Були, по ссилці на модель в моєму повідомленні є ще список:radical: ↑ 12.06.2023 13:11Хіба такі були? Мені здається, на них було 64КБ L2, як на дуронах
Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Васильович
Member
-
Death
Member
Бумик
2-2-4-8 у меня также, и ведь 100 частота
Відправлено через 55 хвилин 26 секунд:
кто проводил опыты, если я в спд виставлю для любой частоты 2-2-2, биос будет применять данные тайминги ? или там все зависит от производителя ?
2-2-4-8 у меня также, и ведь 100 частота
Відправлено через 55 хвилин 26 секунд:
кто проводил опыты, если я в спд виставлю для любой частоты 2-2-2, биос будет применять данные тайминги ? или там все зависит от производителя ?
-
radical
Member
Death
Я на SL-75KAV не мог віставить 2-2-2-5 вручную, получилось только поставив планку с cl2 и выставив "By SPD"
Я на SL-75KAV не мог віставить 2-2-2-5 вручную, получилось только поставив планку с cl2 и выставив "By SPD"
-
Death
Member
radical
там нет даже "By SPD"
там нет даже "By SPD"
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Del
Востаннє редагувалось 12.06.2023 22:14 користувачем Vlad Tepec-Dracula, всього редагувалось 1 раз.
-
ApostolCV
Member
Вы бы хоть в спойлер завернули. Здесь вроде как не торговая площадка.
-
spoglyadach
Member
Чого ви так, людина просто скидає якісь цікаві лоти, я наприклад не завжди маю час щось моніторити. Ввважаю це корисним, хоча можливо під спойлером буде краще, тут треба голосувати більшістю голосівApostolCV: ↑ 12.06.2023 22:09 Вы бы хоть в спойлер завернули. Здесь вроде как не торговая площадка.
-
spoglyadach
Member
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, не нападав.
Але це все для скріншоту і немає нічого спільного з 24/7.
- спойлер
- Точніше точно не збирався цього робити. Просто "простиню" на тему продажі у темі про ретро залізо можно якось скоротити/приховати аби не перетворювати тему на купи/продай помийку
-
Бумик
Member
ApostolCV
Вы абсолютно не правы.
Например,я из некоторых спойлеров из этой темы прикупил немного ретрохлама,а искать на торг площадках не всегда есть время,да и поиск там хромает,особенно на ОЛХ.Так что эти *простыни* никому не мешают,а наоборот,имхо.Как говорится,кому не интересно,проходим мимо.
С ув ко всем форумчанам.Бумик.
Вы абсолютно не правы.
- спойлер
- Не размещать купи\продай здесь...
Например,я из некоторых спойлеров из этой темы прикупил немного ретрохлама,а искать на торг площадках не всегда есть время,да и поиск там хромает,особенно на ОЛХ.Так что эти *простыни* никому не мешают,а наоборот,имхо.Как говорится,кому не интересно,проходим мимо.
-
ApostolCV
Member
Е воно, що.)Вы абсолютно не правы.
Вибачте, а ви уважно читали назву топіку?
-
spoglyadach
Member
В принципі він дуже крутий, серед десятка екземплярів що я розганяв, цей найкращий і повністю стабільний.ApostolCV: ↑ 14.06.2023 18:10 По темі розгону у вас хороший результат. Більшість рекордів робляться під водою або LN2. З завищеними до 25% напругою.
Але хотілось щось накшталт 4800, що б пам'ять працювала на більших частотах і мати кращу псп Хоча цього можна досягти змінивши плату де буде доступ до зменшення множника процесора, тоді і пам'ять буде і частота ЦП.
Треба буде дістати водянку що в мене десь лежить, та спробувати із нею, хоча там звичайна двосекційна і не факт що буде значно кращий результат.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Так а де новинки ретро-заліза з барахолки?
Відправлено через 4 хвилини 41 секунду:
А ось так їде Pentium D 935, на 4400 прям дуже стабільний, а цей результат на скріні тільки пів години в OCCT прогнав. Так собі екземпляр, на рівні молодших 915х
-
acidburn
Member
Так, цілком підтримую, сам теж купував саме за такими лінками. Можна, звичайно, в спойлер загортати, але воно і так не сильно заважає.Бумик: ↑ 14.06.2023 18:22 Например,я из некоторых спойлеров из этой темы прикупил немного ретрохлама,а искать на торг площадках не всегда есть время,да и поиск там хромает,особенно на ОЛХ.Так что эти *простыни* никому не мешают,а наоборот,имхо.Как говорится,кому не интересно,проходим мимо.
Ну а в цілому однієї гілки на всі ретро-теми мало звичайно, по цікавим лотам можете писати наприклад тут (на правах реклами)
https://640kb.com.ua/forum/viewtopic.php?t=91&start=70
-
spoglyadach
Member
Цікаво скільки б зарядили в нас на лох.уа за таку кралю, навіть не бачив таких у продажі тут.
Мабуть тисяч 5000 з припискою наібей забєрут за 8000
Мабуть тисяч 5000 з припискою наібей забєрут за 8000
-
Death
Member
на ATI они бочку катили мол в старые времена дрова у них кривые были.....TNT,TNT2,жирафина 256, пашут, 3ти,4ти,фх-сы нет !!! дрова встают на любом 3д моментально приложуха крашится с вылетом на рабочий стол. ATI 7500/9000/9200/9700pro все гуд, дровишки подбирал, алишные тоже, в бубен стучал, кота на консультацию в системник запускал.
-
Васильович
Member
Наприклад, 9000-й Радеон полюбляв в свій час текстури не підгрузити в грі, тому за софт частину АТІ картам прилітало заслуженоDeath: ↑ 16.06.2023 11:00ATI 7500/9000/9200/9700pro все гуд
-
Бумик
Member
Все-таки *сдружил* сокет 7 , мамка 5Али, с видяшкой ЖФ 5200.Как и в Вин ХР,так и в Вин МЕ работает отлично.
А с ЖФ 4 МХ 440 с АЖП8 были какие-то траблы,видать на АЖП2 работает нестабильно.
А с ЖФ 4 МХ 440 с АЖП8 были какие-то траблы,видать на АЖП2 работает нестабильно.
-
Death
Member
Бумик
как ? особый рецепт или тупо дрова ?
как ? особый рецепт или тупо дрова ?
-
Бумик
Member
Death
Драйвера.Вроде как и с GF5600 работает,но профита уже нет.Оставил GF5200,есть профит,даже при прогоне марк 2001 без тестов ДХ8 практически в полтора раза выше результат по попугаям,чем с GF2 MX 400.
Сейчас *играюсь* со сборкой 486 ,устанавливаю простенькие ДОС игры,те что проц ДХ2 66 мгц и видеокарта 512 кб могут *потянуть*.Что радует,уже есть звук (АD1816 ISA).
Игры - Lost Vikings , U95 (подводная лодка) идут отлично. DOOM2 притормаживает,а в Alladin не могу добиться,чтоб звук был.
Отправлено спустя 22 минуты 25 секунд:
Драйвера.Вроде как и с GF5600 работает,но профита уже нет.Оставил GF5200,есть профит,даже при прогоне марк 2001 без тестов ДХ8 практически в полтора раза выше результат по попугаям,чем с GF2 MX 400.
Сейчас *играюсь* со сборкой 486 ,устанавливаю простенькие ДОС игры,те что проц ДХ2 66 мгц и видеокарта 512 кб могут *потянуть*.Что радует,уже есть звук (АD1816 ISA).
Игры - Lost Vikings , U95 (подводная лодка) идут отлично. DOOM2 притормаживает,а в Alladin не могу добиться,чтоб звук был.
Отправлено спустя 22 минуты 25 секунд:
- спойлер
Mark 2001 GF2 MX400
Mark 2001 GF 5200XT
марк 2001 вин МЕ сокет7 видео 5200 (без ДХ 8)
-
radical
Member
Гы, я в свое время на четверке первокваку прошел, но это уже была какая-то распоследняя четверка, 100 или 133. Все равно даже на минимальном разрешении тормозило люто.