Cyberpunk 2077 отримає оновлення до версії 2.0 наступного четверга

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Artem_M
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 отримає оновлення до версії 2.0 наступного четверга

Там ще й технічні вимоги до заліза мають підтягнути як у Phantom Liberty. Тобто в рекомендованих тіж восьмиядерники...
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
спойлер
Шкода лише, що з ним я можу розраховувати в кращому випадку на 30 фпс) :gigi:

Так і хочеться тицьнути тода мордою в те, як повинен виглядати справжній некстген, а не його мильне "обновіть ПК" з порожніми планетами.
Геральт
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.09.2023 08:13 Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
спойлер
Шкода лише, що з ним я можу розраховувати в кращому випадку на 30 фпс) :gigi:

Так і хочеться тицьнути тода мордою в те, як повинен виглядати справжній некстген, а не його мильне "обновіть ПК" з порожніми планетами.
Як були білі плями замість вікон так і лишились.
А в Тода, до речі, скільки кадрів (в гіршому випадку)?
Vpupkin
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 15.09.2023 08:13Як же бомбезно виглядає кіберпанк з пастрейсінгом:
Там много косяков, но после обновления может стать лучше, как минимум dlss 3.5 должен немножко улучшить ситуацию.
bombeybox
Member

Повідомлення

А через місяць виходить Alan Wake 2 з паттрейсінгом, їх рушій Northlight (Quantum Break\Control) сам по собі малює набагато краще картинку за Red Enginе, а з повним РТ, вангую, справжній Next-Gen і відвал щелепи.
(десь тихенько плаче маркетинговий пшик під назвою UE5 з кривим неоптимізованим Lumen :gigi:)
Paner
Junior

Повідомлення

Пограв в киберпанк на 4070 після 1060, відчуття від гри набагато яскравіші, після оновлення 2.0 буду проходити гру заново.
Grimmjow
Member

Повідомлення

я конечно все понимаю, только как это будет реализовано на пс 5, если там с реитреисингом 8 фпс старая версия, а 2.0 версия = 2.0 фпс?)
ViPo
Member

Повідомлення

Grimmjow: 15.09.2023 10:30 я конечно все понимаю, только как это будет реализовано на пс 5, если там с реитреисингом 8 фпс старая версия, а 2.0 версия = 2.0 фпс?)
Нехай це хвилює власників ПС5.
Vpupkin
Member

Повідомлення

bombeybox: 15.09.2023 09:43а з повним РТ, вангую, справжній Next-Gen і відвал щелепи.
И это только для обладателей 4090.
bombeybox
Member

Повідомлення

Vpupkin: 15.09.2023 10:57И это только для обладателей 4090.
???
До чого цей коментар?
4090 для 4к, інші RTX40 GPU прекрасно будуть тягнути гру в своїх відповідно розширеннях зі своїм відповідно пресетом DLSS та FG.
Telcontar
Member

Повідомлення

bombeybox: 15.09.2023 11:06 ???
До чого цей коментар?
4090 для 4к, інші RTX40 GPU прекрасно будуть тягнути гру в своїх відповідно розширеннях зі своїм відповідно пресетом DLSS та FG.
Треба ж якось самоствердитись та виправдати покупку :shuffle:
Vpupkin
Member

Повідомлення

bombeybox
Какое 4К? Дай бог оно будет нормально работать в 1440р с dlss и генератором.
Prescott
Member

Повідомлення

Туда 4090 надо? :(
Васильович
Member

Повідомлення

bombeybox: 15.09.2023 09:43десь тихенько плаче маркетинговий пшик під назвою UE5
*Unity заходить в чат*
Prescott
Member

Повідомлення

bombeybox: 15.09.2023 09:43А через місяць виходить Alan Wake 2 з паттрейсінгом, їх рушій Northlight (Quantum Break\Control) сам по собі малює набагато краще картинку за Red Enginе, а з повним РТ, вангую, справжній Next-Gen і відвал щелепи.
+1, контрол даже сейчас заставляет отвиснуть челюсть, я относился ОЧЕНЬ скептически пока лично не прошёл игру на макс.настройках - отражения, игра света, тени, взрывы - 10 из 10.
Востаннє редагувалось 15.09.2023 11:33 користувачем Prescott, всього редагувалось 1 раз.
bombeybox
Member

Повідомлення

Васильович: 15.09.2023 11:20*Unity заходить в чат*
Unity, вроді як, не позиціонує себе як "Рушій майбутнього", "тру некст-ген технолоджі, на роки і для всіх". На ньому нічого графонистого і не вийшло, чого не можна сказати вже про UE5, бо Immortals of Aveum та Remnant II — лайно без графіки з системними вимогами На Рівні Кіберпанка з Path tracing :facepalm:
Страшно, дуже страшно за Сталкер 2 та Відьмак 4 :(
Prescott: 15.09.2023 11:20Туда 4090 надо?
Я на 4070Ті граю в Кіберпанк з Path tracing в 100фпс (це 1080р + все на ультра + генерація кадрів), ти на 4080 зможеш так само вже в 1440р :up:
Васильович
Member

Повідомлення

bombeybox
За Unity - то був "камінь в город" маркетингу (я ж навіть жирним шрифтом виділив :) ), почитай свіжі новини про цей рушій.
Prescott
Member

Повідомлення

bombeybox: 15.09.2023 11:33+ генерація кадрів
Скажи, реально оно хорошо выглядит-работает? Не добавляется "желейности"-артефактов? Я ещё не щупал нигде.
daesz
Member

Повідомлення

Васильович: 15.09.2023 11:20
bombeybox: 15.09.2023 09:43десь тихенько плаче маркетинговий пшик під назвою UE5
*Unity заходить в чат*
Всякі геншин імпакти з вами не погодяться. Вони гроші лопатами кидають :D
Відповісти