Останні статті і огляди
Новини
Valve розпочала розблокування гравців Counter-Strike 2, забанених внаслідок використання Anti-Lag+
-
Alexsandr
Member
Предлагаю обсудить Valve розпочала розблокування гравців Counter-Strike 2, забанених внаслідок використання Anti-Lag+
Одни улучшают как понимают, другие банят не особо смотря по сторонам. И игре полно реальных нарушителей, не думаю, что проблемно отделить мух от котлет.
Одни улучшают как понимают, другие банят не особо смотря по сторонам. И игре полно реальных нарушителей, не думаю, что проблемно отделить мух от котлет.
-
Nikolaus
Member
Технология не удалась?К слову, в свежем пакете AMD Software: Adrenalin Edition технология Anti-Lag+ отключена полностью.
-
Alligator
Member
Я таки придерживаюсь мнения, что как раз таки Anti-Lag+ не просто очередное громкое названия, технология которая оказалась рабочей и поэтому античит принял это за читерство, не гоже играть на серверах без лагов - ЧИТЕРЫ!!!Nikolaus: ↑ 20.10.2023 13:01Технология не удалась?К слову, в свежем пакете AMD Software: Adrenalin Edition технология Anti-Lag+ отключена полностью.
-
daesz
Member
А плачу в коментах попередньої теми то було, ще й 100% впевнений що жодний з коментуючих в бан і не попав
-
Nortrom
Member
Будут плакать любители Citis Skylines 2. Full Hd testdaesz: ↑ 20.10.2023 13:27 А плачу в коментах попередньої теми то було, ще й 100% впевнений що жодний з коментуючих в бан і не попав
- спойлер
-
Nikolaus
Member
Так зачем отключили полностью? Нельзя было только в контре?
-
Shaolin_Style
Member
зачем разблокировать тех кто был забанен, пусть так и сидят
-
Nikolaus
Member
пока не перейдут на nvidia.Shaolin_Style: ↑ 20.10.2023 13:46 зачем разблокировать тех кто был забанен, пусть так и сидят
-
Павло
Member
Ахахах мене в гру не пускає, пише драйвер не правильний)) Уже в 3 раз буду криві поділки від АМд перевстановлювати...
-
_nevermind
Member
Предлагаю не прощать такого подлого удара ножом в спину от Valve, из-за чего мы все навсегда потеряли Anti-Lag+ .
Я лично удаляю Steam.
Я лично удаляю Steam.
-
DuckRider
Member
Раздать всем стикер "купи nvidia"Shaolin_Style: ↑ 20.10.2023 13:46 зачем разблокировать тех кто был забанен, пусть так и сидят
-
kalakawa
Member
Давно видалив. Не маю по 1-2 тисячі грн за кожну гру_nevermind: ↑ 20.10.2023 13:56 Предлагаю не прощать такого подлого удара ножом в спину от Valve, из-за чего мы все навсегда потеряли Anti-Lag+ .
Я лично удаляю Steam.
Але в тебе причина дивна якась звичайно
-
Павло
Member
Так жарти жартами, но я наступну карту буду брати від зелених! А деякі проблеми так за рік і не пофіксили...DuckRider: ↑ 20.10.2023 14:02Раздать всем стикер "купи nvidia"Shaolin_Style: ↑ 20.10.2023 13:46 зачем разблокировать тех кто был забанен, пусть так и сидят
-
MqM
Member
А грати старі хіти хто забороняє? А ще в Стімі за рік десяток ігор безкоштовно роздають самі розобники, бувають серед них й топовіkalakawa: ↑ 20.10.2023 14:10Давно видалив. Не маю по 1-2 тисячі грн за кожну гру_nevermind: ↑ 20.10.2023 13:56 Предлагаю не прощать такого подлого удара ножом в спину от Valve, из-за чего мы все навсегда потеряли Anti-Lag+ .
Я лично удаляю Steam.
-
Donate
Member
Я просто лицо гения который додумался инжектить в онлайн игры своё поделие без уведомления разработчиков приставил... Господи какой же неадекват сидит у АМД.Alligator: ↑ 20.10.2023 13:09Я таки придерживаюсь мнения, что как раз таки Anti-Lag+ не просто очередное громкое названия, технология которая оказалась рабочей и поэтому античит принял это за читерство, не гоже играть на серверах без лагов - ЧИТЕРЫ!!!
-
kalakawa
Member
ніхто й не забороняє, де я таке казав?MqM: ↑ 20.10.2023 14:23А грати старі хіти хто забороняє? А ще в Стімі за рік десяток ігор безкоштовно роздають самі розобники, бувають серед них й топовіkalakawa: ↑ 20.10.2023 14:10
Давно видалив. Не маю по 1-2 тисячі грн за кожну гру
-
n+gibat[]r
Member
Треба не скиглити що ігри дорогі, а більше заробляти)))kalakawa: ↑ 20.10.2023 14:10Давно видалив. Не маю по 1-2 тисячі грн за кожну гру_nevermind: ↑ 20.10.2023 13:56 Предлагаю не прощать такого подлого удара ножом в спину от Valve, из-за чего мы все навсегда потеряли Anti-Lag+ .
Я лично удаляю Steam.
Бо то не ігри дорогі, а пересічний українець надто бідний, десь як пересічний негр з Африки
-
Hellsing777
Member
Зашел поиграть, через пять мин удалил) даже киберпанк так не лагает как кс2 , а в онлайн игры с такими лагами нереально играть
-
kalakawa
Member
Мені вистачає. Кількість вільного часу в пріорітетіn+gibat[]r: ↑ 20.10.2023 14:42Треба не скиглити що ігри дорогі, а більше заробляти)))kalakawa: ↑ 20.10.2023 14:10
Давно видалив. Не маю по 1-2 тисячі грн за кожну гру
Бо то не ігри дорогі, а пересічний українець надто бідний, десь як пересічний негр з Африки
-
Павло
Member
А яка у вас відеокарта?Hellsing777: ↑ 20.10.2023 14:43 Зашел поиграть, через пять мин удалил) даже киберпанк так не лагает как кс2 , а в онлайн игры с такими лагами нереально играть