Історія повторюється — старт продажів GeForce RTX 4060 у Японії викликав мінімальний інтерес

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Ektalion
Member

Повідомлення

Kib: 01.07.2023 07:24 А їх треба шукати? :gigi: Видно ж прекрасно на псі контактах, втикалась карта в слот чи ні :-/
Від одного встановлення немає бути ніяких слідів.
Alligator
Member

Повідомлення

Softas: 01.07.2023 10:37Консоль плюс хороший телевізор до неї буде набагато дорожче коштувати.
Дивно. На оверах коли йде річ купит компьютер для дому та ігор то у розрахунок розглядають тільки системний блок без клави, мишки, монитору, колонок, принтеру, компьютерного столу та будівництва окремої кімнати. А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше. :spy:
Васильович
Member

Повідомлення

Alligator: 01.07.2023 12:22А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше.
Причому, "хороший" - бо з "нехорошим" магія консолі розвіється мабуть :gigi:
Soler
Member

Повідомлення

Nortrom: 30.06.2023 17:36 В общем между 1060 и 2060 был, норм прыжок, а потом :laugh:
в цене там тоже был неплохой прыжок
ДядяСаша
Member

Повідомлення

То таємний покупець! :D
Softas
Member

Повідомлення

Alligator: 01.07.2023 12:22
Softas: 01.07.2023 10:37Консоль плюс хороший телевізор до неї буде набагато дорожче коштувати.
Дивно. На оверах коли йде річ купит компьютер для дому та ігор то у розрахунок розглядають тільки системний блок без клави, мишки, монитору, колонок, принтеру, компьютерного столу та будівництва окремої кімнати. А ось якщо людина хоче купити консоль то обов'язково потрібно докупити телевізор і ніяк інакше. :spy:
А це тому що монітор як правило вже є в наявності, а телевізор це сімейна річ. По вашому класно, що коли ви захочете погратись хтось інший захоче серіал подивитись?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Softas
А для ПК монитор не нужен? Что за логика. Для пк пойдет дешман монитор за 100уе, а для консоли обязательно олед?
У большинства наоборот телевизор уже есть, а вот монитора нет.
Alligator
Member

Повідомлення

Softas: 02.07.2023 22:50
Alligator: 01.07.2023 12:22
А це тому що монітор як правило вже є в наявності, а телевізор це сімейна річ. По вашому класно, що коли ви захочете погратись хтось інший захоче серіал подивитись?
А у вас три телевізори вдома? Один для серіала дружини, інший для мультиків дитини та третій для вашого футболу?
Softas
Member

Повідомлення

Alligator: 03.07.2023 01:28
Softas: 02.07.2023 22:50
А у вас три телевізори вдома? Один для серіала дружини, інший для мультиків дитини та третій для вашого футболу?
В мене один телевізор і якщо я захочу приставку мені мало того що треба докупити ще один телевізор, так ще треба знайти місце для нього. Тому й кажу, приставка без телевізора не купується хіба що ще один мамкин ігроман.
taras_cs
Member

Повідомлення

Hotspur: 30.06.2023 11:41
Podyrio: 30.06.2023 11:14Я ось теж думаю над цим, яле дивлячись на нові карти усе більше хочеться купити консоль.
6750 ХТ
Мені не здається переплата 2000 грн між 6750 ХТ та 6700 ХТ адекватною (тут порівнюють звичайну з OC):

Зображення

Відправлено через 1 годину 35 хвилин 47 секунд:
jaydee: 30.06.2023 10:59 Доброго дня, чи варто оновитись з 1080 (не Ti) в парі з 10400 f ?
В мене дружина з Краматорська.
Не беріть Біостар. І взагалі найдешевші серії Pulse, Dual, Mech, Eagle, StormX, Solo, Verto, JetStream, Twin, Ghost, Speedster - на власний ризик.
Збираюся купувати дружині PowerColor RX 6700 XT Red Devil (замість RX 570 8GB)
kot@work
Member

Повідомлення

Васильович: 30.06.2023 14:48 А потім гру, заради якої планував купити ту консоль, анонсують випустити лише з 30 FPS режимом. І тут знову задумуєшся про ПК :rolleyes:
А що не так з 30 fps ? Quake на першій voodoo взагалі 18-20 fps давал, і всіх влаштовувало.
Васильович
Member

Повідомлення

kot@work: 05.07.2023 13:31А що не так з 30 fps ? Quake на першій voodoo взагалі 18-20 fps давал, і всіх влаштовувало.
Тим, що часи змінилися :)
І хочеться бачити, за що відвалив гроші на нову консоль.
А в 30 FPS я і зараз на Xbox One можу пограти :gamer:
Artem_K
Member

Повідомлення

kot@work: 05.07.2023 13:31 А що не так з 30 fps ? Quake на першій voodoo взагалі 18-20 fps давал, і всіх влаштовувало.
Монітори. 30 fps на "трубці" та LCD по різному сприймаються.
Nazar3
Junior

Повідомлення

В Польщі біля 13к гривень з пдв, 10к без пдв

Зображення
Васильович
Member

Повідомлення

Nazar3
Ну осиль вже ж спойлер для великих картинок - ті, хто з телефона сидять, зараз тебе "не злим тихим словом" згадують :horror:
Відповісти