Останні статті і огляди
Новини
Замена кнопки мыши (switcher), ремонт даблклика
-
ASTON
Member
Та воно наче нічого перепаювати - але треба паяльник купити і самі світчі )))
Kailh теж хочу спробувати. Як зрозуміти сумісність світчів?
Треба на Steelseries rival 600.
GM8.0 підійдуть?
Kailh теж хочу спробувати. Як зрозуміти сумісність світчів?
Треба на Steelseries rival 600.
GM8.0 підійдуть?
-
krivonos-kolya
Member
ASTON
Там стоят повсеместные омроны, gm 8 подойдут, но не советую их ставить.
Там стоят повсеместные омроны, gm 8 подойдут, но не советую их ставить.
-
ASTON
Member
krivonos-kolya
Та вже замовив їх.
І паяльник заодно. З Алі.
Поставлю Kailh, спробую. Мають же попрацювати вони якійсь час?
А чому не рекомендуєте?
Та вже замовив їх.
І паяльник заодно. З Алі.
Поставлю Kailh, спробую. Мають же попрацювати вони якійсь час?
А чому не рекомендуєте?
-
krivonos-kolya
Member
ASTON
Попадаются с браком иногда, и с неоднородностью нажатия. Хотя может мне так везёт...
Попадаются с браком иногда, и с неоднородностью нажатия. Хотя может мне так везёт...
-
ASTON
Member
krivonos-kolya
Дякую. Замовив одразу 10 шт, буде з чого вибрати - а зайві продам )))
Дякую. Замовив одразу 10 шт, буде з чого вибрати - а зайві продам )))
-
Vovk_Z
Member
Мені у такому випадку допомогло розбирання конструкції колеса-енкодеру, і чистка-промивка. Кнопки - замінити (можна з якоїсь старої).Haoss: ↑ 18.05.2023 00:04 всем привет, есть мышь a4tech x7-740k. Перестала крутить колесо, проскальзывает, да и кнопки стали отказывать. Посоветуйте датчики на кнопки, какие можно купить и перепаять и заодно енкодер если можно. Спасибо
-
spoglyadach
Member
Будуть якісь пруфи? Бо я ці мікріки вже поставив у 99,99 мишок і щось не знаходив якоїсь нєаднароднасті нажатій.krivonos-kolya: ↑ 01.06.2023 11:47 ASTON
Так в них є різний звук спрацьовування, але це є у всіх мікріків і їх потрібно сортувати на свій слух та смак і можна відібрати ідеальну пару. В тих же Huano значно більша кількість такого але погані саме Kailh
-
spoglyadach
Member
клоуни-мінусатори набігли, в мене персонально кілька моїх мишей на GM 8.0 та RED а також в деяких стоять BLUE на бокових.
Почитав цю гілку як тут хтось не радить Kailh і стало цікаво на чому сидять тру-боярє, показуйте свої перероблені миші і що там під капотом.
Раптом в мене чогось немає, замовлю потестую, можливо прийшов час відкривати всі миші і знову переробляти
upd: зараз маю TTC Gold 60M & 80M, HUANO White, Blue, Rose, Omron Japan, Omron China, Kailh BLUE, RED, Black.
Замовив HUANO на 100M але якщо там як завжди з 10 штук можна тільки 2-3 відібрати з однаковим кліком то всьо панятна. Чекаю рекомендацій богів клікінгу
Почитав цю гілку як тут хтось не радить Kailh і стало цікаво на чому сидять тру-боярє, показуйте свої перероблені миші і що там під капотом.
Раптом в мене чогось немає, замовлю потестую, можливо прийшов час відкривати всі миші і знову переробляти
upd: зараз маю TTC Gold 60M & 80M, HUANO White, Blue, Rose, Omron Japan, Omron China, Kailh BLUE, RED, Black.
Замовив HUANO на 100M але якщо там як завжди з 10 штук можна тільки 2-3 відібрати з однаковим кліком то всьо панятна. Чекаю рекомендацій богів клікінгу
-
Kosdnepr
Member
Мені подобаються Cherry DG4, одні з найтихіших серед клікаючих, тактильно схожі на Omron 50M.spoglyadach: ↑ 24.08.2023 21:22 Раптом в мене чогось немає, замовлю потестую
-
spoglyadach
Member
Я навпаки не люблю сайлент, обожнюю смачний такий тактильно відчутний клік. Особливо після того як посидиш на даблклікнутих Омронах, чого в мене в житті вистачало, починаєш цінити відчуття що ти натиснув. Скролл теж люблю з добрящою віддачею, що б хрумтів кожен оберт
Скроли ставлю закриті Kailh red-gray та TTC Gold
P.S: а хтось вже замовляв нові HUANO кольору НОКТУА з жовтим штовхачем?
Або бачили відос де ними клікають, або самі знімали відос та клікали, бо щось не дуже хочеться замовляти, а дуже цікаво
Відправлено через 13 хвилин 40 секунд:
Завтра буду переробляти G-Pro Wireless, якийсь дурень теж туди GM 8.0 попросив, головне що б цю тему не знайшов бо знову треба буде оті всі шлефи відключати
Скроли ставлю закриті Kailh red-gray та TTC Gold
P.S: а хтось вже замовляв нові HUANO кольору НОКТУА з жовтим штовхачем?
Або бачили відос де ними клікають, або самі знімали відос та клікали, бо щось не дуже хочеться замовляти, а дуже цікаво
Відправлено через 13 хвилин 40 секунд:
Завтра буду переробляти G-Pro Wireless, якийсь дурень теж туди GM 8.0 попросив, головне що б цю тему не знайшов бо знову треба буде оті всі шлефи відключати
-
krivonos-kolya
Member
spoglyadach
Приходят на ремонт мышки в которых из завода стоят Huano blue\white dot, Kailh GM 8.0.
Так вот про неоднородность нажатия, тут будет правильнее написать точка срабатывания в переключателях попадается разная после определенного использования (месяц, два) и такое не попадается в huano blue\white dot, даже спустя год-полтора после использования. Заметно по тому что появляется претревел при нажатии.
Приходят на ремонт мышки в которых из завода стоят Huano blue\white dot, Kailh GM 8.0.
Так вот про неоднородность нажатия, тут будет правильнее написать точка срабатывания в переключателях попадается разная после определенного использования (месяц, два) и такое не попадается в huano blue\white dot, даже спустя год-полтора после использования. Заметно по тому что появляется претревел при нажатии.
-
DuckRider
Member
Тоді спробуй оптичні в сс прайм, після легких омронів 20м, тактильних 10м, ніяких 50м і тактильних, але тугих хуано блю шелл вайт дот, мені ці оптичні зайшли дуже добре. Натискаються досить легко, але тактильна віддача смачна і добре відчувається через конструкцію самої кнопки. Після натискання аж провалюється, а зворотній хід з підскоком. З мінусів: такі кнопки не купити окремо, а на їх місце нічого не встановити. З плюсів: вічні, теоритично тактильно ці кнопки регулються за допомогою кастомних пружин, чи більш потужних магнітівspoglyadach: ↑ 24.08.2023 23:43 Я навпаки не люблю сайлент, обожнюю смачний такий тактильно відчутний клік.
-
spoglyadach
Member
Була в мене така миша на тюнінгу, дуже цікава і незвична, але клік дуже на любителя через те що там складається відчуття що в тебе був клік з великим лагом. Типу ти натиснув а вже потім розумієш що таки да, мабуть треба до цього звикнути, але не сподобалось що кнопки мають відчутно різний звук та сам клік. А ще там дуже круті глайди з білого тефлону і вона ковзає як скажена, це прям лайк
-
spoglyadach
Member
А в кого є хороший досвід накліку кнопками під скроллом, що є прикольне з відчутним кліком, бо банальний Kailh silent ставити вже щось набридло. Вже мабуть років 5 на них або чомусь аналогічному. Хочеться нових відчуттів
-
Kosdnepr
Member
tolebamber
krivonos-kolya
Питання до вас як до досвідчених фахівців з ремонту мишок.
Є Logitech G703, яка раптом практично перестала заряджатись. У включеному стані ставлю заряджатись на ніч - після відключення кабеля колесо світиться червоним, типу низький заряд. Аналогічно якщо поставити заряджатись у виключеному стані - то на ранок колесо світить жовтим, як при середньому заряді. Чому орієнтуюсь лише по колесу - бо софт взагалі завжди показує заряд мишки 1-3%.
Мишка на мінімальній герцовці, використовується як ноутбучно-робоча, раніше заряджав раз в два тижні, зараз максимум на 3 дні вистачає.
Це проблема з акумулятором? Чому у мене сумнів - тому що я вважав, що аккумулятор деградує поступово, а тут все трапилось одномоментно. Чи є ймовірність, що полетів якийсь контролер заряду, або проблема взагалі софтова?
Якщо акумулятор - на заміну можна брати будь-який 3,7V, який підходить по розмірам? Оригінальний на 750mAh, на алі є такого ж розміру 3,7V на 1000-1200mAh.
krivonos-kolya
Питання до вас як до досвідчених фахівців з ремонту мишок.
Є Logitech G703, яка раптом практично перестала заряджатись. У включеному стані ставлю заряджатись на ніч - після відключення кабеля колесо світиться червоним, типу низький заряд. Аналогічно якщо поставити заряджатись у виключеному стані - то на ранок колесо світить жовтим, як при середньому заряді. Чому орієнтуюсь лише по колесу - бо софт взагалі завжди показує заряд мишки 1-3%.
Мишка на мінімальній герцовці, використовується як ноутбучно-робоча, раніше заряджав раз в два тижні, зараз максимум на 3 дні вистачає.
Це проблема з акумулятором? Чому у мене сумнів - тому що я вважав, що аккумулятор деградує поступово, а тут все трапилось одномоментно. Чи є ймовірність, що полетів якийсь контролер заряду, або проблема взагалі софтова?
Якщо акумулятор - на заміну можна брати будь-який 3,7V, який підходить по розмірам? Оригінальний на 750mAh, на алі є такого ж розміру 3,7V на 1000-1200mAh.
-
tolebamber
Member
Kosdnepr
Да, может и контроллер заряда а может и акком сдыхать, тут надо смотреть и делать замеры.
Если у вас акком 750mAh то мышка не могла работать 2 недели. Новая максимум 3-4 дня держит. Хотя если редко пользоваться и в овощном режиме то возможно.
Да, может и контроллер заряда а может и акком сдыхать, тут надо смотреть и делать замеры.
Если у вас акком 750mAh то мышка не могла работать 2 недели. Новая максимум 3-4 дня держит. Хотя если редко пользоваться и в овощном режиме то возможно.
-
krivonos-kolya
Member
только добрался до форума, полностью согласен с коментарием выше, у товарища toleramber намного больше опыта работы с логитечем.
-
fpska
Member
Підкажіть будь ласка.
Зробив заміну мікріків з алі на razer deathadder 3.5g
І після заміни не працюють обидві кнопки, які замінив. Припаяв начебто добре.
Що могло пійти не так?
Що могло пійти не так?
-
tolebamber
Member
-
spoglyadach
Member
Перемикачі це суто механіка, є вірогідність що під час заміни десь щось непомітно пошкодили, ось і результат. Мишка мала б працювати навіть у тому випадку якби відпали п'ятаки до яких ви паялись, а тут очевидно щось інше.fpska: ↑ 08.10.2023 13:05 Підкажіть будь ласка.
Що могло пійти не так?