Cyberpunk 2077

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
_nic
Member

Повідомлення

Не можу HDR активувати, на 6800ХТ вмикалося. В чому проблема?
daesz
Member

Повідомлення

Хтось має уявлення як прогресити скілл "соло"?
Отримав лвл4 з декількох шардів які знайшов тут і там, а так уявлення не маю що з ним робити..
спойлер
Зображення
tablestikus
Member

Повідомлення

daesz
Levelig up solo is a bit weird. This category groups heavy weapons, carrying capacity, and health under one banner, but the only way to level it up is by using fists, gorilla weapons, clubs, and shotguns repeatedly. Even if you don’t use heavy weapons that much, it’s worth pulling them out from time to time just for some of the rank bonuses. Extra health and better carrying capacity are always good.
konb999
Member

Повідомлення

_nic: 25.08.2023 04:50 Не можу HDR активувати, на 6800ХТ вмикалося. В чому проблема?
В 6800хт
daesz
Member

Повідомлення

tablestikus: 30.09.2023 00:31 daesz
Levelig up solo is a bit weird. This category groups heavy weapons, carrying capacity, and health under one banner, but the only way to level it up is by using fists, gorilla weapons, clubs, and shotguns repeatedly. Even if you don’t use heavy weapons that much, it’s worth pulling them out from time to time just for some of the rank bonuses. Extra health and better carrying capacity are always good.
Цікаво чи достатньо просто переключитись на блант вепони під час бою, чи таки треба й фінішери з ним? :-/
Можливо буде легше просто спекнутись в шотгани, на деякий час, тепер хоч можна респекнутись в будь-який час в меню скілів.
tablestikus
Member

Повідомлення

daesz: 30.09.2023 02:11
tablestikus: 30.09.2023 00:31 daesz
Цікаво чи достатньо просто переключитись на блант вепони під час бою, чи таки треба й фінішери з ним? :-/
Можливо буде легше просто спекнутись в шотгани, на деякий час, тепер хоч можна респекнутись в будь-який час в меню скілів.
Мені здається коли починаєш заміси в будівлях - легше на шотган перемикатися і качати.
daesz
Member

Повідомлення

tablestikus: 30.09.2023 06:36
daesz: 30.09.2023 02:11
Мені здається коли починаєш заміси в будівлях - легше на шотган перемикатися і качати.
Потестив трохи - якщо вийняти блант веапон / блейд просто під час бою - то експи не дадуть, разок вдарити але не вбити - дали 31 експи, добив 1 ворога (на 2 свінга катаною було НР) - 115 експи :)
Це на 9 рівні шинобі.
Граю з пістолетами, але виймаю шотан якщо в мілі рендж хтось підбігає, ну й останнього ворога бью катаною (Саторі, з місії по пограбуванню, дуже зручно - в неї перк дозволяє робити ліп/настриб на ворога з доволі хорошого ренджа) :shuffle:
_nic
Member

Повідомлення

Щось мені не до вподоби ці графічні нововведення від хуанга, купи артефактів та дурний інпутлаг
Ainger
Member

Повідомлення

Может кто подскажет. Перепробовал уже разные комбинации, но всё не то. Играю на максималках без RT/PT, всё отлично, но освещение и тени иногда портят лица. Решил попробовать поиграть с RT/PT, но картинка с ними мыльная ужасно, режет глаза аж, хотя в обзорах смотрю, у людей с этими опциями всё четко, без мыла :think:
lewerlin
Member

Повідомлення

Ainger: 11.10.2023 19:21Решил попробовать поиграть с RT/PT, но картинка с ними мыльная ужасно, режет глаза аж, хотя в обзорах смотрю, у людей с этими опциями всё четко, без мыла :think:
Гра часом не вмикає автоматом ДЛСС?
snegurrrka
Member

Повідомлення

lewerlin: 11.10.2023 19:39
Ainger: 11.10.2023 19:21Решил попробовать поиграть с RT/PT, но картинка с ними мыльная ужасно, режет глаза аж, хотя в обзорах смотрю, у людей с этими опциями всё четко, без мыла :think:
Гра часом не вмикає автоматом ДЛСС?
:up: Гра абсолютно точно вмикає авто DLSS інколи, то коли Path tracing вмикаєш, то коли Frame Generation перемикаєш. Тому треба за цим слідкувати і ставити на DLSS Quality вручну. Принаймні в мене такий досвід був на днях з Phantom Liberty на RTX 4090, помітив, що не пам'ятаю гру такою мильною, коли вперше проходив. DLSS auto = Performance в моєму випадку (по фпс 1 в 1 співпадало в Псарні).
Ainger
Member

Повідомлення

lewerlin: 11.10.2023 19:39 Гра часом не вмикає автоматом ДЛСС?
В общем, дело оказалось именно в Path Tracing, с ним появляется мыло, крупная зернистость и какие-то постоянные мерцания на коже. Без него но с RT всё прекрасно, четко и красиво. :dontknow:
snegurrrka
Member

Повідомлення

Ainger
Треба буде ввечері вдома затестити також, те, що шумів досить багато - є таке, але цікаво чи дійсно милить додатково зображення. В цілому візуальний імпакт від Path Tracing порівняно з Ray Tracing в цій грі точно відчутний в деяких локаціях, де багато джерел освітлення різнокольорових, тому навряд відмовлюся)
Trap
Member

Повідомлення

Ніяк не можу виявити причину різких просадок по фпс.

Система профільна (гра на ссд), граю в 2к з кастомними налаштуваннями (майже все ультра, щільність натовпу середня і ще деякі налаштування середні), RT ультра, Якість, ДЛСС3. Встановлений мод на покращення текстур.
Захожу в гардероб, мапу чи будь-яке інше меню — рандомно можуть бути просадки з 100+ фпс до 60 і нижче як у меню, так і вже в самій грі. Через деякий час фпс збільшується до ±90 з просадками. При цьому в менюшках може бути як ті ж 90, так і 40.

Впродовж гри проц навантажений на <90%, відеокарта теж ~90%. Відеопам'яті зайнято 10-11гб. При цих глюках у навантаженнях змін ніяких.
Хтось може підказати причину такої поведінки? Система не тягне, щось з ПК, налаштування не ті чи кібербаг кривий?
corban_jum
Member

Повідомлення

Таке питання, на якому етапі вже нема смисла грати в Phantom Liberty, якщо саме зараз вже пройшов мабуть десь половину основого сюжету, щоб магію сюжету не споплюжити?
Пройшов вчора квест вудистів( не знаю, що ще сказати, щоб без спойлерів)
N_Cooler
Junior

Повідомлення

corban_jum
Не зовсім розумію питання., але якщо не брезгливий то подивись це
спойлер
Відправлено через 10 хвилин 19 секунд:
Стикнувся з проблемою. Коли заходжу в Дог таун за Соловією в гараж і спускаюсь в диру в підлозі то не спряцьовував скрипт чи що там є, щоб активувати точку доступу.
Вирішив проблему тим що зберігся там і загрузився.

Відправлено через 31 хвилину 13 секунд:
Коротше в мене там ще парочка таких проблем виникала і всі вирішувались через сейв/лоад.
BnBT
Member

Повідомлення

corban_jum: 19.10.2023 10:17 Таке питання, на якому етапі вже нема смисла грати в Phantom Liberty, якщо саме зараз вже пройшов мабуть десь половину основого сюжету, щоб магію сюжету не споплюжити?
Грав з 0 основну сюжетку шоб потім плавно вкотитись в ДЛЦ, і доповнення стає доступним тіко після виходу з церкви Вудубойз. По суті - проходити можна одразу. А от після закінчення ДЛЦ - там буде вихід на нову кінцівку гри - поспішати не слід. По перше купу сюжетних місій не побачиш по основній сюжетці, по друге - якшо хочеться більше спілкування і подробиць про другорядних персонажів - в процессі нового фіналу з багатьма можна потеревенити, і більше про їх життя дізнатись.
N_Cooler
Junior

Повідомлення

Гра шикарна але наскільки поламаний в мене вийшов вхід в Псарню це просто жах. Якщо хтось як і я застрянете пишіть підкажу як я таки зміг активувати ліфт.
_nic
Member

Повідомлення

они что все в вселенную киберага переехали :lol:
corban_jum
Member

Повідомлення

BnBT: 24.10.2023 21:46
corban_jum: 19.10.2023 10:17 Таке питання, на якому етапі вже нема смисла грати в Phantom Liberty, якщо саме зараз вже пройшов мабуть десь половину основого сюжету, щоб магію сюжету не споплюжити?
Грав з 0 основну сюжетку шоб потім плавно вкотитись в ДЛЦ, і доповнення стає доступним тіко після виходу з церкви Вудубойз. По суті - проходити можна одразу. А от після закінчення ДЛЦ - там буде вихід на нову кінцівку гри - поспішати не слід. По перше купу сюжетних місій не побачиш по основній сюжетці, по друге - якшо хочеться більше спілкування і подробиць про другорядних персонажів - в процессі нового фіналу з багатьма можна потеревенити, і більше про їх життя дізнатись.
так як проходити? Якщо я зараз почну проходити ДЛС то в мене скіпнуться всі місії старої сюжетки?
я ось недавно пройшов місію вудуістів, отримав дзвінок від Сойки и повернувся до місії Такімури на параді

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
_nic: 25.10.2023 22:33
они что все в вселенную киберага переехали :lol:
колись була фанатська ідея з Цирі що так як вона може подорожувати через час та простір, то чому б ні
Відповісти