Новини
Останні статті і огляди
Огляд бездротової клавіатури Logitech MX Keys S
-
Adamantium
Ghost
terminahtor
дядя Петя, ты дурак?)
дядя Петя, ты дурак?)
-
terminahtor
Member
Adamantium
Я вважаю ціну абсолютно адекватною. Тут 95% живе в 2010 і рахує по курсу 8. А може й по 5.05. 130уе за якісну клаву - я вважаю що це більш ніж виправдана ціна.
Но народу подавай вк топ по 500уе, проц топ за 250 і материнку топ за 150. Гівна на лопаті, так більше не буде. Наріт звик жити минулим. Я вже мовчу про девальвацію самого долара.
Так що ще не відомо, хто тут «дурак».
Я вважаю ціну абсолютно адекватною. Тут 95% живе в 2010 і рахує по курсу 8. А може й по 5.05. 130уе за якісну клаву - я вважаю що це більш ніж виправдана ціна.
Но народу подавай вк топ по 500уе, проц топ за 250 і материнку топ за 150. Гівна на лопаті, так більше не буде. Наріт звик жити минулим. Я вже мовчу про девальвацію самого долара.
Так що ще не відомо, хто тут «дурак».
-
The_Rusik
Member
terminahtor
1 доллар = 1 доллар.
И да, 5000 грн за офисную клавиатуру - перебор.
Видеокарты почему-то перестали покупать по оверпрайсу, значит цена завышена, а не то что вы написали.
1 доллар = 1 доллар.
И да, 5000 грн за офисную клавиатуру - перебор.
Видеокарты почему-то перестали покупать по оверпрайсу, значит цена завышена, а не то что вы написали.
-
terminahtor
Member
The_Rusik
Я навіть не знаю як ваш допис коментувати. А скільки вона має вартувати? Чи ми великий ринок збуту для лоджитек, щоб вони якісь регіональні ціни впроваджували? Ну от яка має бути її справєдлівая ціна?
-
dead_rat
Member
Якщо продажі виконають план - правильна ціна. Якщо ні - проваляться.terminahtor: ↑ 21.06.2023 00:21 The_Rusik
![]()
![]()
Я навіть не знаю як ваш допис коментувати. А скільки вона має вартувати? Чи ми великий ринок збуту для лоджитек, щоб вони якісь регіональні ціни впроваджували? Ну от яка має бути її справєдлівая ціна?
Імхо, ціна завищена, Logitech регулярно викатує дорогі моделі, а через пів року іх повно з 30-40% знижкою. Тут буде так само.
G pro - ррц 139 євро, але вже рік бачу за 89.
mx keys mini - 119 євро, заказав за 85, а мак версія є за 65, а Амазон warehouse(хтось купив і повернув) - 53 євро
-
terminahtor
Member
dead_rat
Я чомусь впевнений що вона вже давним давно виконала план по продажам.
-
dead_rat
Member
Тому на більшу частину топ виробів знижки? На ходовий товар знижок ніхто не дає.terminahtor: ↑ 21.06.2023 00:29 dead_rat
-
Adamantium
Ghost
terminahtor
ну где ты виде офисную клаву с обычными кнопками за 100+ долларов?
очнись, паря, ты обделялся)
очнись, паря, ты обделялся)
-
dead_rat
Member
Adamantium
Еппл
Еппл
-
terminahtor
Member
dead_rat
Ця клава - це бомж версія Logitech Craft.
І те що ви називаєте топами - далеко не топи в їх лінійці.
Відправлено через 58 секунд:
Відправлено через 58 секунд:
Я зрозумів ваш інтелектуальний рівень, питань більше не маю.Adamantium: ↑ 21.06.2023 00:31 terminahtor
очнись, паря, ты обделялся)![]()
-
dead_rat
Member
Більше нема до чого прикопатися, лише до топ-не-топ?terminahtor: ↑ 21.06.2023 00:31 dead_rat
Ой вей, logitech craft - знижка 25%
Мабуть від високих продажів.
G pro superlight -30%
G502 -35%
Скільки ще продовжувати? Оверпрайс, сам виробник визнає це і тримає знижки круглий рік. А на всякі чорні п‘ятниці буває взагалі халява - mx master за 49.99 наприклад
-
terminahtor
Member
dead_rat
Крафт вже років 5 чи 6 на ринку. Ясно, це гра в одні ворота)
Ждітє-ждітє)
Ждітє-ждітє)
-
dead_rat
Member
Я з вами ж по-нормальному розмовляю.terminahtor: ↑ 21.06.2023 00:39 dead_rat
Ждітє-ждітє)
Беремо левову частку асортименту компаніі - знижки 25-40% є 24/7/365 значить не купують, значить оверпрайс, виробник це визнає, а ви - ні.
Повторюю, я СЬОГОДНІ заказав іі міні версію, знижка 28%. Зрозуміло, що і на цю скоро буде, але мені потрібна була саме міні.
Востаннє редагувалось 21.06.2023 00:46 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
Scoffer
Member
За останні 20 років купівельна спроможність долара впала як мінімум на третину. За 30 - вдвічі.The_Rusik: ↑ 21.06.2023 00:071 доллар = 1 доллар.
https://www.statista.com/statistics/103 ... ince-1640/
Це без даних за ковідлотні і воєнні роки, бо їх взагалі бояться озвучувати в слух, а то може виявитись що там за пару років відсотків 25 набереться.
-
Adamantium
Ghost
terminahtor
судя по всему, ты где то вообще далеко, от реальности и всего прочего, окау(
судя по всему, ты где то вообще далеко, от реальности и всего прочего, окау(
-
terminahtor
Member
dead_rat
Та я наче також нормально, просто ви не хочете зрозуміти мою першопричинну думку. Все, добре, добре, тільки не нервуйте. Оверпрайс так оверпрайс, згоден, її реальна ціна 500грн в базарний день.
Ви, напевно в знижки в магазинах також вірите, де спочатку ціну на 30 піднімуть, а потім на 25 знизять, а по факту продають за стільки, за скільки й планували. А ви й раді, що по знижці купили.
Відправлено через 44 секунди:
Adamantium
Як раз таки навпаки, це ви десь в космосі знаходитесь і відірвані від реального життя.
Та я наче також нормально, просто ви не хочете зрозуміти мою першопричинну думку. Все, добре, добре, тільки не нервуйте. Оверпрайс так оверпрайс, згоден, її реальна ціна 500грн в базарний день.
Ви, напевно в знижки в магазинах також вірите, де спочатку ціну на 30 піднімуть, а потім на 25 знизять, а по факту продають за стільки, за скільки й планували. А ви й раді, що по знижці купили.
Відправлено через 44 секунди:
Adamantium
Як раз таки навпаки, це ви десь в космосі знаходитесь і відірвані від реального життя.
-
Slewin77
Junior
посоны! по норам! олигарх(френд) в треде!terminahtor: ↑ 20.06.2023 16:06 Перепис нитіків, що 5к - «ета дораха, за щіто такіє дєньги, у меня такая же за 15капейек» почався?
Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
пасиба, поблевал
шо це за треш?
-
dead_rat
Member
При чому тут махинаціі магазинів?terminahtor: ↑ 21.06.2023 01:15 dead_rat
Є рекомендована ціна від виробника і є реальна ціна на Амазоні з безкоштовною доставкою з сьогодні на завтра. І реальні ціни на 25-40% нижчі за рекомендовану виробником, при тому ще лишається і поставнику і Амазону заробити. Тож виробник сам визнає свою рекомендовану ціну оверпрайсом.
Іі ж версія без S - рекомендована ціна 129 євро, а реальна 89.
Я можу ще кілька разів повторити.
-
terminahtor
Member
dead_rat
Питань більше не маю.
Питань більше не маю.
-
n+gibat[]r
Member
Мембранка по цене механической клавиатуры? Неплохо, неплохо)))