Проблема вибору вертикальної комп'ютерної миші

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Щось не знайшов тут обговорення вертикальних мишей, невже ніхто ніколи не користувався?

Шукаю адекватну вертикальну мишку по ціні та характеристикам. Ринок завалений китайськими не надто якісним представниками, та переважно мишами Trust, які судячи по відгукам довго не живуть без проблем. Хтось може користувався і порадить якісь? Я от знайшов наче ідеальний варіант SVEN RX-G890, але її не можливо купити в Україні, але є в білораші і рашці, та навіть у Молдові є :eek: Можливо хтось знає якісь фірми де на складах лежить? Гугл мені ніяк не допоміг. З якісних мишей наче залишається Logitech Lift Vertical Ergonomic, але ціну 2500-3000 грн вважаю оверпрайсом, особливого функціоналу там немає, лише форма та якість матеріалів

Зображення
Востаннє редагувалось 14.10.2023 15:52 користувачем MqM, всього редагувалось 1 раз.
Alex646
Member

Повідомлення

А в чому прикол таких мишей? Просто цікаво.
MqM
Member

Повідомлення

Alex646: 14.10.2023 15:52 А в чому прикол таких мишей? Просто цікаво.
Весь прикол в них, щоб уберегти руки від цього
Зображення
Вертикальні миші значно комфортніші для довгої роботи за пк, бережуть сухожилля та м'язи від защемлень. Рука знаходиться у природньому положенні
ANDR11
Member

Повідомлення

Я на Вашому місці купив би в Європі, бо в Україні, на жаль, ринок електроніки, incl. комплектуючих ПК, суто вузький та монополізований крупними дистриб'юторами.
atropgeon
Member

Повідомлення

MqM: 14.10.2023 15:44 З якісних мишей наче залишається Logitech Lift Vertical Ergonomic, але ціну 2500-3000 грн вважаю оверпрайсом
Якщо у вас уже карпальний синдром, то тільки оперативне втручання принесе полегшення, а якщо для профілактики, то не досліжено, що на це захворювання можна привентивно вплинути, запобігти.
MqM
Member

Повідомлення

atropgeon: 14.10.2023 18:33
MqM: 14.10.2023 15:44 З якісних мишей наче залишається Logitech Lift Vertical Ergonomic, але ціну 2500-3000 грн вважаю оверпрайсом
Якщо у вас уже карпальний синдром, то тільки оперативне втручання принесе полегшення, а якщо для профілактики, то не досліжено, що на це захворювання можна привентивно вплинути, запобігти.
На щастя принаймні я не відчуваю, що він у мене є, але загальну втому інколи маю. Якраз хочу наперед запобігти цьому. Чому ж не можна запобігти? просто руки мають лежати у природньому положенні. Загалом по свідченням людей, які вже мають проблеми з тим синдромом їм стає легше після таких мишей, а в деяких навіть проходить біль

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
ANDR11: 14.10.2023 18:30 Я на Вашому місці купив би в Європі, бо в Україні, на жаль, ринок електроніки, incl. комплектуючих ПК, суто вузький та монополізований крупними дистриб'юторами.
Та з радістю в Польщі навіть, але знайти потрібну модель важко
atropgeon
Member

Повідомлення

MqM: 14.10.2023 19:52 На щастя принаймні я не відчуваю, що він у мене є, але загальну втому інколи маю. Якраз хочу наперед запобігти цьому. Чому ж не можна запобігти? просто руки мають лежати у природньому положенні. Загалом по свідченням людей, які вже мають проблеми з тим синдромом їм стає легше після таких мишей, а в деяких навіть проходить біль
Ви напевно плутаєте трохи різні речі, біль в зап'ястку не є ознакою карпального синдрому, боліти може по різних причинах, а те що ви описали вище лікується тільки хірургічно, в 2012 році мав таку операцію, рука терпла досить сильно, це тривало десь 8 років, я отримав травму, сухожилля від травми гіпертрофувалось і почало перетискати нерв, операція зменшила сухожилля і нерв звільнився, десь за 6 міс. по операції пройшли всі болі, вже багато років немає ні дискомфорту ні онімінь. Я оперую реальними фактами, тому відношусь скептично до ортопедичних мишок. Якщо є компресія нерва, то запобігти цьому вже не можна. А якщо проблем немає, це не означає що вони будуть.
Спробувати таку мишку звісно можна, але я думаю це буде не більше як новий експіріенс.
S
Member

Повідомлення

MqM: 14.10.2023 15:44Я от знайшов наче ідеальний варіант SVEN RX-G890, але її не можливо купити в Україні, але є в білораші і рашці, та навіть у Молдові є :eek: Можливо хтось знає якісь фірми де на складах лежить?
На складах думаю его нет потому, что все что есть на складах обычно выложено на хотлайне либо находится гуглем на сайтах продавцов. А потому просто заходите на амазон или ebay вбиваете в поиск vertical mouse и выбираете альтернативу SVEN. Доставка через склад Новой Почты в США или в другой стране.

Либо свяжитесь с саппортом магазина в Молдове и попросите их отправить вам мышку в Украину обычной почтой. https://enter.online/ru/dlya-geymerov/i ... ya-chernyi Если не захотят то найдите посредника типа такого https://www.bunddler.com/assistants/tivanova либо ищите в мессенджерах и соцсетях группы по перевозке посылок/грузов/людей между странами по типу перевозки Украина - Молдова и там наверняка найдете того кто вам эту мышку привезет.
MqM
Member

Повідомлення

atropgeon: 16.10.2023 02:15
MqM: 14.10.2023 19:52 На щастя принаймні я не відчуваю, що він у мене є, але загальну втому інколи маю. Якраз хочу наперед запобігти цьому. Чому ж не можна запобігти? просто руки мають лежати у природньому положенні. Загалом по свідченням людей, які вже мають проблеми з тим синдромом їм стає легше після таких мишей, а в деяких навіть проходить біль
Ви напевно плутаєте трохи різні речі, біль в зап'ястку не є ознакою карпального синдрому, боліти може по різних причинах, а те що ви описали вище лікується тільки хірургічно, в 2012 році мав таку операцію, рука терпла досить сильно, це тривало десь 8 років, я отримав травму, сухожилля від травми гіпертрофувалось і почало перетискати нерв, операція зменшила сухожилля і нерв звільнився, десь за 6 міс. по операції пройшли всі болі, вже багато років немає ні дискомфорту ні онімінь. Я оперую реальними фактами, тому відношусь скептично до ортопедичних мишок. Якщо є компресія нерва, то запобігти цьому вже не можна. А якщо проблем немає, це не означає що вони будуть.
Спробувати таку мишку звісно можна, але я думаю це буде не більше як новий експіріенс.
Дякую за описаний вами досвід. Можливо такі миші і вирішення проблеми, але думаю комфорту рукам прибавлять

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
S: 16.10.2023 03:14
MqM: 14.10.2023 15:44Я от знайшов наче ідеальний варіант SVEN RX-G890, але її не можливо купити в Україні, але є в білораші і рашці, та навіть у Молдові є :eek: Можливо хтось знає якісь фірми де на складах лежить?
На складах думаю его нет потому, что все что есть на складах обычно выложено на хотлайне либо находится гуглем на сайтах продавцов. А потому просто заходите на амазон или ebay вбиваете в поиск vertical mouse и выбираете альтернативу SVEN. Доставка через склад Новой Почты в США или в другой стране.

Либо свяжитесь с саппортом магазина в Молдове и попросите их отправить вам мышку в Украину обычной почтой. https://enter.online/ru/dlya-geymerov/i ... ya-chernyi Если не захотят то найдите посредника типа такого https://www.bunddler.com/assistants/tivanova либо ищите в мессенджерах и соцсетях группы по перевозке посылок/грузов/людей между странами по типу перевозки Украина - Молдова и там наверняка найдете того кто вам эту мышку привезет.
Дякую за пораду, вже думаю над тим. Щось той наведений посередник в Придністров'ї, а то вже трохи інше, і в легальності їх діяльності є сумніви :D
maxn
Member

Повідомлення

https://www.ebay.com/itm/364306001070?h ... =1&LH_FR=1

Вот по очень хорошей цене.
Я думаю лучше купить про запас пару штук чем искать какуюто "хорошую"

Отправлено спустя 6 минут 47 секунд:
У проводной версии довольно хорошие отзывы. https://www.amazon.com/Ergonomic-Lightw ... r=8-9&th=1
Відповісти