пора уже такой порт , классическое подключение я бы сказал
- спойлер
придумати новий чудовий розьем який згорає та вбиває ГПУ та БП. обкакатись. робити нову ревізію нового чудового розьему. це просто бенефіс ідіотівГеральт: ↑ 05.07.2023 11:39То дивились чи пам'ять не Hynix, тепер от ще на ревізію роз'єму треба звертати увагу.
Пруфи будуть окрім пару ідіотів, якім начхати що вони роблять і як? Показуй мені масові вигоряння. Ну хоч сотню назбирай.Hotspur: ↑ 05.07.2023 11:43придумати новий чудовий розьем який згорає та вбиває ГПУ та БП
Все що тобі тут запропонують в якості доказів - від'ємний рейтинг твого повідомленняterminahtor: ↑ 05.07.2023 11:58Пруфи будуть окрім пару ідіотів, якім начхати що вони роблять і як? Показуй мені масові вигоряння. Ну хоч сотню назбирай.Hotspur: ↑ 05.07.2023 11:43придумати новий чудовий розьем який згорає та вбиває ГПУ та БП
Не виправдовую, але конектор по суті не змінився) Стежити треба не за ревізією роз'єму, а за його щільного дотисканняГеральт: ↑ 05.07.2023 11:39 То дивились чи пам'ять не Hynix, тепер от ще на ревізію роз'єму треба звертати увагу.
Такі такkalakawa: ↑ 05.07.2023 12:03Все що тобі тут запропонують в якості доказів - від'ємний рейтинг твого повідомлення
зовсім дурний ? це тупо брак у НВІДІА, думаю і позови в суд будутьterminahtor: ↑ 05.07.2023 11:58Пруфи будуть окрім пару ідіотів, якім начхати що вони роблять і як? Показуй мені масові вигоряння. Ну хоч сотню назбирай.
Це не брак, а конструкторська недороботка . Брак це рандомна несправність, а коли вона має повну повторюваність, то це косяк в проектуванні.terminahtor: ↑ 05.07.2023 13:10Де брак?
То ж чудово, що у ВАС все добре! Але так пощастило не всім. І дуже неприємно зіткнутися з такою дитячою проблемою придбавши карту за ціною машини.terminahtor: ↑ 05.07.2023 13:10Я вчора півтори години
Рукожопам не везёт?Alex+: ↑ 05.07.2023 13:28То ж чудово, що у ВАС все добре! Але так пощастило не всім.
Тобто те, що куртка в другий раз міняє щось у розʼємі вас не бентежить? Нагадати як падали боїнги разом з пасажирами? Там знадобився другий літак, щоб почати розбиратись в чому проблема!…kalakawa: ↑ 05.07.2023 12:03Все що тобі тут запропонують в якості доказів - від'ємний рейтинг твого повідомленняterminahtor: ↑ 05.07.2023 11:58
Пруфи будуть окрім пару ідіотів, якім начхати що вони роблять і як? Показуй мені масові вигоряння. Ну хоч сотню назбирай.
Думаєте, усі в кого підгорає роз'єм обов'язково пишуть про це в інтернетах?terminahtor: ↑ 05.07.2023 13:46нехай півтора десятка.
Не звинувачую, але в старому роз'ємі якось рідше "не дотискали"Afit: ↑ 05.07.2023 12:16 Не виправдовую, але конектор по суті не змінився) Стежити треба не за ревізією роз'єму, а за його щільного дотискання
Та до старого роз'єму взагалі питань немає. А новий помилок не пробачаєГеральт: ↑ 05.07.2023 14:07Не звинувачую, але в старому роз'ємі якось рідше "не дотискали"Afit: ↑ 05.07.2023 12:16 Не виправдовую, але конектор по суті не змінився) Стежити треба не за ревізією роз'єму, а за його щільного дотискання
Нема ніяких пруфів! То власники динозаврів типу 960 та 5700 радеонів більш за всіх за нові розєми турбуються. А по факту із мільйонів карт 30 чи 50 руко-ж-пів не дослали під час підключення от у них і погоріло. У амд нещодавно так само пару десятків якихось проців вигоріли, але це ж не баг, - це фіча. А пруф такий - на релізі взяв 4090, вже пройдено з десяток ігор і мною і донькою, - 3 сезонні пропуски в КОД закриті, споживання в іграх до 450 ват доходить, - спочатку через перехідник комплектний працювала, а потім через кабель від бп, і нічого не погоріло. А тут взагалі у когось на форумі вигорів новий розєм? Якщо є то відпишіться шоб бачити реальні проблеми!terminahtor: ↑ 05.07.2023 11:58Пруфи будуть окрім пару ідіотів, якім начхати що вони роблять і як? Показуй мені масові вигоряння. Ну хоч сотню назбирай.Hotspur: ↑ 05.07.2023 11:43придумати новий чудовий розьем який згорає та вбиває ГПУ та БП
Так ідіоти не ті хто купляє а ті хто проектував! Гляньте приклад вище! Боїнгу потрібен був другий розбитий літак з пасажирами, щоб почати розбиратись в чому справа...konb999: ↑ 05.07.2023 15:04Нема ніяких пруфів! То власники динозаврів типу 960 та 5700 радеонів більш за всіх за нові розєми турбуються. А по факту із мільйонів карт 30 чи 50 руко-ж-пів не дослали під час підключення от у них і погоріло. У амд нещодавно так само пару десятків якихось проців вигоріли, але це ж не баг, - це фіча. А пруф такий - на релізі взяв 4090, вже пройдено з десяток ігор і мною і донькою, - 3 сезонні пропуски в КОД закриті, споживання в іграх до 450 ват доходить, - спочатку через перехідник комплектний працювала, а потім через кабель від бп, і нічого не погоріло. А тут взагалі у когось на форумі вигорів новий розєм? Якщо є то відпишіться шоб бачити реальні проблеми!terminahtor: ↑ 05.07.2023 11:58
Пруфи будуть окрім пару ідіотів, якім начхати що вони роблять і як? Показуй мені масові вигоряння. Ну хоч сотню назбирай.
А так, звичайно краще користуватись якимось дешевим хламом типу 5700, або 1080 і писати які ідіоти ті хто нові карти купують по в них розєм г...но!