Останні статті і огляди
Новини
Помилка 211 при спробі встановити amd adrenalin
-
hurol
Junior
Доброго дня пані та панове. Намагаюся вже 2 тиждень встановити adrenalin і весь час видає помилку 211. Писав у техпідтримку telemart, де збирав пк, але вони теж вперше стикаються з цією проблемою. Ставив усі можливі дозволи доступа, запускав файл встановлення від прав адміністратора, нічого не допомагає. Вінда 10 про з офіційним ключем
-
Mixx
Member
В какой момент выскакивает ошибка? Винда точно чистая, никаких патчей на отключение "лишних" служб и телеметрии? Отключать разгон памяти пробовали? Диск точно живой?
-
hurol
Junior
Диск точно живий, все інше ставиться без проблем, єдина програма яка так робить це адреналін. Вінду взагалі не чипав, вона чиста була. Xmp профіль на пам'яті може вважатися як разгон?Mixx: ↑ 15.10.2023 09:44 В какой момент выскакивает ошибка? Винда точно чистая, никаких патчей на отключение "лишних" служб и телеметрии? Отключать разгон памяти пробовали? Диск точно живой?
Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
Помилка вискакує в момент завершення(або початку) завантаження. Я так і не зрозумів де вважається початок
-
Mixx
Member
hurol
Хмр, если не стабильный, может создавать проблемы.
А в другой системе пробовали ставить видяшку?
Хмр, если не стабильный, может создавать проблемы.
А в другой системе пробовали ставить видяшку?
-
hurol
Junior
Нажаль іншої системи для тесту немає. Та і я не впевнений чи це проблема саме у відеокарті. Xmp профіль заводський на 3200, стаціонарно 2666
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Система якщо що повністю нова. Відеокарта refub, але окрім дроселів і адреналіну проблем нема
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Система якщо що повністю нова. Відеокарта refub, але окрім дроселів і адреналіну проблем нема
-
simoralesha
Member
Спробуйте заздалегідь завантажити останній рекомендований драйвер з офф сайту амд для Вашої карти. Також скачати DDU. Вимкнути фізично інтернет. Далі через безпечний режим за допомогою DDU видалити відеодрайвер. Перезавантажити пк в звичайний режим. Встановити попередньо скачаний драйвер. Перезавантажити комп'ютер. Можна вмикати інтернет.
Це все за умови якщо дійсно ОС чиста з офф сайту майків, а не "оптимізована" збірка дяді Васі.
Це все за умови якщо дійсно ОС чиста з офф сайту майків, а не "оптимізована" збірка дяді Васі.
-
hurol
Junior
Наскільки це рискова затія? І що якщо на офф сайті драйвер іде одразу з адреналіном? Чистий драйвер я не знайшов, або погано шукав. Та і на рахунок драйверу я не певен. Там наче саме адреналін йде, який той драйвер і поставитьsimoralesha: ↑ 15.10.2023 10:32 Спробуйте заздалегідь завантажити останній рекомендований драйвер з офф сайту амд для Вашої карти. Також скачати DDU. Вимкнути фізично інтернет. Далі через безпечний режим за допомогою DDU видалити відеодрайвер. Перезавантажити пк в звичайний режим. Встановити попередньо скачаний драйвер. Перезавантажити комп'ютер. Можна вмикати інтернет.
-
simoralesha
Member
hurol
Нічого ризикованого в цьому немає.
Ну так, адреналін. Можливо я не так висловився. Завантажуйте останній рекомендований для Вашої відеокарти.
Нічого ризикованого в цьому немає.
Ну так, адреналін. Можливо я не так висловився. Завантажуйте останній рекомендований для Вашої відеокарти.
-
hurol
Junior
daesz, я все це вже перепробував. Тому і звернувся сюди через відсутності знайти самостійно рішенняhurol: ↑ 15.10.2023 08:59 Ставив усі можливі дозволи доступа, запускав файл встановлення від прав адміністратора, нічого не допомагає.
Відправлено через 2 хвилини 38 секунд:
Тобто потрібно буде грохнути дрова для відеокарти у безпечному режимі і запустити встановлення адреналіну? Чи все правильно я зрозумів? Завантажений адреналін для моєї відеокарти в мене є і заразsimoralesha: ↑ 15.10.2023 11:16 Завантажуйте останній рекомендований для Вашої відеокарти.
-
simoralesha
Member
Я максимально детально написав, що потрібно зробити. Читайте уважно повідомлення вище.hurol:Тобто потрібно буде грохнути дрова для відеокарти у безпечному режимі і запустити встановлення адреналіну? Чи все правильно я зрозумів? Завантажений адреналін для моєї відеокарти в мене є і зараз
-
Ekz0rcyst
Member
hurol
Якщо ви запустите DDU, утиліта сама підказує що краще зробити та рекомендує завантажитись в безпечному режимі якщо цього не зробили.
Вище вам написали все максимально покроково. Удачі!
Не розумію чому вліпили "-" пану daesz який все вірно написав.
"Error 211 – AMD Software Install Cannot Proceed as the Specified Directory for Installation Has Access Restrictions ".
Якщо ви запустите DDU, утиліта сама підказує що краще зробити та рекомендує завантажитись в безпечному режимі якщо цього не зробили.
Вище вам написали все максимально покроково. Удачі!
Не розумію чому вліпили "-" пану daesz який все вірно написав.
"Error 211 – AMD Software Install Cannot Proceed as the Specified Directory for Installation Has Access Restrictions ".
-
Yaroslav308
Member
Ekz0rcyst: ↑ 16.10.2023 10:43Не розумію чому вліпили "-" пану daesz який все вірно написав.
Это я сделал. ТС черным по белому написал в 1-м сообщение, что запуск от имени администратора не помог, но он с умным видом советует это ещё раз.
-
Ekz0rcyst
Member
Yaroslav308
Ви ж розумієте що помилка саме про права на доступ до каталогу і відповідно щось таки ТС не договорює! І тут без варіантів.
Ви ж розумієте що помилка саме про права на доступ до каталогу і відповідно щось таки ТС не договорює! І тут без варіантів.
-
Yaroslav308
Member
Налажать с запуском от имени администратора просто невозможно, как и нет смысла об этом врать.Ekz0rcyst: ↑ 16.10.2023 11:22Ви ж розумієте що помилка саме про права на доступ до каталогу і відповідно щось таки ТС не договорює!
P.S. Юзайте цитирование иначе не приходят уведомления об ответе. Ну и за оффтоп не забывайте.
-
Nastojka
Junior
В качестве бреда, отключить антивирь виндовый на время установки. ![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
![idea :idea:](./images/smilies/idea.gif)
-
Sashog
Junior
У властивостях диску у вкладці безпека перевірте щоб у адміна був повний доступ до всіх папок, підпапок і файлів.
Колись була схожа ситуація саме на 10.
-
AntonyKandaurov
Member
А може проблема в рефарб карті? ![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Чув що телемарт під рефарбом деколи підторговує трешом.
Та й замовляти збірки - бог його зна з яким настроєм "майстро-сборщик" прийшов на роботу та чи добрий секс вночі мав.
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Чув що телемарт під рефарбом деколи підторговує трешом.
Та й замовляти збірки - бог його зна з яким настроєм "майстро-сборщик" прийшов на роботу та чи добрий секс вночі мав.
-
hurol
Junior
Це також не допомогло. Завтра буду намагатися перевстановити драйвери через DDU
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Наче як я на всі можливі папки в диску та на сам диск надав усі можливі дозволи, навіть якщо якийсь троян захотів би поставитись, то поставився б. Але не спрацювалоSashog: ↑ 16.10.2023 14:38 У властивостях диску у вкладці безпека перевірте щоб у адміна був повний доступ до всіх папок, підпапок і файлів.
-
hurol
Junior
Дякую, нарешті з'явився час та можливість. Все пройшло швидко та без проблем, яких я боявся. Дякую за допомогу