Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.07.2023 16:16А-бренди роблять добре лище за 10+к$
пішов шукати 2 та зразу 3 роботу :D
r1d3r
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.07.2023 16:00 r1d3r
а який сенс з карбону? Алю практичніший, не боіться ударів і подряпин, дешевший до того ж
В мене був карбон, він теж не боїться ударів та й на ходу м'якіший, приємніший, а конкретно топстоун карбоновий це взагалі інший вел.
Hotspur
Member

Повідомлення

r1d3r: 20.07.2023 16:34а конкретно топстоун карбоновий це взагалі інший вел
це правда. але дорогий :weep:
dead_rat
Member

Повідомлення

r1d3r
Це ти можеш розповідати тим, в кого нема карбонового вєла. ;)

Удар по алю рамі зробить вм‘ятину, удар по карбону або нічого або тріщину. Це довелося перевірити на власному досвіді з Trek Madone sl6 :(
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 20.07.2023 16:50Це ти можеш розповідати тим, в кого нема карбонового вєла.
карбо топстоун це підвіс :rotate: його власники хвалять :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
На ньому про суспеншн написано, але звучить як якийсь брєд, бо я в упор не бачу амортів. Тобто вони кажуть що пір‘я будуть гнутися аж на 30 мм?
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 20.07.2023 17:32На ньому про суспеншн написано, але звучить як якийсь брєд, бо я в упор не бачу амортів.
пера гнуться. 30мм підвіски

Відправлено через 23 секунди:
dead_rat: 20.07.2023 17:32Тобто вони кажуть що пір‘я будуть гнутися аж на 30 мм?
так
r1d3r
Member

Повідомлення

dead_rat: 20.07.2023 16:50 r1d3r
Це ти можеш розповідати тим, в кого нема карбонового вєла. ;)

Удар по алю рамі зробить вм‘ятину, удар по карбону або нічого або тріщину. Це довелося перевірити на власному досвіді з Trek Madone sl6 :(
Ну я не юзаю так велосипед, щоб в мене були вм'ятини де інде, може хтось так юзає тоді да, хай бере алю. Мені карбон саме воно
odessitmws
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.07.2023 16:16А-бренди роблять добре лище за 10+к
Я на своем кросе стяжкой зафиксировал батарейку... оно в итоге гуляло туда сюда ещё и с грязью (как раз с под колеса грязь летела) так краска не слезла, но потом убрал этот колхоз
Востаннє редагувалось 20.07.2023 18:53 користувачем odessitmws, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

r1d3r
Ти колись розкладався на асфальті на швидкості 30+? :laugh: Я розкладався.

Та і у транспорті перевозити карбон проблемно, бо боїться ударів, літати з карбоном можно лише з дебелим кейсом і так далі. Карбон не замотаєш у кульок і не кинеш у багажний відділ автобуса, а алю можно.
Filabatya
Member

Повідомлення

Доброго дня профі, розкажіть починаючому велолюбителю, на які втулки поміняти оригінальні китайські з надписом cube на насипних, щоб було не дуже дорого і накат був крутий? вел cube aim race 2022 на 29 колесах. дякую(32 шпиці 6 шурупів на ротор 8 швидкостей)
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya
Якщо працюють, то не міняти, на накат втулки впливають лише якщо вусмерть заклинили.
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.07.2023 03:28Доброго дня профі, розкажіть починаючому велолюбителю, на які втулки поміняти оригінальні китайські з надписом cube на насипних, щоб було не дуже дорого і накат був крутий? вел cube aim race 2022 на 29 колесах. дякую(32 шпиці 6 шурупів на ротор 8 швидкостей)
нащо міняти ? зламав втулку ?

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Filabatya: 21.07.2023 03:28накат був крутий
буде 100 000 гривень зайдеш сюди купим тобі карбоновий гоночний хардтейл. буде накат

Відправлено через 56 хвилин 36 секунд:
Filabatya: 21.07.2023 03:28cube aim race 2022
це 16 кг прогулочний вел. для накату його треба продати і купити спортивний і не мтб якщо не катаєш кантрі

Відправлено через 2 хвилини 49 секунд:
Cube Elite C:68X SLT оце гоночний вел у Куба, а оце його ціна нового - 215 131,95 грн. на ОЛХ можна схоже купити за 100 000 - 120 000 гривень
Filabatya
Member

Повідомлення

dead_rat
значить треба обслужити, бо коли взяв краще їхав і колеса були рівніші)
Hotspur
начебто 14кг) трішки не мій бюджет :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya
Ціпок почисть і змасти, наврядчи втулки дадуть відчутний вплив. Колесо ж крутиться свободно якщо крутанути? :laugh:
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.07.2023 18:18начебто 14кг)
зваж :rotate:

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Filabatya: 21.07.2023 18:18значить треба обслужити, бо коли взяв краще їхав і колеса були рівніші)
вісімки думаю є і спиці треба підтягнути. з дешевого - купити гарні покришки. типу швальбе тандерберт або оце Schwalbe Racing Ralph Evo https://velosiped.com/tovary/kolesa_ta_ ... 09901.html

2800 грн 1 штука

Відправлено через 6 хвилин 33 секунди:
поміняв гальма на гревелі :gigi: . стокові це мрак :weep:
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur
Нащо тобі гальиа на вєлі, що не катить? :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 21.07.2023 22:04Нащо тобі гальиа на вєлі, що не катить?
ти скажи ціну того шо катить :gigi: тут у деяких квартири дешевші :gigi:
Filabatya
Member

Повідомлення

Hotspur
670 проти 810, там смарт семи швальбовські
dead_rat
яку змазку порадите? звучить неоднозначно після перегляду барбі :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.07.2023 23:00670 проти 810, там смарт семи швальбовські
280 грам на колесах це багато. Ще можна купити нормальні ротори не по 300 грам кожен а шось типу Shimano SLX/Deore SM-RT66 в 115 грам.

далі йдуть дорогі апгрейди :rotate: зокрема змінити шатуни на шось нормальне буде мінус 500 грам але це не сильно дешево по грошах
Востаннє редагувалось 21.07.2023 23:11 користувачем Hotspur, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти