Тобто the Crew від ще одних французів?Гра нагадує чергову варіацію Forza Horizon, тільки виглядає біднішою та скромнішою.
Останні статті і огляди
Новини
З'явилася велика демонстрація Test Drive Unlimited: Solar Crown
-
stoned
Member
Пропоную обговорити З'явилася велика демонстрація Test Drive Unlimited: Solar Crown
-
anyname
Member
Взагалі то Форза нагадує Тест Драйв. ТДУ 2007го (здається) був гарною іграшкою.навіть скло в дверях рухалось і впливало на звук в тачанці.
-
big_bang
Member
пару тижнів тому ганяв в форзу, вчора почав nfs і все щось не то.
коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
ганяюсь за іграми з сюжетами тепер...
важко дорослішати - грати немає в шо(((
коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
ганяюсь за іграми з сюжетами тепер...
важко дорослішати - грати немає в шо(((
-
daesz
Member
Аналогічно, взагалі тепер не можу зрозуміти хто грає ті рейсинги і для кого воно взагалі робитьсяbig_bang: ↑ 13.07.2023 11:26 коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
-
YoDA_91
Member
Иногда под свою музыку очень заходит играть в форзу 5. Но только иногда, потому как ничего нового по сути я там не увиделdaesz: ↑ 13.07.2023 11:30Аналогічно, взагалі тепер не можу зрозуміти хто грає ті рейсинги і для кого воно взагалі робитьсяbig_bang: ↑ 13.07.2023 11:26 коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
-
n+gibat[]r
Member
Надоели эти рельсовые гонки без физики повреждения, даже в этой игре из новости машина врезается на полной скорости в другое авто а потом в стену и ничего даже не повреждено, wtf? Сейчас 2007 год или 2023?
Из автосимов только BeamNG.drive нравится, там с физикой все огонь, размотать тачку об столб то еще удовольствие
Из автосимов только BeamNG.drive нравится, там с физикой все огонь, размотать тачку об столб то еще удовольствие
-
Podyrio
Member
Вона ще не вийшла а вже виглядає застарілою. Хоча, як на мене, виглядає краще ніж The Crew Motorfest, но до рівня форзи не дотягує.
-
big_bang
Member
форза цікава тим, що на боксовому геймпаді купа приколів задіяноYoDA_91: ↑ 13.07.2023 11:32Иногда под свою музыку очень заходит играть в форзу 5. Но только иногда, потому как ничего нового по сути я там не увиделdaesz: ↑ 13.07.2023 11:30
Аналогічно, взагалі тепер не можу зрозуміти хто грає ті рейсинги і для кого воно взагалі робиться
адаптивне вібро курків тільки там бачив і відчував)))
тай таке)
ще dirt 2 в пам'яті лишився)))
ммм... які спогади)))
-
daesz
Member
В мене дірт 3 (напевно, єдиний рейсинг який запам'ятався з часів НФС:карбон), декілька років після нього пробував дірт шоудаун і взаглі не зайшлоbig_bang: ↑ 13.07.2023 12:06 ще dirt 2 в пам'яті лишився)))
-
Keyser Soze
Member
"Мы делали, делали и .... абисралысь"
-
YoDA_91
Member
Я только на боксовом гейпаде гоняю, но без вибрации, она меня отвлекает.big_bang: ↑ 13.07.2023 12:06форза цікава тим, що на боксовому геймпаді купа приколів задіяноYoDA_91: ↑ 13.07.2023 11:32
Иногда под свою музыку очень заходит играть в форзу 5. Но только иногда, потому как ничего нового по сути я там не увидел
тай таке)
ммм... які спогади)))
Даа, Dirt 2 - отличная была гонка
-
big_bang
Member
теж не фанат вібро, але віддача в курки)))YoDA_91: ↑ 13.07.2023 12:30Я только на боксовом гейпаде гоняю, но без вибрации, она меня отвлекает.big_bang: ↑ 13.07.2023 12:06
форза цікава тим, що на боксовому геймпаді купа приколів задіяно
тай таке)
ммм... які спогади)))
Даа, Dirt 2 - отличная была гонка
щось нове і цікаве)))
Відправлено через 1 годину 53 хвилини 2 секунди:
короче, я так поняв, що Test Drive нікому не цікавий)
-
zaqik
Member
А мне Flatout 2 нравился. Субъективно, выглядит лучше, чем скриншот в новости.
-
Hum
Member
Судя по видео в первым тду нечего общего. Просто аркада для людей с ограниченными возможностями.
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Когда-то пробовал сыграть в тду2 после заезженного до дыр тду. Было впечатление, что игрока разработчик воспринимает как умственно отсталого.
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Когда-то пробовал сыграть в тду2 после заезженного до дыр тду. Было впечатление, что игрока разработчик воспринимает как умственно отсталого.
-
Qgeen
Member
Погоджуюсь з цією тезою!big_bang: ↑ 13.07.2023 11:26 важко дорослішати - грати немає в шо(((
Попри бажання 'бігати' в "Д2 Воскресіння" й інші франшизи молодості все частіше доводиться грати в життя, бо воно реально цікавіше й в плані сюжета, й по симуляції
-
anyname
Member
Аркада то не рейсинг. Нажаль вхід до пристойного рейсингу коштує як пристойне авто. а потім для пристойних результатів треба прямо таки непристойно задр....ть. якось глянув пару , трійку роликів від симрейсера. приблизно 20к$ на побудову кокпіту , й задр....ня однієї гри з самого її релізу щоб в онлайні з пристойними гравцями приїжджати двадцять чи тридцять яким то .daesz: ↑ 13.07.2023 11:30Аналогічно, взагалі тепер не можу зрозуміти хто грає ті рейсинги і для кого воно взагалі робитьсяbig_bang: ↑ 13.07.2023 11:26 коли був дитиною, ганяв в гоночки постійно, а зараз взагалі не тягне на подібне
Дійсно - для кого ті рейсинги роблять в цьому році виходить , чи може вже й вийшов фільм про такого хлопця.
-
divinity
Member
Не фанат гонок взагалі, але TDU2 була прикольна гра, в стімі до сих пір награно десь біля 100 годин, але не як рейсинг, а як RPG свого роду, плюс можна було просто їздити по світу. Просто рейсинг швидко набрид би.
-
Rosberg
Member
Ну таке, вері таке собі. Краще вже зробити нормальний ремейк першої частини, вона була бомбовою.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
Тду умер после первого анлимитед. Солар краун будет смесью симс и анбаунд для зумеров ?
-
doc-oc
Member
Дилогия Flatout - это вообще лучшие гонки из всех! Жаль, что разрабов не туда понесло во Wreckfest.zaqik: ↑ 13.07.2023 17:06 А мне Flatout 2 нравился. Субъективно, выглядит лучше, чем скриншот в новости.