Посмотрим. КС текущий, когда в комнате тестировал очень не понравился тем, что стреляет не туда куда прицел смотрит. Если зажать гашетку, то вообще уводить в одну сторону вверх и вправо кажется, прицел при этом смотрит совсем а другую строну.Павло: ↑ 21.09.2023 11:38 Не знаю як на мене а кс 2 краща. Плюс оновлений движок дасть набагато більше можливостей у майбутньому. А читати про те, що кс повільна ну це відверто смішно!
Останні статті і огляди
Новини
Counter-Strike 2 може вийти до кінця місяця
-
Alexsandr
Member
-
feniks_tm
Member
Така механіка стрільби, одразу видно, що до цього не грали й не цікавились) Уводить не в одну сторону, а згідно зі спрей-патернами. І так, повторюсь вкотре, CS2 це не нова гра, механіки стрільби/мувменту там будуть ідентичні або близькі до ідентичних.Alexsandr: ↑ 22.09.2023 13:02Посмотрим. КС текущий, когда в комнате тестировал очень не понравился тем, что стреляет не туда куда прицел смотрит. Если зажать гашетку, то вообще уводить в одну сторону вверх и вправо кажется, прицел при этом смотрит совсем а другую строну.Павло: ↑ 21.09.2023 11:38 Не знаю як на мене а кс 2 краща. Плюс оновлений движок дасть набагато більше можливостей у майбутньому. А читати про те, що кс повільна ну це відверто смішно!
-
lewerlin
Member
Elite:DangerousDuckRider: ↑ 21.09.2023 13:53Покажи игру для не быдла
DCS
-
mklm
Member
Сапер на ультрахDuckRider: ↑ 21.09.2023 13:53Покажи игру для не быдла
-
Shaolin_Style
Member
Т.е. ты решил выставить меня бздуном на основании того что большинство из ксеров не играют в новые игры?7mindfields: ↑ 22.09.2023 09:53Свіжі прохолодні історії, хоча чому дивуватись, після твоєї найбезглуздішої аргументації про те, що цій грі вже більше 30 років, тому вона «застаріла концептуально»Shaolin_Style: ↑ 22.09.2023 09:33 Скольких ксеров знаю, буквально не один не смог принять новые правила и переучиться.
Отправлено спустя 24 секунды:
как можно пройти сетевую игру?DuckRider: ↑ 22.09.2023 12:18 почти 100% прошли л4д
-
7mindfields
Member
Це вже класика, подобається це тобі, чи ні.Shaolin_Style: ↑ 22.09.2023 18:23 Т.е. ты решил выставить меня бздуном на основании того что большинство из ксеров не играют в новые игры?
В тебе звістно найрелевантніша вибірка знайомих гравців в кс і їх ігрових вподобань, на основі якої ти зробив правильні висновки (ні)
-
Shaolin_Style
Member
Да нет дружище, это для тебя классика. Для меня классикой является Q3, TF Classic, HL:AG. Кска была прекрасной игрой, года до 2016-17го, после этого все замкнулось само на себе в очередной раз. Как уже было во времена 1.5\1.6\CSCZ\Source
Аргументация в духе "у тебя нет скина ценой в годовую зп, вот ты и бесишься" никак не оправдывает игровые механики, которые не изменялись уже кучу лет. И не надо мне говорить про Battle Royal режим сейчас, это банальное следование трендам а не попытка переосмыслить саму концепцию.
Востаннє редагувалось 22.09.2023 18:40 користувачем Shaolin_Style, всього редагувалось 2 разів.
-
xandess
Member
Grimmjow
При чому тут пенсія в Україні. Я про як ви написали "в цивілізованому світі заробляють на КС". Хто заважає в Україні так заробляти ? Я про те, що це явно не показник цивілізації. (і так, це заробіток для одиниць все ж).
А також, уявіть ситуацію - проект, на якому заробляли - закривається. І потрібно на роботу піти іншу. І тут питають "чим займалися останні роки? " І відповідь "у мене 10 років стажу КС"
При чому тут пенсія в Україні. Я про як ви написали "в цивілізованому світі заробляють на КС". Хто заважає в Україні так заробляти ? Я про те, що це явно не показник цивілізації. (і так, це заробіток для одиниць все ж).
А також, уявіть ситуацію - проект, на якому заробляли - закривається. І потрібно на роботу піти іншу. І тут питають "чим займалися останні роки? " І відповідь "у мене 10 років стажу КС"
-
feniks_tm
Member
Так які механіки ти хочеш, щоб змінили? Наведи приклади. Це не батла, колда чи овервоч. Хочеться «геймплейного різноманіття» - це завжди було і буде не про змагальний кс. Досі не розумію сенсу у порівнянні з батлою чи ще чимось, де концепція геть інша.Shaolin_Style: ↑ 22.09.2023 18:38Да нет дружище, это для тебя классика. Для меня классикой является Q3, TF Classic, HL:AG. Кска была прекрасной игрой, года до 2016-17го, после этого все замкнулось само на себе в очередной раз. Как уже было во времена 1.5\1.6\CSCZ\Source
Аргументация в духе "у тебя нет скина ценой в годовую зп, вот ты и бесишься" никак не оправдывает игровые механики, которые не изменялись уже кучу лет. И не надо мне говорить про Battle Royal режим сейчас, это банальное следование трендам а не попытка переосмыслить саму концепцию.
-
DuckRider
Member
Ну в мне є список того, що потрібно змінити. Перш за все це прибрати нафіг швидкий пошук ігр, тому що це руйнує розвиток гри через те, що до мапером бути у кс го не популярно. Скільки серверів у го з гангеймом? Кілька десятків. Скільки мап у оф мап пулі? Десь 5. Скільки в 1.6 мап? Кілька сотень і всі вони зроблені комьюніті. Чому це проблема? Тому що всі тицяють кнопку "грати" і на не оф серверах цього режиму складно знайти гравців. І це стосується кожного режиму. гра через це стагнує у різноманіттіfeniks_tm: ↑ 22.09.2023 18:54Так які механіки ти хочеш, щоб змінили? Наведи приклади. Це не батла, колда чи овервоч. Хочеться «геймплейного різноманіття» - це завжди було і буде не про змагальний кс. Досі не розумію сенсу у порівнянні з батлою чи ще чимось, де концепція геть інша.Shaolin_Style: ↑ 22.09.2023 18:38
Да нет дружище, это для тебя классика. Для меня классикой является Q3, TF Classic, HL:AG. Кска была прекрасной игрой, года до 2016-17го, после этого все замкнулось само на себе в очередной раз. Как уже было во времена 1.5\1.6\CSCZ\Source
Що до ігрових механік: все ще не працює механіка "бачу - можу взаємодіяти", невидимі пікселі текстур лишаються в багатьох місцях.
Також джап тров, передача швидкості руху до гранат, чому це працює саме так і чому баг зараз роблять "фішкою"?
Також я не згоден з різною швидкістю руху з пістолетом і ножем, вона повинна бути однаковою.
Я не згоден з тим, що прострілили зарізали, тому що це гарна механіка
-
Diablique
Member
КС крутая игра, просто многие из нас ну не смогли после 1.6, да и мы стареем, интересы меняются, я играл в GO, но часто бросал на долгое время, негатива много, сейчас уже давно не играю, последний раз играл это была операция какая то, ну ради скинов, суть вы надеюсь понимаете, скины потом дорожают)))
-
feniks_tm
Member
Тут ти трошки плутаєш тепле з м'яким, оскільки в 1.6 не було офіційного підбору ігр, лише користувацькі сервери, котрі є і у GO. А там уже мапи, які тільки хочеш можуть бути з якими-завгодно ігровими режимами і плагінами/модами. Те, що воно сховано від новачка відносно тієї ж 1.6, то вже інша справа.DuckRider: ↑ 22.09.2023 19:18 Скільки серверів у го з гангеймом? Кілька десятків. Скільки мап у оф мап пулі? Десь 5. Скільки в 1.6 мап? Кілька сотень і всі вони зроблені комьюніті. Чому це проблема? Тому що всі тицяють кнопку "грати" і на не оф серверах цього режиму складно знайти гравців. І це стосується кожного режиму. гра через це стагнує у різноманітті
Габен досі не пофіксив деякі баги родом ще з бети cs go , а ти за якісь там дрібничкивсе ще не працює механіка "бачу - можу взаємодіяти", невидимі пікселі текстур лишаються в багатьох місцях.
Тобто jumpthrow для вас баг, а простріли через декілька бетонних стін - необхідна механіка, котру прибрали ? Так, я згоден, що прострілюється не все, що мало б, тут дійсно варто розробниками додати характеристик для певних текстур. Але повертати те, що було в 1.6, коли можна було прошити 2-3 бетонні стіни по півметра кожна - це повна маячня. Швидкість пересування з ножем і пістолетом особливо не бачу сенсу мусолити. Банально скажу, що пістолет бажано тримати обома руками і сильно ти так не побігаєшТакож джап тров, передача швидкості руху до гранат, чому це працює саме так і чому баг зараз роблять "фішкою"?
Також я не згоден з різною швидкістю руху з пістолетом і ножем, вона повинна бути однаковою.
Я не згоден з тим, що прострілили зарізали, тому що це гарна механіка
Востаннє редагувалось 22.09.2023 20:42 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
-
druzhba_78
Junior
После ксго как-то кс2 кажется розовой/ванильной
-
7mindfields
Member
Саме тому ти тут пропонував грати у квейк чемпіонсShaolin_Style: ↑ 22.09.2023 18:38Да нет дружище, это для тебя классика. Для меня классикой является Q3
-
feniks_tm
Member
Є таке. Знижують поріг входу.druzhba_78: ↑ 22.09.2023 20:41 После ксго как-то кс2 кажется розовой/ванильной
-
Grimmjow
Member
Я вам по секрету скажу - в цивилизованном мире стаж в кс го ценится так само как и стаж условного слесаря горводоканала в Украине. И да, даже в украине уже нуждаются в кадрах для «прокачки аккаунтов вов, закрытие м + в таим, поднятие звания в кс, ранга в лоле/доке» и тд. Можете чекнуть ворк.юаxandess: ↑ 22.09.2023 18:40 Grimmjow
Я играю по фану кс, вов и лол и имею ежемесячный доход как и официальную зп работая горным мастером на шахте. 100 раз уже задумывался бросить это, но мозг засран такими как вы людьми из окружения « а как же пенсия?». У меня были такие моменты что я тупо кормился с кс го, потому что зп задерживали по пол года) а на данный момент в донецкой области цены искусственно задраны на все до такой степени, что чтоб жить тут нормально никакая официальная работа вам не поможет.
А вобще конечно зарабатывать в игры может не каждый, как и смотреть в завтрашний день
-
Diablique
Member
Grimmjow
Спасибо, ты сделал мне вечер.
Спасибо, ты сделал мне вечер.
-
Alexsandr
Member
Повторюсь. Уводит в одну сторону вверх и право. Чай на стене следы пуль остаются и эксперимент был не единожды на разном оружии, но далеко не на всем. Рандомом там и не пахло, как и непонятно почему прицел показывал совсем другое.feniks_tm: ↑ 22.09.2023 13:08 Така механіка стрільби, одразу видно, що до цього не грали й не цікавились) Уводить не в одну сторону, а згідно зі спрей-патернами. І так, повторюсь вкотре, CS2 це не нова гра, механіки стрільби/мувменту там будуть ідентичні або близькі до ідентичних.
-
YAYA
Member
Із ігор на компі стоїть тільки кс 1.6. Коли иалий з дружиною засинає, то добре раз в місяць два з пивком поганяти годину -пітвтори. Те що треба і ніяких залипонів на ніч. Найбільше подобається fy_snow, але в нього рідко хто грає. Найкраще грати зі знайомими, бо зі школотою і чіткрами таке собі. Але не годинку-півтори - гуд
-
Alkodvrz
Junior
1.6 классика и до сих пор, отличная. Большего и не нужно.