Останні статті і огляди
Новини
Кастомні 12VHPWR
-
_nic
Member
Де б такий https://www.amazon.com/CableMod-ModMesh ... to_dp&th=1 можна було б знайти, але 75-80 см ?
-
Artem_K
Member
_nic
Спитати у memberlist.php?mode=viewprofile&u=12447 може він зробить.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Точно зробить.
Тільки, коли я питав, то в наявності були лише розʼєми без сигнальних пінів, які в RTX 3000 використовувались.
Тільки, коли я питав, то в наявності були лише розʼєми без сигнальних пінів, які в RTX 3000 використовувались.
-
_nic
Member
я не в УкраїніArtem_K: ↑ 13.08.2023 22:14 _nic
-
GreenMile
Member
Не в Україні пошта не працює?_nic: ↑ 14.08.2023 05:34я не в УкраїніArtem_K: ↑ 13.08.2023 22:14 _nic
Якщо нє, то замовляйте на кабельмод, там що хочеш зроблять, на сайті конфігуратор є.
-
WalkMan
Member
GreenMile
вірно, конфігуратор дозволяє вибрати довжину. Сам замовляв на минулому тижні.
вірно, конфігуратор дозволяє вибрати довжину. Сам замовляв на минулому тижні.
-
cnc
Junior
Подскажите, есть ли разница как его подключать? Т.е. я хочу наоборот - вставить 12vhpwr разъем в БП, а разъемы 8pin PCI-E в видеокарту
-
Donate
Member
НЕЛЬЗЯ!cnc: ↑ 21.08.2023 21:30 Подскажите, есть ли разница как его подключать? Т.е. я хочу наоборот - вставить 12vhpwr разъем в БП, а разъемы 8pin PCI-E в видеокарту
То что идёт в БП идёт в БП ВСЕГДА
-
quadrotony
Member
Я думаю варто спробуватиcnc: ↑ 21.08.2023 21:30 Подскажите, есть ли разница как его подключать? Т.е. я хочу наоборот - вставить 12vhpwr разъем в БП, а разъемы 8pin PCI-E в видеокарту
-
lom_ua
Member
Вже є в наявності 12+4пін для 4ххх серії.
-
WalkMan
Member
quadrotony
навіть чисто для наукового експерименту
навіть чисто для наукового експерименту
-
Ray2000gt
Advanced Member
Скоріш за все можна і так, хоча і не зрозуміло навіщо. Але я б для впевненості перевірив тестером перед першим підключенням ВК.cnc: ↑ 21.08.2023 21:30 Подскажите, есть ли разница как его подключать? Т.е. я хочу наоборот - вставить 12vhpwr разъем в БП, а разъемы 8pin PCI-E в видеокарту
-
GreenMile
Member
На 99% ви його не зможете так підключити, бо 8 пін для відяхи має захист від дурня у вигляді перемички між двома пінами, через що його неможна нікуди всунути, окрім, власне, відяхи. У БЖ МСІ є кабель саме 12VHPWR (в бж) -> 2x8 PCIe (у відяху) навпаки його включити неможливо. От у БЖ від гігабайта точно знаю, що PCIe для відяхи можна всунути в живлення для ЦП з очевидним результатом Бо вони пожлобились на нормальні кабелі з захистом від дурня.cnc: ↑ 21.08.2023 21:30 Подскажите, есть ли разница как его подключать? Т.е. я хочу наоборот - вставить 12vhpwr разъем в БП, а разъемы 8pin PCI-E в видеокарту
-
lom_ua
Member
-
lom_ua
Member
-
DuckRider
Member
Привіт, хочу дати невелику пораду: краще від 12 пін до термоусадки залишати трохи більше місця, тоді кабель легше вигнути і через це його легше укласти у всілякі не дуже великі корпуси, тому що в таких корпусах він у скло впирається термоусадкою і жорсткий кабель починає діяти як важіль на коннектор
-
lom_ua
Member
DuckRider, це клієнт захотів в опльотці.
Зазвичай я роблю без неї - просто чорні проводки.
Зазвичай я роблю без неї - просто чорні проводки.
-
Vovk_Z
Member
Але, якщо ці шнурки робляться на продаж - то швидше продадуться ті, що виглядають краще, тобто, більше закриті.DuckRider: ↑ 01.09.2023 12:48 Привіт, хочу дати невелику пораду: краще від 12 пін до термоусадки залишати трохи більше місця, тоді кабель легше вигнути і через це його легше укласти у всілякі не дуже великі корпуси, тому що в таких корпусах він у скло впирається термоусадкою і жорсткий кабель починає діяти як важіль на коннектор