Новини
Останні статті і огляди
Огляд бездротової клавіатури Logitech MX Keys S
-
bes
Member
у лоджитеков довольно часто большие скидки тогда и надо их брать. А так за фул прайс в Украине жаба конечно будет грызть, а со скидкой где то за 3,5 - 4 ее можно выхватить.
-
waryag
Member
В корне неверный вывод.dead_rat: ↑ 21.06.2023 00:44Беремо левову частку асортименту компаніі - знижки 25-40% є 24/7/365 значить не купують, значить оверпрайс, виробник це визнає, а ви - ні.
Повторюю, я СЬОГОДНІ заказав іі міні версію, знижка 28%. Зрозуміло, що і на цю скоро буде, але мені потрібна була саме міні.
Просто их бизнес-модель подразумевает, что часть устройств будет продана на релизе по фулпрайсу, а часть (возможно, бОльшая) - по скидке (а фактически - по скрытой регулярной цене).
Тем более, что обыватель охотнее купит за 70 баксов девайс, который как бы стоит 100, чем просто девайс за 70 баксов.
-
dead_rat
Member
Так саме це і означає оверпрайс.waryag: ↑ 21.06.2023 09:27В корне неверный вывод.dead_rat: ↑ 21.06.2023 00:44Беремо левову частку асортименту компаніі - знижки 25-40% є 24/7/365 значить не купують, значить оверпрайс, виробник це визнає, а ви - ні.
Повторюю, я СЬОГОДНІ заказав іі міні версію, знижка 28%. Зрозуміло, що і на цю скоро буде, але мені потрібна була саме міні.
Просто их бизнес-модель подразумевает, что часть устройств будет продана на релизе по фулпрайсу, а часть (возможно, бОльшая) - по скидке (а фактически - по скрытой регулярной цене).
Тем более, что обыватель охотнее купит за 70 баксов девайс, который как бы стоит 100, чем просто девайс за 70 баксов.
На старті по оверпрайсу стрижемо фанатів, після цього знижуємо апетит до реалістичного і продаємо звичайним юзерам. Компанія розуміє, що по іх ррц хороших продажів не буде.
Це ж саме те, що я кажу.
-
overload17
Member
"оверпрайс" - це ринкова ситуація, коли ціна на певний товар невиправдано завищена без навмисної змови продавців. А тут логітеч зразу ставить сама високу ціну, тому це не є оверпрайс, а просто висока ціна продукту.dead_rat: ↑ 21.06.2023 09:46Так саме це і означає оверпрайс.waryag: ↑ 21.06.2023 09:27
В корне неверный вывод.
На старті по оверпрайсу стрижемо фанатів, після цього знижуємо апетит до реалістичного і продаємо звичайним юзерам. Компанія розуміє, що по іх ррц хороших продажів не буде.
Це ж саме те, що я кажу.
-
WalkMan
Member
за такою логікою, будь яка ціна коли виробник виходить в "плюс" – називаємо оверпрайсомdead_rat: ↑ 21.06.2023 09:46Так саме це і означає оверпрайс.
-
terminahtor
Member
Бгагаг, коли я те саме писав, мені мінусів напхали 
-
dead_rat
Member
Бо ти не те саме писав.
Якщо виробник має знижувати ціну - значить продажі за повну не йдуть як йому треба, значить ринок вказує йому що то оверпрайс.
Беремо попередню модель logitech mx keys - рекомендована ціна 129 євро, але останні 12 місяців вона продається за 80-90 у будь який день - оце і є її ринкова ціна як баланс попиту і пропозиціі
Якщо б продажі йшли як того хоче компанія, то ніхто б ціну не знижував, логічно?
-
terminahtor
Member
dead_rat
Добре, ти один нагнув всю систему і купив зі знижкою:) Я взагалі не про це з самого початку писав, трясця його не туди. Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро. Під офісною тут скоріше мається на увазі маркетингове розподілення у межах продуктової лінійки в середині самої компанії, ну типу що не ігрова, без лгбт і тп, в строгому/лаконічному дизайні і з набором функцій, які можуть бути корисними для творчих людей. Та ж MX Mechanical також позиціонується як "офісна". Я не знаю як ще донести думку. Якісний продукт не може бути дешевим.
Ну я зараз вгадаю, ви мені знов про оверпрайс напишете, і що ця клава через пару місяців буде в -25%.
Добре, ти один нагнув всю систему і купив зі знижкою:) Я взагалі не про це з самого початку писав, трясця його не туди. Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро. Під офісною тут скоріше мається на увазі маркетингове розподілення у межах продуктової лінійки в середині самої компанії, ну типу що не ігрова, без лгбт і тп, в строгому/лаконічному дизайні і з набором функцій, які можуть бути корисними для творчих людей. Та ж MX Mechanical також позиціонується як "офісна". Я не знаю як ще донести думку. Якісний продукт не може бути дешевим.
Ну я зараз вгадаю, ви мені знов про оверпрайс напишете, і що ця клава через пару місяців буде в -25%.
-
dead_rat
Member
terminahtor
Дешевою - ні.
Але те, що рекомендована ціна 5к завищена для фанатів - теж факт і реальна ринкова ціна устаканиться між 3 і 4к
Дешевою - ні.
Але те, що рекомендована ціна 5к завищена для фанатів - теж факт і реальна ринкова ціна устаканиться між 3 і 4к
-
slv
Member
Це в вас такий трипл-клік на неї ? « дууууже» ? Чи то просто ємоції , яки вистрибувають через клаву ?Polybius: ↑ 20.06.2023 14:24 О, маю таку клаву на робочому місці, точніше попередню версію - дууууже приємний тактильно девайс
-
terminahtor
Member
Цілком вірогідно що це її реальна ціна, яка й закладалась, але на сайті буде типу "завищена" рітейлова ціна, а на всяких торгових майданчиках буде зі "знижкою". І вовки цілі, і вівці ситі.dead_rat: ↑ 21.06.2023 11:39Але те, що рекомендована ціна 5к завищена для фанатів - теж факт і реальна ринкова ціна устаканиться між 3 і 4к
-
slv
Member
Була в мене K740 Illuminated Keyboard зі схожим прайсом, навіть трохі дорожче, шікарна, модна, важка , красива . Через пару років почалися даблкликі. Логитеч виїслав мені нову , а ще через рік перестали працювати деяки ціфрі уверху, на F-панелі . От така вот дорога мембранка . Зараз їхня механика, ( вдвічи дешевше ) вже пару років- політ норм
Отправлено спустя 11 минут 49 секунд:
Просто Ви доволі нахабно « опустили » шіроке коло єкономних і обізнаних споживачив , тем більш на оверах . Кішени у всіх різні, хізуватися своїми статками прітаманно , звичайно, безглуздому бидлу ( я не про вас, звичайно ) А на рахунок минусів … як кажуть деяки мишебратья - язіком хоч у дупу, або руцям волі не давали 
Отправлено спустя 11 минут 49 секунд:
Не перейматесь
-
WalkMan
Member
dead_rat: ↑ 21.06.2023 11:29Якщо виробник має знижувати ціну - значить продажі за повну не йдуть як йому треба, значить ринок вказує йому що то оверпрайс.
Продукту вже третій рік, звичайно на нього будуть знижки, але дійсно жирних розпродаж по типу -50% я не пам’ятаю, в минулому році з amazon prime була ціна ≈$65-68, але то на універсальну версію з клавішами Windows + macOS – що мені не дуже подобається.dead_rat: ↑ 21.06.2023 11:29Якщо б продажі йшли як того хоче компанія, то ніхто б ціну не знижував, логічно?
-
terminahtor
Member
Це скоріше був злий сарказм/стьоб, так як тут все прийнято кенселити за ціну, яка б вона не була.slv: ↑ 21.06.2023 12:05Просто Ви доволі нахабно « опустили » шіроке коло єкономних і обіз
-
LooseR
Member
должна быть гуд клава. у меня MX Keys уже не один год, нареканий нету. единственные недостатки для меня это один цвет подсветки, иногда все же хочется чего-то новенького
ну и невозможность работы по кабелю, это, конечно, фейл. а в остальном все чудесно) хоть и недешевая, но она того стоит)
-
Xeiller
Member
А есть такая же, - тонкая, низкопрофильная, с белой подсветкой только проводная?
-
dead_rat
Member
Прийшла mx keys mini.
Взагалі клас, дуже схожа на стару еплівську клаву. За 85 євро… ну трохи дорогувата, але можна пережити.
Взагалі клас, дуже схожа на стару еплівську клаву. За 85 євро… ну трохи дорогувата, але можна пережити.
-
sanya555
Member
А у меня была еще самая первая Illuminated Keyboard, на ней клавиши другой формы, всем нравилась кроме момента что она проводная. Как появилась к800 сразу купил, если не ошибаюсь, в 2012 году. Проводную отдал племянницам. До сих пор обе работают, но в моей беспроводной пару месяцев назад начала выпадать одна клавиша, от времени разболтался этот ножничный механизм. Вставляю назад, вроде и защелкивается с усилием, но в какой то момент выпадает снова. И вот сейчас не знаю что купить, обозреваемая дорогая, хоть и нравится, а чтобы была беспроводная, с подсветкой, и "ноутбучными" клавишами больше не нахожу ничего, ну разве что на Али дешман мембранкаslv: ↑ 21.06.2023 12:05Була в мене K740 Illuminated Keyboard зі схожим прайсом
https://www.aliexpress.com/item/1005005334535262.html
Механика мне точно не нужна.
-
7mindfields
Member
реально, чому всі її офісною рахують?terminahtor: ↑ 21.06.2023 11:34 dead_rat
Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро.
Ти реально глекТип клавіш Мембранні
Тип перемикачів Ножичні
-
WhiskeyInTheJar
Member
А Keychron K10 это офисная клавиатура или не офисная?7mindfields: ↑ 23.06.2023 08:12реально, чому всі її офісною рахують?terminahtor: ↑ 21.06.2023 11:34 dead_rat
Всі чогось вцепились в те, що це типу "офісна" клава. Бо в нашого комюніті, як я бачу, офісна клава має бути по 300грн за відро.Ти реально глекТип клавіш Мембранні
Тип перемикачів Ножичні![]()