Останні статті і огляди
Новини
CD Projekt RED готує масштабну презентацію Phantom Liberty
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити CD Projekt RED готує масштабну презентацію Phantom Liberty
анонсувала серію презентацій
анонсувала серію презентацій
-
daesz
Member
Нагадаю з тезою :
А закінчилось тим, що хотфікси видали як "фрі ДЛЦ".CD Projekt RED also notably says that it has plans for "DLCs" that will be free, insinuating that multiple free DLC packs are in the works and that premium single-player content will be coming as well.
-
Inquisitor
Member
Мабуть SJW "спільнота" навоняла що головний герой не небінарний негр, то вони виправляються у новому ДЛЦ?
-
Paradox1306
Member
там додавали контент взагалі-тоdaesz: ↑ 03.06.2023 13:17 Нагадаю з тезою :А закінчилось тим, що хотфікси видали як "фрі ДЛЦ".CD Projekt RED also notably says that it has plans for "DLCs" that will be free, insinuating that multiple free DLC packs are in the works and that premium single-player content will be coming as well.
-
КурткаБейн
Junior
а шо продовження історіі Ві не буде? там же в одній із кінцівок такий жирний натяк був...
-
Keyser Soze
Member
Если подключить chatgpt к генерации новых DLC, миссий и т.п., то можно откапывать стюардессу по имени Cyberpunk 2077 и доить её, как Fortnite, годами
-
dante1980
Member
Тот момент, когда дополнение для игры точат три года....
Забавно, но обещали много бесплатных дополнений и прочих ништяков.... а по факту 1 маленькое со скинчиками одно большое, что не выйдет на старых консолях
Забавно, но обещали много бесплатных дополнений и прочих ништяков.... а по факту 1 маленькое со скинчиками одно большое, что не выйдет на старых консолях
-
snegurrrka
Member
Звісно дуже складно задовольнити всі очікування, не кажучи вже про перевершити рівень такого DLC як "Кров та вино" до Відьмака 3, проте якщо це буде історія на 12-15 годин на рівні не гірше квестів з інтригою типу The Hunt, Dream On, то я з радістю повернуся до Night City знову
-
daesz
Member
Paradox1306: ↑ 03.06.2023 13:32 там додавали контент взагалі-то
І тут в кімнату входжу я, який пройшов деус екс 1 не менше 10 разів, деус екс ХР 5-6 раз і деус екс МД 2 рази тільки тому, що ігор в жанрі сайберпанк виходить дріб'язок Я б не проти, щоб хтось вже врешті подоїв ДЕ1 і випустив римейк..Keyser Soze: ↑ 03.06.2023 15:28 Если подключить chatgpt к генерации новых DLC, миссий и т.п., то можно откапывать стюардессу по имени Cyberpunk 2077 и доить её, как Fortnite, годами
-
Grava
Member
Inquisitor
А это тут каким боком? Или по твоему Эльба плохой актер и был выбран только за цвет кожи?
А это тут каким боком? Или по твоему Эльба плохой актер и был выбран только за цвет кожи?
-
Lukash
Member
Коли-небудь я зберу хороший комп'ютер і пограю в це...
Коли-небудь...
Коли-небудь...
-
kalakawa
Member
Кіберпанк непогано оптимізований. БВ 10400ф на в460 мамці з зеленою пам'яттю та бв rtx 2060 достатньо щоб пограти в 60фпс 1080р на пресеті High
-
Donate
Member
Ну так побігайте в geforce now А взагалі не бачу питань з вашими конфігами
-
Phos4
Member
daesz
Як на мене то краще хай випускають щось нове в серії, а то вже помоєму ремейків виходить стільки ж як і нових ігр. Для тих кому воно дійсно треба, пройдуть оригінал, я особисто перший деус пройшов пів року тому вперше і отримав досить гарні враження.
Як на мене то краще хай випускають щось нове в серії, а то вже помоєму ремейків виходить стільки ж як і нових ігр. Для тих кому воно дійсно треба, пройдуть оригінал, я особисто перший деус пройшов пів року тому вперше і отримав досить гарні враження.
-
daesz
Member
Для мене ДЕ1 найкраща РПГ всіх часів, я б дуже хотів хороший римейк, в стилі резидентів Я, мабуть, пройшов, всі можливі і неможливі модпаки на ньогоPhos4: ↑ 04.06.2023 00:16 daesz
-
Phos4
Member
daesz
Ну ви його мабуть вперше проходили за бородатих часів, новий гравець не зрозуміє всієї геніальності таких старих проектів тому що всі ті речі які наприклад перший деус екс приніс в індустрію після нього повторили вже сотню разів, та й є там речі занадто складні й неочевидні по міркам сучасних проектів які точно спростять\адаптують для сучасної аудиторії, тому я все ж таки думаю хай класика залишається класикою.
Ну ви його мабуть вперше проходили за бородатих часів, новий гравець не зрозуміє всієї геніальності таких старих проектів тому що всі ті речі які наприклад перший деус екс приніс в індустрію після нього повторили вже сотню разів, та й є там речі занадто складні й неочевидні по міркам сучасних проектів які точно спростять\адаптують для сучасної аудиторії, тому я все ж таки думаю хай класика залишається класикою.
-
Martix
Member
Ждём реализации нового освещения, способного передать атмосферу главного героя нового ДЛЦ, а то сейчас как-то тухленько...
- спойлер
-
Fen1xz
Member
Не понял. Длс что платное будет ? Я когда игру покупал обещали и сетевой режим и длс в нагрузку. Опять разводят на бабло. Сетевой отменили, длс за гривны. Кругом сплошное налюбилово.
-
AlSaintUk
Member
Интересно сможет длц киберпанка еще громче пукнуть в лужу? Надеяюсь я ошибаюсь и длц будет уровня "кровь и вино".
-
Kib
Member
AlSaintUk: ↑ 04.06.2023 08:52Интересно сможет длц киберпанка еще громче пукнуть в лужу? Надеяюсь я ошибаюсь и длц будет уровня "кровь и вино"
Не знаю звідки в людей такі фантазії про рівень кров і вино, чи навіть його перевершення. Напевно це іде від тих людей, які вважають кіберпанк не гірше за відьмака 3. Тут аби не було відчутно гірше, вже буде круто.snegurrrka: ↑ 03.06.2023 18:58Звісно дуже складно задовольнити всі очікування, не кажучи вже про перевершити рівень такого DLC як "Кров та вино"