При очередном включение все выглядело как отвал памяти на вк.Выдернул все от питания.А мон отключил от видяхи.Остались вертикальные полосы...
А я так надеялся что он транспортировку на другой континент переживет.Хотя после транпортировки он нормально 3 месяца успел проработать.
Останні статті і огляди
Новини
lg 32un880 скоро прикажет долго жить?
-
_nic
Member
-
seraphic
Member
посчитай сколько полосок
-
_nic
Member
кто то может пояснить суть "прикола" ?seraphic: ↑ 22.09.2023 02:40 посчитай сколько полосок
-
_nic
Member
волога на моїй памяті туди не потраплялаAMD: ↑ 22.09.2023 17:55 розбирай монік, і міняй вздуті конденсатори!
Хоча стоп, він же майже новий? нема й трьох років!!!, це така зараз якість техніки!
А його напередодні жінка не протирала "мокрою" трапкою?
-
darlo0k
Member
_nic
хм, прогарантію я так розумію можна навіть не питати?
ну судячи по фото плати керування я би сказав що можуть бути шлейфи, котрих там два. Якщо вже полізете в кишки моніка то спробуйте їх перепідключити, можливо все ж волога якомсь чином туди потрапляла. Якщо доставка на інший континент була літаком або ж морем то міг з'явитись конденсат
ну судячи по фото плати керування я би сказав що можуть бути шлейфи, котрих там два. Якщо вже полізете в кишки моніка то спробуйте їх перепідключити, можливо все ж волога якомсь чином туди потрапляла. Якщо доставка на інший континент була літаком або ж морем то міг з'явитись конденсат
-
seraphic
Member
таки да, то наверно клоун амд тебе в моник харкнул_nic: ↑ 22.09.2023 19:21волога на моїй памяті туди не потраплялаAMD: ↑ 22.09.2023 17:55 розбирай монік, і міняй вздуті конденсатори!
Хоча стоп, він же майже новий? нема й трьох років!!!, це така зараз якість техніки!
А його напередодні жінка не протирала "мокрою" трапкою?
-
_nic
Member
Офіційна гарантія рік,а він був куплений більше 2х років тому.Як розібрати ? Щось не знаходжу відео саме по цій моделі.darlo0k: ↑ 22.09.2023 20:23 _nic
вже чхнути не можна?
-
seraphic
Member
_nic
кто знает, обычно на lg типовухи типа белые блики но в любом случае матрица в утиль
кто знает, обычно на lg типовухи типа белые блики но в любом случае матрица в утиль
-
_nic
Member
Простоял сутки, и теперь опять работает как будто ничего и не было...