Пропоную обговорити Головні новини та трейлери Xbox Games Showcase 2023
У Майков вышла дествительно самая сильная призентация, за последние пару лет.
Хотелось бы больше инфы по Fable, ну и немного разочаровала стилистика Evowed, но думаю Obsidian вытянут игру за счет остальных елементов
Новини
Останні статті і огляди
Головні новини та трейлери Xbox Games Showcase 2023
-
Spiryt
Member
-
Mainkoon
Member
Clockwork Revolution ну прямо Bioshock: Infinite. Сподіваюсь, що буде іммерсів сім.
-
ScerRial
Junior
Загалом вийшла дуже класна для сприйнята презентація, але по факту мало інформації коли саме проекти вийдуть. Той же старфілд з позицією 30 фпс для консолей взагалі розчаровував.
-
Dremjke
Member
Большинство показанных игр - какая-то мультяшная графика с геймплеем для портативок. Сильнейшая презентация, безусловно. Из более-менее интересного - Старфилд и Форза Моторспорт.
-
Васильович
Member
Під час перегляду трейлеру часом так і хотілося крикнути: "Елізабет!"inXile Entertainment, творці Wasteland та Arcanum, представили Clockwork Revolution — рольову гру від першої особи у стилі стімпанк.
Відправлено через 24 секунди:
Mainkoon: ↑ 12.06.2023 11:15Clockwork Revolution ну прямо Bioshock: Infinite. Сподіваюсь, що буде іммерсів сім.
-
daesz
Member
Нові зоряні війни і хелблейд 2 летс ґоу 
-
voldemarcik
Member
Я так зрозумів що Forza Motorsport ми будемо катати на мові оригіналу.
-
Prescott
Member
voldemarcik
В гонках нужен перевод?
В гонках нужен перевод?
-
kalakawa
Member
мені здавалось хайп по страшним жіночим персонажам почав стихати, і тут виходить Фаблє. спишу на те що гра довго находиться в розробці. Модери поправлять
-
taras_cs
Member
Яка свіжа тематика! Ніколи такого не було!Ви прибули з далекого Аедіра, щоб розслідувати чутки про епідемію чуми. Поступово ви розумієте, що якось пов'язані з цими землями, і дізнаєтеся про давню таємницю, яка загрожує знищити все на світі

-
Геральт
Member
taras_cs
За такою логікою Старфілд повторює андромеду, караул, все пропало
GreedFall лютий шлак. А Obsidian гарні ігри випускає.
За такою логікою Старфілд повторює андромеду, караул, все пропало
GreedFall лютий шлак. А Obsidian гарні ігри випускає.