Да батарей на айфони як лайна в інтернеті. Друге питання в їх якості. Трете питання повного адекватного функціонування телефону. Дуже часто є б/у десятки з якимось сдохшим мікрофоном. Трете там фізічна кнопка яка дуже часто виходила зі строю. Треба просто розуміти що доцілість купування б/в будь якої речі випаровується якщо там щось не так, а ви своїми силами це відремонтувати це не можете
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Donate
Member
-
snapdragon999
Member
Там новая батарея с гулькин х.., а бу, которому 5 лет то вообще))на счёт аналогов не знаю. На xiaomi redmi 3s брал hoco, работает нормально полгода, не хуже орига по автономности, как на айфон не подскажу. Я б такое не бралDonate: ↑ 06.07.2023 13:45Да батарей на айфони як лайна в інтернеті. Друге питання в їх якості. Трете питання повного адекватного функціонування телефону. Дуже часто є б/у десятки з якимось сдохшим мікрофоном. Трете там фізічна кнопка яка дуже часто виходила зі строю. Треба просто розуміти що доцілість купування б/в будь якої речі випаровується якщо там щось не так, а ви своїми силами це відремонтувати це не можете
-
ervin
Member
iwojima
Не батько, але Кумі кращого друга вже третій телефон по собівартості віддаю. Хлопчику наче шось 8 чи 9 років + ще меншенький. Samsung A22 - закосплеїв крейсер Москву в унітазі... нажаль летально. Шо дивно для мене, старенький А8+ 2018 го року ніч провів в таких самих умовах і все працює...
Якийсь дешевенький реалмі вдало впав під час поїздки на велосипеді. Живий, але добряче побитий.
Я це до чого... бажано шось, що гарно зібране і витривале. Для мене це apple, samsung, Motorola, LG і здається когось забув... всякі китайці третього дивізіону - мімо точно. Також ж я б не переплачував за нове офіційне з гарантією. Якийсь лютий сіряк, чи привезений з забугра - норм. Бо вірогідність настання гарантійного випадку доволі низька, а ось інші події доволі імовірні..
Не батько, але Кумі кращого друга вже третій телефон по собівартості віддаю. Хлопчику наче шось 8 чи 9 років + ще меншенький. Samsung A22 - закосплеїв крейсер Москву в унітазі... нажаль летально. Шо дивно для мене, старенький А8+ 2018 го року ніч провів в таких самих умовах і все працює...
Якийсь дешевенький реалмі вдало впав під час поїздки на велосипеді. Живий, але добряче побитий.
Я це до чого... бажано шось, що гарно зібране і витривале. Для мене це apple, samsung, Motorola, LG і здається когось забув... всякі китайці третього дивізіону - мімо точно. Також ж я б не переплачував за нове офіційне з гарантією. Якийсь лютий сіряк, чи привезений з забугра - норм. Бо вірогідність настання гарантійного випадку доволі низька, а ось інші події доволі імовірні..
-
Donate
Member
Ти не повіриш але китайці приводять до ладу все Причому їх наробили в такої кількості що навідь на 4 айфон ще знайти можнаsnapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:51 Там новая батарея с гулькин х.., а бу, которому 5 лет то вообще))
-
snapdragon999
Member
Ну тут уже каждый сам решает брать не брать. Я бы взял нового китайца чуть добавил на более менее аппарат с 4 оперативки хотя бы . Они свои функции нормально выполняют и батарея ок держит. Если пенсионеру, то нормально, он же не играет в игры и т.п и гарантия будет нормальная.Donate: ↑ 06.07.2023 13:56Ти не повіриш але китайці приводять до ладу все Причому їх наробили в такої кількості що навідь на 4 айфон ще знайти можнаsnapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:51 Там новая батарея с гулькин х.., а бу, которому 5 лет то вообще))
-
Hum
Member
Кстати, об аккумуляторах. Где найти нормальный аккум для Huawei P9? Телефон даже сейчас достаточно быстрый, а с аккумом беда.
-
Donate
Member
Ну якщо не привчати з малих років воно буде так все життяervin: ↑ 06.07.2023 13:55 iwojima
Самсунг і гарнозібране це вже взагалі кек. Возьміть там любу А-шку останніх років і подивіться на її плату. Тонюсенька плата із компаундом бонусом, і потім подивіться на плати тих же сяомі. У самсунгів там відвалів повно Моторолу взагалі леново клепають
І взагалі я не бачу тут самого важливого в ваших порадах. Достатньо добра чохол книжка. Ось що що а вона від падінь захищає добре
Added in 1 minute 2 seconds:
Це все залежить від того за скільки дитина вбє телефонsnapdragon999: ↑ 06.07.2023 14:00 Ну тут уже каждый сам решает брать не брать. Я бы взял нового китайца чуть добавил на более менее аппарат с 4 оперативки хотя бы . Они свои функции нормально выполняют и батарея ок держит. Если пенсионеру, то нормально, он же не играет в игры и т.п и гарантия будет нормальная.
Востаннє редагувалось 06.07.2023 14:07 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
iwojima
Member
Тоді потрібно додатково взяти гарантію на 1 рікervin: ↑ 06.07.2023 13:55Бо вірогідність настання гарантійного випадку доволі низька, а ось інші події доволі імовірні..
Всім дякую за поради
-
er[socrates]
Member
Вообще нельзя сравнивать бюджетное китайское корявое андроидное типа 12С и в том же ценовом диапазоне с айфонами. Это как, я не знаю, новые таврии равнять к подержанным бмв. Хуже во всем, зато новое из салона.snapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:37там батарея будет усохшая ,пару часов держать.Лучше новый на 5000 мач китаец какой тоArtem_K: ↑ 06.07.2023 13:30 iwojima
От у перший класс то питання. Як варіант - б\у iPhone з старих щось типу 8-ки на 64Гб - вони недорогі й розміру невеликого, як раз під малу руку, бо все нове буде 6,4 дюйми десь.
Батарею можно поменять, и будет нормально держать год-полтора. Плюс снабдить портативной банкой на 5ач, которая весит понты и 2.5 раза зарядит айфон, если чадо переиграет в игры или пересидит в видео-коллах. Другое дело, что А11 уже не так энергоэффективен в работе с текущими версиями софта. Лучше посмотреть на б/у SE 2020, они совсем чутка дороже, и еще будут обновления на 1-2 версии iOS.
-
Engineer_1988
Member
Господа, пару вопросов об iPhone SE 2020 Neverlock :
1. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
2. Риночная стоимость сие чуда за хорошее состояние( батарея жел. за 90%). До 5-6 к купить реально?
1. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
2. Риночная стоимость сие чуда за хорошее состояние( батарея жел. за 90%). До 5-6 к купить реально?
-
Donate
Member
Сидишь читаешь тут удивляешь что вообще находишься на форуме людей которые увлекаются техникой... Будто в комменты к рядовой новости зашёл...er[socrates]: ↑ 06.07.2023 14:48 Вообще нельзя сравнивать бюджетное китайское корявое андроидное типа 12С и в том же ценовом диапазоне с айфонами. Это как, я не знаю, новые таврии равнять к подержанным бмв. Хуже во всем, зато новое из салона.
Батарею можно поменять, и будет нормально держать год-полтора. Плюс снабдить портативной банкой на 5ач, которая весит понты и 2.5 раза зарядит айфон, если чадо переиграет в игры или пересидит в видео-коллах. Другое дело, что А11 уже не так энергоэффективен в работе с текущими версиями софта. Лучше посмотреть на б/у SE 2020, они совсем чутка дороже, и еще будут обновления на 1-2 версии iOS.
Равнять новые таврии к бмв можно было бы если бы прогресс не стоял на месте. А телефоны трёхлетней давности не смотря на всю свою актуальность выглядят ну мягко говоря не очень. Сравнивать iphone se 2020 с 4,7 дюймовий экраном и 12С нет смысла. На 6,7 экране тупо удобней скролить играть и подавно. Что бы там товарищи не говорили это уже признак "старопердунства" как только что то виходит новое они не хочу не будубюджетное китайское корявое андроидное типа 12С
Так облизывать SE Хоча телефон сам по себе виглядит больше как шутка.
- спойлер
-
Васильович
Member
Залежить від використання.Engineer_1988: ↑ 06.07.2023 15:041. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
Наприклад, я не граю в ігри на телефоні, не дуже багато фотографую і знімаю відео.
Але маю купу всілякого софту, в тому числі навігаційних програм.
Зайнято 45 Гб.
Але я впевнений, що для активних фотографів 64 Гб вже буде мало. А скидати фото/відео щодня в cloud теж доволі напряжно.
Тому вибираю варіант 128 Гб і більше.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
"Шутка" - це ігнорити показники з цього ж графіку по типових задачахDonate: ↑ 06.07.2023 16:28Я думал что это шутка
-
Engineer_1988
Member
ні, фото не роблю, чисто дзвінки + месенджери, серфінг. Тут для розуміння скільки залиш. вільного місця з установ. системи наприклад натому 64 гб навітьВасильович: ↑ 06.07.2023 16:36 Залежить від використання.
Наприклад, я не граю в ігри на телефоні, не дуже багато фотографую і знімаю відео.
Зайнято 45 Гб.
Але я впевнений, що для активних фотографів 64 Гб вже буде мало. А скидати фото/відео щодня в cloud теж доволі напряжно.
-
Donate
Member
Васильович: ↑ 06.07.2023 16:36"Шутка" - це ігнорити показники з цього ж графіку по типових задачахDonate: ↑ 06.07.2023 16:28Я думал что это шутка
- спойлер
-
snapdragon999
Member
128 надо брать как минимум, я тоже в игры не играю, но у меня например 70гб забито св основном приложениями и это учитывая шо ещё карта стоит на 128 с музыкой и прочей ерундой. Сейчас приложения объёмные стали делать,быстро забивается. А чтоб не глючило надо чтоб 30% хотя бы оставалось свободно.Васильович: ↑ 06.07.2023 16:36Залежить від використання.Engineer_1988: ↑ 06.07.2023 15:041. ПЗУ 64 гб достаточно или 128 гб таки?
Зайнято 45 Гб.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:"Шутка" - це ігнорити показники з цього ж графіку по типових задачахDonate: ↑ 06.07.2023 16:28Я думал что это шутка
64 это вообще минимальная норма, 32 для пенсов с 5 приложениями.
-
Васильович
Member
В тому ж графіку, що в твоєму попередньому повідомленніDonate: ↑ 06.07.2023 16:49де шо?
За русняві відоси - мінус в карму
-
snapdragon999
Member
Китайці підтримують русню, то що будемо брати айфони та пікселі і гнусмаси теперь?А якщо їх роблять в Китаї це зрада чи ні?Васильович: ↑ 06.07.2023 17:22В тому ж графіку, що в твоєму попередньому повідомленніDonate: ↑ 06.07.2023 16:49де шо?
-
Donate
Member
Люди вже взагалі навідь тести читать не вміютьВасильович: ↑ 06.07.2023 17:22В тому ж графіку, що в твоєму попередньому повідомленніDonate: ↑ 06.07.2023 16:49де шо?
-
snapdragon999
Member
Что там корявого?)) это ж не дуджи или какое то техно. Что хорошего в том се, железо уровня 2015 года за оверпрайс?Не старое бмв и таврия, а какой нибудь рено логан или фокус.Таврия это какая нибудь старая нокиа на симбиане))er[socrates]: ↑ 06.07.2023 14:48Вообще нельзя сравнивать бюджетное китайское корявое андроидное типа 12С и в том же ценовом диапазоне с айфонами. Это как, я не знаю, новые таврии равнять к подержанным бмв. Хуже во всем, зато новое из салона.snapdragon999: ↑ 06.07.2023 13:37
там батарея будет усохшая ,пару часов держать.Лучше новый на 5000 мач китаец какой то
-
zlodeyua
Member
Народ, вроде форум айтишников?Возьмите новый 11t pro, 1-2 обновления ещё будет, не глючит, заряжаеться быстро.Кто так боиться разбить оклейте автомобильной плёнкой да и всё.
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
А то, айфон или древнего китайца обсуждают:)
Это как сейчас думать брать Ситроен С3 например или убогий Логан/Сандеро:)
Отправлено спустя 1 минуту 7 секунд:
А то, айфон или древнего китайца обсуждают:)
Это как сейчас думать брать Ситроен С3 например или убогий Логан/Сандеро:)