Можливо. Чесно кажучи, я вже не пам'ятаю деталей тестування, бо це було близько 3-х років тому. Лише те, що помітної різниці не відчув, тому не бачив потреби у новому роутері. Але останнім часом почалися проблеми зі стабільністю, все-таки 11 рік роботи пішов + хочу 1 Гбіт під'єднати.Mad Dog: ↑ 15.06.2023 07:05 Воно могло перекидувати на 2,4 коли 5 ще нормально працював. Щоб не перекидувало розділяєш точки щоб були з різними назвами, підключаєшся до 5 ггц, і тоді вже дивишся де як ловить...
Покупу другого не розглядаю й так за межі бюджету вийшов. Плюс проблема з адекватним розміщенням другого. Але в цілому не відкидаю такої можливості у майбутньому.Tesseract: ↑ 15.06.2023 10:44 В такому випадку краще одразу орієнтуватись на покупку другого роутера у найближчому майбутньому, і організацію AiMesh між ними.
Але надіюся буде достатньо одного. Мій старенький покриває до 90% площі, хоча є моменти коли сигнал йде по діагоналі товстої стіни, відповідно сильно просідає. Але в цьому не бачу чогось сильно критичного, просто сідаєш де кращий сигнал, якщо потрібна більша швидкість)
Ну і багато хто хвалить, що на Асусах добре реалізований Mesh.Tesseract: ↑ 15.06.2023 10:44 Ще кажуть, що AiMesh на Broadcom-ах краще працює.