tpm модуль

Модификации любого компьютерного оборудования
Автор
Повідомлення
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

Kirakishou
Думаю і я залишусь доки не випустять ltsb версію він11.

Дякую усім за відповіді!
pelia
Member

Повідомлення

Kirakishou: 29.09.2023 09:49 Grava
Дивно. У мене драг-н-дроп не працював. Причому ми ще й з колегами на роботі це обговорювали, я їм це продемонстрував. Систему завантажував ось тут https://www.microsoft.com/uk-ua/softwar ... /windows11

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Grava: 29.09.2023 09:41Снимок экрана 2023-09-29 094341.png
Це якась містика. У мене налаштування групування взагалі не було.
Ще десь на початку року обговорювали перетягування файлів на панель, доки людина з він11 не записала відео де все це працювало, тобто фішку вже дуже давно повернули, може ви старий білд качали?
Donate
Member

Повідомлення

Kirakishou: 29.09.2023 11:49 Donate
Так, дякую, я вже сам нагуглив. Тобто правий і я , і Grava. Всього цього не було, а він становив вінду вчора, тому все це вже є.
Але все одно статери ніхто не відміняв на моєму райзені в тих іграх, в які я граю. Це навіть без Afterburner помітно. Тому особисто я залишуся на десятці.
Де статери? Цікаво просто :rolleyes: Я просто сиджу з першого дня релізу щось прямо поганого не помятаю взагалі. Коли ввели ізоляцію ядра і віртуалізація ПО не на hyperv перестала працювати було діло, її просто треба ввимкнути і все добре знову :laugh:
Kirakishou
Member

Повідомлення

pelia
Недавно я тут на форумі придбав Solidigm P44 Pro, це мій перший PCI-E 4.0 і я вирішив встановити систему начисто. Вирішив спробувати одинадцятий віндовс. Бо я його встановлював що на роботі, що родичам і знайомим безліч разів, але собі на домашній комп’ютер не встановлював. 22 вересня мені приїхав ссд і увечері я завантажив образ з сайту майкрософт і встановив систему. Всі ці проблеми були, бо я ще на роботі про них розповів колегам, а потім показав на ноутбуці іншого колеги, у якого теж віндовс 11. Тому це якась містика. Я ще думав завантажити образ диску з рутрекера, там викладають оригінальні образи, бо з сайту майкрософт не завжди максимальна швидкість, але спробував з сайту і він швидко скачався, тому я його і записав. Причому я записав його руфусом і не чіпав ніякі налаштування в руфусі, не створював локальний профіль і т.д. Встановив як воно має бути.

Donate
Конкретно в грі Genshin Impact. Коли Казухою роблю стяжку, на одинадцятій вінді такі статери, що їх помітно навіть без графіка в Afterburner. Я навіть знизив якість графіки на середні – статери все одно є. Драйвер на чипсет AMD B550 звичайно поставив одразу після встановлення вінди. Потім повернувся на віндовс 10 і на максимальних налаштуваннях в Genshin Impact все літає.
Ще з косяків: на мережеву Realtek 2.5 GBE драйвер з першого разу не захотів ставитися. Інсталятор тупо зависав. На звукову Sound BlasterX AE-5 Plus драйвер з сайту став, але в логах оновлення там купа фіксів під 11 вінду, тобто з нею теж до цього були були проблеми.
Rain Man
Member

Повідомлення

Shkrabaliuk: 29.09.2023 11:57 Kirakishou
Думаю і я залишусь доки не випустять ltsb версію він11.

Зря! ltsb это тоже самое что и сейчас, но без встроенных приложений.. встроенные приложения все удаляются после недавнего moment4
Grava
Member

Повідомлення

Kirakishou: 29.09.2023 11:49а він становив вінду вчора, тому все це вже є
28.09.2022 оновлення не вимикав, драг-н-дроп вже дуже давно працює.
Відповісти