Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Васильович
Member

Повідомлення

radical: 12.06.2023 13:11Хіба такі були? Мені здається, на них було 64КБ L2, як на дуронах
Були, по ссилці на модель в моєму повідомленні є ще список:
спойлер
Зображення
Death
Member

Повідомлення

Бумик
2-2-4-8 у меня также, и ведь 100 частота :insane:

Відправлено через 55 хвилин 26 секунд:
кто проводил опыты, если я в спд виставлю для любой частоты 2-2-2, биос будет применять данные тайминги ? или там все зависит от производителя ?
radical
Member

Повідомлення

Death
Я на SL-75KAV не мог віставить 2-2-2-5 вручную, получилось только поставив планку с cl2 и выставив "By SPD"
Death
Member

Повідомлення

radical
там нет даже "By SPD" :gigi:
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

Del
Востаннє редагувалось 12.06.2023 22:14 користувачем Vlad Tepec-Dracula, всього редагувалось 1 раз.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Вы бы хоть в спойлер завернули. Здесь вроде как не торговая площадка.
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 12.06.2023 22:09 Вы бы хоть в спойлер завернули. Здесь вроде как не торговая площадка.
Чого ви так, людина просто скидає якісь цікаві лоти, я наприклад не завжди маю час щось моніторити. Ввважаю це корисним, хоча можливо під спойлером буде краще, тут треба голосувати більшістю голосів :)
spoglyadach
Member

Повідомлення

:-/ все що зміг вижати з наявних в мене Presler, це на бюджетній башті з 5 тепловими трубками яка дає 46­° з GD900-1
Мабуть можна краще, але я щось так розумію що мабуть в мене не дуже рівні руки бо наблизитись до рекордів не вдається
Зображення
ApostolCV
Member

Повідомлення

spoglyadach, не нападав.
спойлер
Точніше точно не збирався цього робити. Просто "простиню" на тему продажі у темі про ретро залізо можно якось скоротити/приховати аби не перетворювати тему на купи/продай помийку
По темі розгону у вас хороший результат. Більшість рекордів робляться під водою або LN2. З завищеними до 25% напругою.
Але це все для скріншоту і немає нічого спільного з 24/7.
Бумик
Member

Повідомлення

ApostolCV
Вы абсолютно не правы.
спойлер
Не размещать купи\продай здесь...
Попробуйте разместить обьяву типа *куплю что-то из ретро железа* в общей теме барахолки.Ответов будет 0 или около того.Так что,как не здесь,что нить купить или продать из ретрохлама,тема соответствует и *заходят* в тему люди,имеющие такое железо или интересующиеся,так сказать.. Тут же никто не вылаживает,что типа продам i7 или GTX3070,к примеру.
Например,я из некоторых спойлеров из этой темы прикупил немного ретрохлама,а искать на торг площадках не всегда есть время,да и поиск там хромает,особенно на ОЛХ.Так что эти *простыни* никому не мешают,а наоборот,имхо.Как говорится,кому не интересно,проходим мимо.
С ув ко всем форумчанам.Бумик.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Вы абсолютно не правы.
Е воно, що.)
Вибачте, а ви уважно читали назву топіку?
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 14.06.2023 18:10 По темі розгону у вас хороший результат. Більшість рекордів робляться під водою або LN2. З завищеними до 25% напругою.
Але це все для скріншоту і немає нічого спільного з 24/7.
В принципі він дуже крутий, серед десятка екземплярів що я розганяв, цей найкращий і повністю стабільний.
Але хотілось щось накшталт 4800, що б пам'ять працювала на більших частотах і мати кращу псп ;) Хоча цього можна досягти змінивши плату де буде доступ до зменшення множника процесора, тоді і пам'ять буде і частота ЦП.
Треба буде дістати водянку що в мене десь лежить, та спробувати із нею, хоча там звичайна двосекційна і не факт що буде значно кращий результат.

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Так а де новинки ретро-заліза з барахолки? :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 41 секунду:
А ось так їде Pentium D 935, на 4400 прям дуже стабільний, а цей результат на скріні тільки пів години в OCCT прогнав. Так собі екземпляр, на рівні молодших 915х
Зображення
acidburn
Member

Повідомлення

Бумик: 14.06.2023 18:22 Например,я из некоторых спойлеров из этой темы прикупил немного ретрохлама,а искать на торг площадках не всегда есть время,да и поиск там хромает,особенно на ОЛХ.Так что эти *простыни* никому не мешают,а наоборот,имхо.Как говорится,кому не интересно,проходим мимо.
С ув ко всем форумчанам.Бумик.
Так, цілком підтримую, сам теж купував саме за такими лінками. Можна, звичайно, в спойлер загортати, але воно і так не сильно заважає.

Ну а в цілому однієї гілки на всі ретро-теми мало звичайно, по цікавим лотам можете писати наприклад тут (на правах реклами)
https://640kb.com.ua/forum/viewtopic.php?t=91&start=70
spoglyadach
Member

Повідомлення

Цікаво скільки б зарядили в нас на лох.уа за таку кралю, навіть не бачив таких у продажі тут.
Мабуть тисяч 5000 :laugh: з припискою наібей забєрут за 8000
спойлер
https://www.ebay.com/itm/256076515962?e ... R4TojoSYYg
Death
Member

Повідомлення

:banghead:
на ATI они бочку катили мол в старые времена дрова у них кривые были.....TNT,TNT2,жирафина 256, пашут, 3ти,4ти,фх-сы нет !!! :mad: дрова встают на любом 3д моментально приложуха крашится с вылетом на рабочий стол. ATI 7500/9000/9200/9700pro все гуд, дровишки подбирал, алишные тоже, в бубен стучал, кота на консультацию в системник запускал. :think:
Васильович
Member

Повідомлення

Death: 16.06.2023 11:00ATI 7500/9000/9200/9700pro все гуд
Наприклад, 9000-й Радеон полюбляв в свій час текстури не підгрузити в грі, тому за софт частину АТІ картам прилітало заслужено :shuffle:
Бумик
Member

Повідомлення

Все-таки *сдружил* сокет 7 , мамка 5Али, с видяшкой ЖФ 5200.Как и в Вин ХР,так и в Вин МЕ работает отлично.
А с ЖФ 4 МХ 440 с АЖП8 были какие-то траблы,видать на АЖП2 работает нестабильно.
Death
Member

Повідомлення

Бумик
как ? особый рецепт или тупо дрова ?
Бумик
Member

Повідомлення

Death
Драйвера.Вроде как и с GF5600 работает,но профита уже нет.Оставил GF5200,есть профит,даже при прогоне марк 2001 без тестов ДХ8 практически в полтора раза выше результат по попугаям,чем с GF2 MX 400.
Сейчас *играюсь* со сборкой 486 ,устанавливаю простенькие ДОС игры,те что проц ДХ2 66 мгц и видеокарта 512 кб могут *потянуть*.Что радует,уже есть звук (АD1816 ISA).
Игры - Lost Vikings , U95 (подводная лодка) идут отлично. DOOM2 притормаживает,а в Alladin не могу добиться,чтоб звук был.

Отправлено спустя 22 минуты 25 секунд:
спойлер
марк 01 винМЕ сокет7.jpg
Mark 2001 GF2 MX400
марк 01 винМЕ сокет7    видео 5200.jpg
Mark 2001 GF 5200XT
марк 2001   вин МЕ сокет7 видео 5200   (без ДХ 8).jpg
марк 2001 вин МЕ сокет7 видео 5200 (без ДХ 8)
radical
Member

Повідомлення

Гы, я в свое время на четверке первокваку прошел, но это уже была какая-то распоследняя четверка, 100 или 133. Все равно даже на минимальном разрешении тормозило люто.
Відповісти