Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Dark Knight
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 08.10.2023 14:38
сьогодні зранку вже забрав, загально = 10 днів, від відправки до отримання - дуже непогано :up:
ну ось і на твоїй вулиці свято :up:
movi
Member

Повідомлення

Заходжу, значить, сьогодні вранці у додаток Алішки з метою поповнити монетки - а там вже прибрали їх((( Значка немає, 20 000 монеток тю-тю.
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

movi
спойлер
ali.jpg
Щойно успішно поповнив через ПК
movi
Member

Повідомлення

AmigoPhoenix: 13.10.2023 22:30Щойно успішно поповнив через ПК
А я випадково тільки що знайшов їх на головній додатка. А з Облікового вони в мене зникли, булі у розділі "Оплата та знижки".
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Пересоздал акк - и как заново родился :gigi:
Скидки, монеты, все проходит без проблем. :lol:

Как я уже и говорил - fu*ck the china :censoured:
Nuclear World
Member

Повідомлення

А что это за коины? Как понял в течении месяца надо их фармить каждый день и какая скидка будет по итогу? Вроде сейчас только с приложения мобильного они фармятся.

И ещё вопрос, как понял на некоторые товары есть хорошая скидка на покупку при первой регистрации. Так в своё время в зависимости от надобности что то прикупить регнул по новой учётке с каждого браузера и получилась экономия на ровном месте. Но потом уже лавочку прикрыли, пытался даже через впн и тд (меняя в том числе карту и данные доставки), учётку регает, но при оплате платёж отменяется или сразу не проходит типа "мы временно ограничили вашу учётную запись". По какому алгоритму нужно создавать новые учётки, чтобы их не ограничивали и товар можно было купить ? Если кто в курсе, скиньте в личку алгоритм.
TypStar
Member

Повідомлення

може вже кидали але MOS-14 це ТОП лампа рекомендую.
https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... 1802q1IrNd
daesz
Member

Повідомлення

Nuclear World: 13.10.2023 23:50 А что это за коины? Как понял в течении месяца надо их фармить каждый день и какая скидка будет по итогу? Вроде сейчас только с приложения мобильного они фармятся.

И ещё вопрос, как понял на некоторые товары есть хорошая скидка на покупку при первой регистрации. Так в своё время в зависимости от надобности что то прикупить регнул по новой учётке с каждого браузера и получилась экономия на ровном месте. Но потом уже лавочку прикрыли, пытался даже через впн и тд (меняя в том числе карту и данные доставки), учётку регает, но при оплате платёж отменяется или сразу не проходит типа "мы временно ограничили вашу учётную запись". По какому алгоритму нужно создавать новые учётки, чтобы их не ограничивали и товар можно было купить ? Если кто в курсе, скиньте в личку алгоритм.
Дають незначну скидку при покупці чого-небудь. Використовуються автоматично при розрахунку. Я, нажаль, згадую про них тільки коли розраховуюсь за щось, тмоу в мене їх вічно мало :D
maroders2
Member

Повідомлення

Nuclear World
daesz
Знижка від коїнів при розрахунку зазвичай зовсім крихітна, але у них є ще одна функція, про яку не всі знають.
В мобільному додатку, там де отримують ці коїни, знизу є багато пропозицій товарів зі знижкою 10%+ за коїни+автоматичні купони. Єдина проблема - товари там з'являються майже випадково. Майже, тому що якщо щось довго шукати на сайті, то магазин зрозуміє що вам потрібно і додасть товар у той список.
Для прикладу я замовляв простеньку бт-колонку, ціна через корзину становить 15,07$(15,38-0,31 коїнами), а через той список 13,0$(15,38-0,77 коїнами-1,61 автоматичний купон). Купон окремо взяти немає де, він застосовується сам з того меню.
Єдине питання, чи варті ті 2$ того, щоб так паритись;)
movi
Member

Повідомлення

maroders2: 15.10.2023 10:56о магазин зрозуміє що вам потрібно і додасть товар у той список.
Щоб прискорити "зрозуміння" просто додайте товар у кошик)) у улюблені.))
sanya555
Member

Повідомлення

movi
Та фиг его знает, у меня часы висели в корзине пару месяцев, причем от разных продаванов с разницей в стоимости баксов до 10, проскакивали только совсем дешманские часики, а Honor gs pro я там так и не увидел.
kilroy
Junior

Повідомлення

Да не влияет ни количество просмотров, ни наличие в избранном. Всё от продавца зависит, включит он для товара эту дополнительную скидку монетками или нет. Там на странице есть кнопка "Поиск скидок", там есть и корзина, и история. Если просматриваемый вами товар поддерживает дополнительную скидку, то он там будет (лично у меня корзина там тупит и не сразу обновляется, а вот в истории нормально отображается).
Nuclear World
Member

Повідомлення

Решил купить кабель со скидкой, так цена 150, но при первой регистрации можно взять за 20. :D Взял раздал моб инет по кабелю, зашёл в оперу в приватное окно заранее удалив куки алика, взял временную почту, регнул акк, ввёл другие данные доставки, в итоге при оплате выскочило опять сообщение Your account is temporarily unavailable. Please try signing out first and sign back in.

Оно как то чекает по хардвар ид или как? Каким образом обойти эту "защиту" ?

Создать новый акк дело пары минут. Если кто знает лазейку обхода этой блокировки "на новые акки", поделитесь плиз в лс алгоритмом.

Я не могу понять по какому фактору алик палит, что я уже нефига "не новый юзер" и уже регал ранее акки.
Востаннє редагувалось 18.10.2023 14:41 користувачем Nuclear World, всього редагувалось 4 разів.
quadrotony
Member

Повідомлення

як через оперу приватне вікно можливо чекати залізо? хмм
kilroy
Junior

Повідомлення

Nuclear World возможно не понравилась временная почта/айпи/карта, или может всё сразу.
shatun
Member

Повідомлення

Dark Knight: 05.10.2023 17:29
tolebamber: 05.10.2023 11:44 Пытался сегодня заказать с алика - пишет введите данные куда отправлять... ...Добавил адрес по новому, заказал, будем смотреть.
у меня это было еще 2-3 недели назад. уже смирился с таким багом, тоже заново адрес ввел - все Ок скушала система.
Знадобився універсальний зовнішній юсб карман під м.2
Вперше за півроку поліз на алік, бо у нас ціни взагалі х2. Перший товар зайшов по старій адресі вбитій ще у 2022.
Оскільки ЗП прифронтове місто, то там було ніби Запоріжжя знаходиться у Броварському районі Киева. :laugh:
Було так: Zaporizhzhia, vul. nikolaya ******* bud. ** kv. **, 69014, Brovarskyi, Kyivska, Ukraine, 69014
Другий товар, вже у кошику при оплаті, змусив перебити адресу доставки.
Тепер там щось по іншому пішло і вбивати треба міста/ПГТ/села Київської чи ще якоїсь області
Вийшло так: Zaporizhzhia, vul. nikolaya ******* bud. ** kv. **, 69014, m. BROVARY BROVARSKYI, Kyivska, Ukraine, 69014
Це робоча схема як і з попередньою?
Grava
Member

Повідомлення

shatun
В мене замість Запоріжжя, запорізька область - Київ, київська область, більше ніяких змін.
Dark Knight
Member

Повідомлення

shatun: 22.10.2023 21:01
Знадобився універсальний зовнішній юсб карман під м.2
Вперше за півроку поліз на алік, бо у нас ціни взагалі х2. Перший товар зайшов по старій адресі вбитій ще у 2022.
Оскільки ЗП прифронтове місто, то там було ніби Запоріжжя знаходиться у Броварському районі Киева. :laugh:
Було так: Zaporizhzhia, vul. nikolaya ******* bud. ** kv. **, 69014, Brovarskyi, Kyivska, Ukraine, 69014
Другий товар, вже у кошику при оплаті, змусив перебити адресу доставки.
Тепер там щось по іншому пішло і вбивати треба міста/ПГТ/села Київської чи ще якоїсь області
Вийшло так: Zaporizhzhia, vul. nikolaya ******* bud. ** kv. **, 69014, m. BROVARY BROVARSKYI, Kyivska, Ukraine, 69014
Це робоча схема як і з попередньою?
Ото ти знайшов старе повідомлення. :gigi:
Шось ти накрутив з адресою.
немає такого району Броварський :lol: , бо Бровари - то поза межами Києва, це окреме місто-супутник.

порядок десь такий повинен бути:
вулиця-будинок / Район міста/ Kyiv / Ukraine / індекс (Укрпошта)

Он пиши як Grava - Kyiv / Ukraine / свій індекс, головне щоб попало в Україну і попало до УП/ НП/ Міст, а там вже локально до тебе поїде.

у мене так список районів міста розкривається - обирай любий :
Зображення

а яке в тебе прифронтове місто/ глухомань , шо Алі туди не доставляє/ є проблеми ? :spy:
Crong
Member

Повідомлення

Dark Knight: 23.10.2023 22:10немає такого району Броварський :lol: , бо Бровари - то поза межами Києва, це окреме місто-супутник.
Броварський район:Броварськи́й район (Броварщина) — район у Київській області України. Утворений у 2020 році. Адміністративний центр — місто Бровари. Площа — 2881,9 км² (10,2% від площі області), населення — 242,1 тис. осіб (2020).
До складу району входять 8 територіальних громад.

Район створено відповідно до постанови Верховної Ради України № 807-IX від 17 липня 2020 року. До його складу увійшли: Березанська, Броварська міські, Баришівська, Великодимерська, Згурівська, Калинівська, Калитянська селищні, Зазимська сільська територіальні громади.

Раніше територія району входила до складу Баришівського, Броварського та Згурівського районів, ліквідованих тією ж постановою.
shatun
Member

Повідомлення

Dark Knight: 23.10.2023 22:10 ...а яке в тебе прифронтове місто/ глухомань , шо Алі туди не доставляє/ є проблеми ? :spy:
Конкретно у Запоріжжя і Харків, з початком вторгнення с аліка перестали слати. Точніше - продавець міг вислати, але товар розвертали ще до виїзду з Китаю.
І в мене в меню на алікє немає такою менюхи, як в тебе. Не дивлячись на те, що заходжу саме через англійськомовний глобал, в мене, при спробі оплати, чомусь українською пропонувало саме те, що я і написав. Можливо треба було просто зайти у свої контактні дані і виправити там, а не користуватись отим "швидким" віконцем.
У будь якому випадку заказ наче їде. Сподіватимусь, що не загубиться через ці детективи з адресами...
Відповісти