Останні статті і огляди
Новини
Опубліковано новий трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Опубліковано новий трейлер Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Вчора встановив те оновлення 2.0, Я вже рік не запускав кіберпанк, бо останній сейв 25 вересня 2022 року, але таке враження що гра стала якась неплавна, таке враження що в киселі бачиш все. Ніби й фпс 40-50, але мені здається що на старті гра бігала куди резвіше і плавніше. А вчора запустив і біс зна що таке, стробить не стробить, лаг не лаг, але от ЩОСЬ НЕ ТО по відчуттях. Гра не плавна і хоч ти трісни. вже повідключав всі улучшалки і постефекти, всеодно шось не то.
Вчора встановив те оновлення 2.0, Я вже рік не запускав кіберпанк, бо останній сейв 25 вересня 2022 року, але таке враження що гра стала якась неплавна, таке враження що в киселі бачиш все. Ніби й фпс 40-50, але мені здається що на старті гра бігала куди резвіше і плавніше. А вчора запустив і біс зна що таке, стробить не стробить, лаг не лаг, але от ЩОСЬ НЕ ТО по відчуттях. Гра не плавна і хоч ти трісни. вже повідключав всі улучшалки і постефекти, всеодно шось не то.
-
Vpupkin
Member
erazel
Наверное 3770 не справляется.
Наверное 3770 не справляется.
-
eilef
Member
Игра и правда стала хуже работать на старых процессорах
-
proos
Member
У меня на 6600к дропы были до 25 фпс, а вы говорите за 3770.
Сейчас 10600к и он почти не вытягивает.
-
Artem_K
Member
На 11700F если просто кататься по городу загрузка процессора держится 42-52%, если походить в толпе и постреляться, то 60%, изредка бывают всплески до 70%.
-
deviconte
Junior
Всегда поражался, когда люди на железе 10 летней давности пытаются играть в последние игры и возмущаются тем что желе.
Я последние 5 лет не играл, хотя хотелось, чтобы не портить впечатление на ноуте, теперь появилась возможность собрать ПК и наслаждаться картинкой, а на жрать кактусы.
Я последние 5 лет не играл, хотя хотелось, чтобы не портить впечатление на ноуте, теперь появилась возможность собрать ПК и наслаждаться картинкой, а на жрать кактусы.
-
Ektalion
Member
Вона ще у 2020му вилітала на 2700к, процесору пора на пенсію.erazel: ↑ 23.09.2023 11:46 Вчора встановив те оновлення 2.0, Я вже рік не запускав кіберпанк, бо останній сейв 25 вересня 2022 року, але таке враження що гра стала якась неплавна, таке враження що в киселі бачиш все. Ніби й фпс 40-50, але мені здається що на старті гра бігала куди резвіше і плавніше. А вчора запустив і біс зна що таке, стробить не стробить, лаг не лаг, але от ЩОСЬ НЕ ТО по відчуттях. Гра не плавна і хоч ти трісни. вже повідключав всі улучшалки і постефекти, всеодно шось не то.
-
nochnik89
Member
Ryzen 3900 , загрузка стала больше, сам проверил вчера недолго.
Друг играет на 11700 ES , 8/16 на 4,3 ггц . Тоже говорит стала нагрузка больше
Второй дружбан играет на зеончике 2630 v3 3,1 ghz , бодрячком там все. +/- ryzen 2600 ))) тянет игру, rx5700 нагружает )
Друг играет на 11700 ES , 8/16 на 4,3 ггц . Тоже говорит стала нагрузка больше
Второй дружбан играет на зеончике 2630 v3 3,1 ghz , бодрячком там все. +/- ryzen 2600 ))) тянет игру, rx5700 нагружает )
-
Vpupkin
Member
2.0 плюс дополнение и PT до ума довели, можно по второму кругу проходить.
-
unlnu
Member
кажуть, що це срін з гри... якщо правда, то поляки порадували нас і водночас потролили узьких.
-
Donate
Member
Встановив в цілому не знаю як на релізі нічого нового не побачив 60 FPS с DLSS в 2к є...
-
Vikins
Member
На моїй системі працює плавно в режимі вертикальної синхронізації 60fps. Ryzen 3600, RX6800 на ультрах в 1080р без будь яких апскейлів. Графіка стала чіткішою на перший погляд, переработано багато речей, в тому числі дизайн і наповнення оточуючого світу.
-
Nick22
Member
Круто)))unlnu: ↑ 23.09.2023 14:29 F6oThBmXMAAAIuZ.jpg
кажуть, що це срін з гри... якщо правда, то поляки порадували нас і водночас потролили узьких.
-
Donate
Member
А ось не знаю накшталт графіки з могу боку таке ж мило як було на старті.Vikins: ↑ 23.09.2023 14:58 На моїй системі працює плавно в режимі вертикальної синхронізації 60fps. Ryzen 3600, RX6800 на ультрах в 1080р без будь яких апскейлів. Графіка стала чіткішою на перший погляд, переработано багато речей, в тому числі дизайн і наповнення оточуючого світу.
-
erazel
Member
Цілком можливо. Але ж на старті виходу гри я пройшов її всю і з відчутним задоволенням. Я не памятаю достименно з яким фпс гра йшла, але здається нарікань на швидкодію і плавність не було. Я грав не відволікаючись на проблеми швидкодії. З чого роблю висновок що гра йшла досить добре і плавність була на досить високому рівні.
P.S. Знаєте, напевне ви праві, запустив гру і глянув на моніторинг проца - 90% завантаженості. Напевне сильно переробили взаємодію з процесором в новому патчі. Подивимось що з того вийде, типу що саме вони додали що так навантаження збільшилось.
Востаннє редагувалось 23.09.2023 15:47 користувачем erazel, всього редагувалось 1 раз.
-
Earanak
Member
erazel, дык они ощутимо подымали системные требования к 2.0 Патчу.
Минимальные :
GTX 970 -> GTX 1060
RX 470 -> RX 580
VRAM 3GB -> 6GB
---
i5-3570K -> i7-6700
FX-8310 -> Ryzen 1600
---
HDD -> SSD
ОЗУ 8GB -> 12GB
Уверен так же подразумевается DDR3 -> DDR4.
То есть выше требования к ПСП у ОЗУ.
Было - https://i.imgur.com/lvZg1g4.png
Стало - https://i.imgur.com/CUvpD7O.jpg
Минимальные :
GTX 970 -> GTX 1060
RX 470 -> RX 580
VRAM 3GB -> 6GB
---
i5-3570K -> i7-6700
FX-8310 -> Ryzen 1600
---
HDD -> SSD
ОЗУ 8GB -> 12GB
Уверен так же подразумевается DDR3 -> DDR4.
То есть выше требования к ПСП у ОЗУ.
Было - https://i.imgur.com/lvZg1g4.png
Стало - https://i.imgur.com/CUvpD7O.jpg
-
erazel
Member
Ну правді бути гра після виходу нормально йшла у мене , всю пройшов без великих багів і жодного вильоту. Лиш пару мілких багів ловив.Ektalion: ↑ 23.09.2023 12:19 Вона ще у 2020му вилітала на 2700к, процесору пора на пенсію.
Так що до КП 2,0 процесор повністю виконував свою роботу, ігри видавали стабільні 60 сцен в секунду, в робочому софті теж не було проблем, то й не стояло питання необхідності заміни. Давно вже планував оновити систему , "аби було", але крайньої потреби не було то й все відкладалось на потім. Може якраз знак що накінець варто взяти якогось райзена 5 покоління . Ну але КП то перший софт явно замало профільного проца. Ще чого доброго щось пофіксять і знову стане гра йти плавно Ну бо на перший погляд в грі нічого не змінилось глобально щоб так зросли вимоги до процесора.
-
Hotspur
Member
ЦП поміняйerazel: ↑ 23.09.2023 11:46Вчора встановив те оновлення 2.0, Я вже рік не запускав кіберпанк, бо останній сейв 25 вересня 2022 року, але таке враження що гра стала якась неплавна, таке враження що в киселі бачиш все.
-
n6407
Member
Верно, не справляется, до прошлого лета сидел на 3770 и было желание ещё некоторое время не менять его, однако в батле 5 и уже
тогда киберпанк, камень нормально уже не вывозил.
-
kawalot
Member
Оптимізація один в один як в старфілді. Ті ж самі показники завантаження процесора/відеокарти та частоти кадрів при однакових налаштуваннях. В 4к без апскейлу і без променів на ультра налаштуваннях профільна карта не тримає 60 кадрів, падіння до 40 кадрів під час руху містом на автівці (в боях, можливо, дропи будуть навіть більшими). І мило... Мила немає лише в 4к без апскейлу. В усіх інших режимах, що з апскейлом що без нього, мило мильне. Останнього разу я грав у гру роки 2 тому ще коли мав рх474 і щось я не пам'ятаю такого мила. Чи то я тоді був не таким прискіпливим?