Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

Jumper007: 05.09.2023 00:12 Как думаете прочуствую прирост после фХ8300 ? :-/
спойлер
Зображення
там 5500 :shuffle:
Ще й який, фікусу навіть вічність не допоможе ;)
Jumper007
Member

Повідомлення

Alex+
В основному в іграшках :)
Відео правда так собі, 1060.
Alex+
Member

Повідомлення

Jumper007: 05.09.2023 14:50Відео правда так собі, 1060
Ото і я так подумав. Свіжий проц звісно набагато кращий, але з вашою карточкою навіть не впевнений чи ви це побачите.
Може є сенс спочатку карту прокачати, а потім усе інше. fx83хх ж вічний, ще нас з вами переживе! :gigi:
7mindfields
Member

Повідомлення

Alex+: 05.09.2023 15:14
Jumper007: 05.09.2023 14:50Відео правда так собі, 1060
Ото і я так подумав. Свіжий проц звісно набагато кращий, але з вашою карточкою навіть не впевнений чи ви це побачите.
Може є сенс спочатку карту прокачати, а потім усе інше. fx83хх ж вічний, ще нас з вами переживе! :gigi:
ти вважаєш що вічно живому не буде кепсько поряд з умовною 3060? :rotate:
Alex+
Member

Повідомлення

7mindfields
Буде. Але ж і 1060 поруч з новим райзеном буде не солодко :)
спойлер
Я колись жив з феномом 965, теж "вічний" проц. Карточка була щось там амд 7770.
Думав з чого краще почати апгрейд. Вирішив карту замінити. Так ось, навіть з таким тухлим процом реально стало дуже краще відчуття в іграшках. А ФХ у тса, все ж, щось ще може.
murzik
Member

Повідомлення

є інтернет монтажники?
для підприємтсва потрібна комерційна пропозиція на зовнішню виту пару, траверси, натягувачі витої пари, гачки, крючки.
не можу знайти це все в одному магазині :mad:
Engineer_1988
Member

Повідомлення

murzik: 05.09.2023 22:17 є інтернет монтажники?
для підприємтсва потрібна комерційна пропозиція на зовнішню виту пару, траверси, натягувачі витої пари, гачки, крючки.
не можу знайти це все в одному магазині :mad:
Ти можешь сформувати вірно питання? Тобі потрібно ппропозиція на вартість товару без монтажу чи вартість товару з монтажем(виконання робіт)?
Звістно вита пара це одне, а елементи (деталі СІП) інше..
https://elektrika.ua/catalog/armatura_dlya_sip/
https://ipshop.com.ua/ua/vols-sistemy/a ... a-podvesa/
https://pro100kabel.com.ua/ ( інтернет магазин від Одескабель, є все)
Jumper007
Member

Повідомлення

:weep:
Кулер не став на ам4 мамку, я з ним пів життя прожив, він мені як рідний :laugh: , буду шось думати.
От така штука https://hard.rozetka.com.ua/scythe_ninj ... 0/p209989/
murzik
Member

Повідомлення

перехідників - адаптерів не має?
7mindfields
Member

Повідомлення

Jumper007: 06.09.2023 21:10 :weep:
Кулер не став на ам4 мамку, я з ним пів життя прожив, він мені як рідний :laugh: , буду шось думати.
От така штука https://hard.rozetka.com.ua/scythe_ninj ... 0/p209989/
Тут раніше на форумі був майстер, який робив кастомні перехідники під будь-який кулер та сокет
Alex+
Member

Повідомлення

Декілька місяців назад натикався на сайт типа дзеркала\форка ютуба але без гугловських сервісів.
Зараз намагаюсь знайти його, і не можу. Це була саме версія для браузера на пк, не для смартфона.
Можливо хтось пам'ятає або знає такий сайт?
Sachem
Member

Повідомлення

Профильный UPS (APC BACK-UPS RS 800VA). При подключении к бесперебойнику зарядки (SkyRC MC3000), он на пару секунд уходит в оффлайн. Не каждый раз, но часто, может даже чаще уходит, чем нет, статистику не набирал. В принципе, уже три с половиной года такое поведение и вроде не парюсь, но всё равно интересно, в чём может быть причина?
Alex+
Member

Повідомлення

Sachem: 12.09.2023 17:38 он на пару секунд уходит в оффлайн
Хто? ДБЖ чи зарядка?
ДБЖ не повинен би, бо це смішне навантаження для нього, щоб на хоча б якось реагувати
Sachem
Member

Повідомлення

Alex+: 12.09.2023 17:51Хто? ДБЖ чи зарядка?
UPS уходит в оффлайн. ПО бесперебойника на ПК пишет, что были проблемы с входным напряжением. То есть поведение UPS точно такое же, как будто на мгновение пропадало входное напряжение.
Alex+: 12.09.2023 17:51ДБЖ не повинен би, бо це смішне навантаження для нього, щоб на хоча б якось реагувати
Того же мнения.
Andrey2005
Member

Повідомлення

ДБЖ може уходити в захист через БЖ зарядки. Судячи по спекам там від 50Вт, можливо блок від ноутбука. Ноутбучні блоки при підключенні заряджають вхідні конденсатори (як і інші імпульсні), буває що аж іскри з розетки йдуть. І цей короткочасний стрибок споживання цілком може вибивати ДБЖ.
Alex+
Member

Повідомлення

Andrey2005: 12.09.2023 18:18цілком може вибивати ДБЖ
Це було б так, якби дбж у ТС вимикався, а не на пару секунд писав про помилку напруги на вході і потім продовжував працювати.
Якась цікава нетипова поведінка. Не думаю що отой адаптер зарядки так сильно просаджує напругу перед дбж, що він думає про аварію в мережі, але виглядає саме так
Andrey2005
Member

Повідомлення

Миттєве споживання імпульсного блока цілком може вимірюватись сотнями Вт і навіть пару кіловат. Від цього в блоках на вході ставлять резистори чи термістори. Але далеко не завжди. Наприклад в LED лампах на вході часто ставлять 5-10 Ом резистор. Хоча споживання лампи взагалі 5-15Вт
Alex+
Member

Повідомлення

Andrey2005
Я це розумію, ви повністю правильно кажете. Проте поведінка все одно не типова. Якщо дбж перенавантажується, то він повністю вимикається, або пише про аварію. А у товариша він переходить на батарею та пише про аварію в розетці
Sachem
Member

Повідомлення

Andrey2005: 12.09.2023 18:18можливо блок від ноутбука. Ноутбучні блоки при підключенні заряджають вхідні конденсатори (як і інші імпульсні), буває що аж іскри з розетки йдуть. І цей короткочасний стрибок споживання цілком може вибивати ДБЖ.
Фото не в резкости
спойлер
20200205_144253.jpg
20200205_144745.jpg
20200205_144755.jpg
Попробовал отключить и пять (!) раз опять подключить/отключить, не уходит в оффлайн.
Конденсаторы сколько по времени заряд держат?

Отправлено спустя 49 секунд:
P.S. Первое фото это зарядка, 2е и 3е блок питания.
Відповісти