Baldur's Gate 3 здобула максимальний рейтинг Metacritic

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Spiryt: 11.08.2023 10:44
alex_dey: 11.08.2023 10:14 Spiryt
ничего меня не повело, просто провел перепись мамкиных критиков
что показало, что утверждать "явная игра года" по крайней мере по алёшкински, т.к. у каждого свои вкусы. Кому то и индюшатина с 3мя пикселями будет игрой года.
К примеру инди-игра Supraland 2019го года, лично для меня, куда прикольнее Sekiro, который "игра года". Все кране субъективно.
А для какого то олюдфага System Shock ремейк будет игрой года.
А что касается конекретных наград "игра года" от кого то типа game award, то у БГ3 шансов 0. Т.к. несмотря на маштаб и отличное качество игры - это нишевый продукт срубивший хайпа. Но он быстро пройдет.
За игру года, скорее всего, будут бороться 2 тайтла - Зельда и Паук 2 от сони. Несмотря на то, что со здавой точки зрения(учитвыя, что скорее всего, это будет +- уровень предыдущих пауков) у паука шансов быть не должно - но набегут сонибои и будут доказывать, что красивая графика и качественные постановочные сцены в играх это самое главное. А геймплей - это для задротов, гемплей не ваджен и посредственный "битемап" на 2х кнопках - это гениально. 12 из 10. Да и сони любит подкидывать баблишка организаторам подобных мероприятий.
У каждого свои вкусы, по этому надо зайти в тему по BG3 и рассказать, почему это не игра года, а вот Зельда - это другое дело. При том, что саму Зельду тут никто не вспонимал :rotate:
Ну и Паук 2 Игра года - вообще смешно
Забийте то фанатик консолі в якого зельда це гра року бо вона... ( та бо більше нічого хорошого там немає) усі інші ігри відверто орієнтовані на дітей... :rotate:

Отправлено спустя 6 минут 12 секунд:
alex_dey: 11.08.2023 11:34 Spiryt
зельду никто не аспонил, потому, что почти никто не играл
но сове экспертное мнение высказать решили многие
Як грати в гру яка слугує не для розваги а для тупого просування консолі? І підтримання ексклюзивного статусу і ЧСВ нінтендобоїв?
p.s. ви якраз яскравий приклад такого!
Grava
Member

Повідомлення

Павло: 11.08.2023 13:00Як грати в гру яка слугує не для розваги а для тупого просування консолі? І підтримання ексклюзивного статусу і ЧСВ нінтендобоїв?
Потребую пояснень. Бо в мене є свіч та подобається серія ігр ледженд оф зельда(виходить я нінтендобой). Як моє чсв підтримується?
Павло
Member

Повідомлення

Grava: 11.08.2023 13:05
Павло: 11.08.2023 13:00Як грати в гру яка слугує не для розваги а для тупого просування консолі? І підтримання ексклюзивного статусу і ЧСВ нінтендобоїв?
Потребую пояснень. Бо в мене є свіч та подобається серія ігр ледженд оф зельда(виходить я нінтендобой). Як моє чсв підтримується?
Ви можливо не замітили но в тему про те, що балдур гейт набирає високі оцінки як від критиків так і від спільноти залітає чувак який починає накидати на вентилятор і розказувати яка зельда крута...
1 "До уровня Зельды как до луны"
2 "а кто сказал, что одинаковые. там какой то Алешка выдает игру года БГ3. Но с точни зрения "игра года" - ей до Зельды как до луны."
3 "....За игру года, скорее всего, будут бороться 2 тайтла - Зельда и Паук 2 от сони...."
4 "зельду никто не аспонил, потому, что почти никто не играл но сове экспертное мнение высказать решили многие"
В темі про балдур гейт чувак пише 4 комментарі тупо про яка зельда класна гра ( ігноруючи як і оцінки так і онлайн балдур гейта)
Ви мені хочете сказати що це нормально? І це вже не вперше! Вийшов Нінтендо свіч фАНАТИКИ ЗЕЛЬДА ЗЕЛЬДА ЗЕЛЬДА ЗЕЛЬДА!1111
Проходить 6 РОКІВ! ШІСТЬ РОКІВ! фанатики ЗЕЛЛЬДА ЗЕЛЬДА ЗЕЛЬДА!1111
ПІТЬМАКИ!
Grava
Member

Повідомлення

Павло
Просто Ви живете у країні де нінтендо асоціюється лише з Маріо та вважається іграшкою лише для дітей, а не великою консолью як пс5, наприклад. А є решта світу, де зельда це легендарна серія від легендарної нінтендо, і остання гра цієї серії вже має майже 20млн продажів.
Павло
Member

Повідомлення

Grava: 11.08.2023 13:26 Павло
Просто Ви живете у країні де нінтендо асоціюється лише з Маріо та вважається іграшкою лише для дітей, а не великою консолью як пс5, наприклад. А є решта світу, де зельда це легендарна серія від легендарної нінтендо, і остання гра цієї серії вже має майже 20млн продажів.
Добре назвіть п'ять ігор рівня Зельди що є тільки на Нінтендо? Тобто не те, що стягнули з пк чи пс а розроблене для нінтендо...
Grava
Member

Повідомлення

Павло
Які я грав на свіч: Маріо одиси, метроід дред/ремастер прайма, смеш брос, байонета 3, зіноблейд 2/3.
daesz
Member

Повідомлення

Score: 11.08.2023 08:53 Сколько вам лет, хлопцы?
Это игра для 14-16летних, озабоченных подростков,
которые с молоком мам впитали Netflix.
Важко повірити, що ментально доросла людина реєструвалась б на форумі тільки для того, щоб залишити в коментах свою суб'єктивщину.

Відправлено через 4 хвилини 15 секунд:
unique-neon: 11.08.2023 11:38
Геральт: 11.08.2023 08:29В Elden Ring є сюжет?
Я б сказав що є. Але він дуже повільно розгортається і досить складно за ним слідкувати, що недолік як на мене. Тому за перші 15 хв там таки нереально нічого дізнатись. Не кажу, що варто спробувати ще, не зайшло то не зайшло. Мені самому там переважно експлоринг сподобався.
Не думаю що соулслайки грають заради сюжету. З іншого боку ігри аркейну грають також заради геймплею, але там ще й сюжет завжди топчик (мб, крім редфолла, не грав в нього, але й справедливості ради - вони його робили на аутсорсі для бетесди, щоб гроші заробити).
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 11.08.2023 14:05Не думаю що соулслайки грають заради сюжету
Я цього і не стверджував ))
Оригінально порівняв опен волди з зельдою, яку тут недоречно згадано було. Але лор там класний. І сам я грав не через соулс лайк, власне я інших представників жанру не грав, перший і другий дарк соулси на початку закинув свого часу, якщо що.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 11.08.2023 14:09
daesz: 11.08.2023 14:05Не думаю що соулслайки грають заради сюжету
Я цього і не стверджував ))
Оригінально порівняв опен волди з зельдою, яку тут недоречно згадано було. Але лор там класний. І сам я грав не через соулс лайк, власне я інших представників жанру не грав, перший і другий дарк соулси на початку закинув свого часу, якщо що.
:up:
Не те, щоб я казав, що соулслайки погані, мені геймплейно подобаються. Грав УСІ крім бладборна, і то тільки тому що ненавижу контролери. Секіро пройшов мабуть раза 4. Лору у всіх них тонни, а от сюжету на один А4 шрифтом 12 максимум :gigi:
Холоу найт для мене найкращий платформер коли-небудь зроблений, і геймплейно дуже подобається також :rolleyes:
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 11.08.2023 14:16Лору у всіх них тонни, а от сюжету на один А4 шрифтом 12 максимум
Мабуть мені є сенс туди повернутись. Ну в ТОТК повірте, сюжету ще суттєво менше, втім як у всіх Зельдах.
daesz: 11.08.2023 14:16Холоу найт для мене найкращий платформер коли-небудь зроблений, і геймплейно дуже подобається також
Ага, увійшла в мій топ. Як метроідванія для мене перевершила будь яку іншу Зельду цього жанру. Чекаю Silk Song, джва года вже.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 11.08.2023 14:21 Чекаю Silk Song, джва года вже.
Теж саме :lick:
Ostin
Member

Повідомлення

daesz: 11.08.2023 14:16Холоу найт для мене найкращий платформер коли-небудь зроблений
О, годнота під'їхала)
daesz: 11.08.2023 14:16ненавижу контролери
Це ви HK на клаві проходили чи як?
daesz
Member

Повідомлення

Ostin: 11.08.2023 14:25 Це ви HK на клаві проходили чи як?
Ага :gigi: :horror:
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz
ну тоді це рахується навіть за соулс лайк :D
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 11.08.2023 14:38 daesz
ну тоді це рахується навіть за соулс лайк :D
:lol:
Мені поєдинок з повелителями ментісів ще довго буде снитись :gigi:
Grava
Member

Повідомлення

Збоченець :D
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Павло: 11.08.2023 13:29
Grava: 11.08.2023 13:26 Павло
Добре назвіть п'ять ігор рівня Зельди що є тільки на Нінтендо? Тобто не те, що стягнули з пк чи пс а розроблене для нінтендо...
Animal Crossing\New Horizons
Luigi's Mansion 3
Super Mario Odyssey
Metroid Dread\Prime
Bayonetta 3
Splatoon 3
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 2023
Hiden
Member

Повідомлення

лично на эмуле Свича играл и прошел :
Luigi's Mansion 3
Super Mario Odyssey
Kirby and the Forgotten Land
Mario Kart 8
Super Mario 3D World+Bowsers Fury

годнота нереальная
Alextret
Member

Повідомлення

имхо,что Дивинити,что Тирани, что ещё возможно десяток таких игр,не понимаю в чем разница,и чем этот балдурс гейт заслужил такие почести.
Telcontar
Member

Повідомлення

Павло
На Свічі "раптово" є саме Ігри, у які грають, а не дивляться "кіно". Там геймплей і механіки поставлені на перше місце.
Хоча у мене немає власне цієї консолі і я не є фанатом Нінки, але не визнавати ці факти - це треба бути дуже обмеженим геймером. :dontknow:
Відповісти