написав, що хоч у алан вейку видно графіку! Но тенденція неоптимізованих ігор це сумно!
-
daesz
Member
26 березня 2020 епік заключили ексклюзивний контракт з ремеді на те, що наступні їхні 2 (насправді 3, бо за рік до того вони видали контрол, який також був ексклюзивом для нпіків на пів року, ціна першого контракту сягала 10.46$B, ціна наступного не оголошувалась) гри будуть доступні перші пів року тільки на їхній платформі. Першим з двох ігорів був римейк першої частини алана вейка, другою - сиквел/продовження/друга частина алана вейка.Robostyle: ↑ 27.10.2023 16:24 Удивительно что за всеми лучами я не вижу дыма по поводу отсутствия на других площадках окромя эпика. Вот у меня дупа сгорела только и только от этого
Ви в комі пролежали останні 5 років?
Можливо причина в SAMArtem_M: ↑ 27.10.2023 16:38 Яким чином rx6700xt видала більше кадрів в 4К з RT ніж rtx4070... Про ark s770 я взагалі мовчу.
Востаннє редагувалось 27.10.2023 17:15 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.