Останні статті і огляди
Новини
ASRock запропонує Radeon RX 7600 у модифікації Steel Legend
-
KYDRAM
Member
Пропоную обговорити ASRock запропонує Radeon RX 7600 у модифікації Steel Legend
То все добре і гарно шо є біла версія, але НУ НАХІБА воно таке здоровезне
-
Евгений27
Member
То высокие температуры всем не понраву,сделали холодной,так теперь габариты не нравятсяKYDRAM: ↑ 23.05.2023 12:46 Пропоную обговорити ASRock запропонує Radeon RX 7600 у модифікації Steel Legend
Востаннє редагувалось 23.05.2023 13:05 користувачем Евгений27, всього редагувалось 1 раз.
-
Melofon
Member
Дизайн кожуха как у гигабайт гейминг на 1660ти и 2060 раньше был.
KYDRAM
Сейчас бы жаловаться на большой и эффективный охлад
Для любителей небольших корпусов будут и двухвентильные варианты.
KYDRAM
-
KYDRAM
Member
Ну таке!Евгений27: ↑ 23.05.2023 13:03То высокие температуры всем не понраву,сделали холодной,так теперь габариты не нравитсяKYDRAM: ↑ 23.05.2023 12:46 Пропоную обговорити ASRock запропонує Radeon RX 7600 у модифікації Steel Legend
Для мене це виглядає як на 1060 вішали стрікс охлад на 3 слоти і на 3 крутилятора, сенсу 0, достатньо 1 нормального, ну або 2 поменше вентиля і 2 слоти, от нащо ці монстри?
Чи то шоб виходящі із моди здоровезні корпуси-гроби продавати?
-
Paradox1306
Member
чи буде він ефективний буде видно після тестівMelofon: ↑ 23.05.2023 13:05 Сейчас бы жаловаться на большой и эффективный охлад
але згадуємо зотак 3070 на 2 вентелі(тдп то в 3070 на 25% більше) який давав ті ж температури що і 3х вентильні прості моделі то дійсно тут ця байда взагалі не потрібна
-
Firebrand
Member
только с одной маленькой поправочкой,вертушки у асроков, получше будут.Melofon: ↑ 23.05.2023 13:05 Дизайн кожуха как у гигабайт гейминг на 1660ти и 2060 раньше был.
KYDRAM
Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
это происходит из за унификации СО, не хочет производитель заморачиваться этим и ему легче впихнуть тако СО, которое он наштамповал на всю свою линейку. Потому что если делать одновентиляторную и компактную, то над ней надо заново думать и проектировать,а это и время и деньги,чем никто сейчас не хочет заморачиваться.KYDRAM: ↑ 23.05.2023 13:07Для мене це виглядає як на 1060 вішали стрікс охлад на 3 слоти і на 3 крутилятора, сенсу 0, достатньо 1 нормального, ну або 2 поменше вентиля і 2 слоти, от нащо ці монстри?
-
Donate
Member
Температури це досить умовна річ, щось десь із розряду йти і обирати карту по VRAM... Взагалі ніхто не заважає частоти зменшити і отримати будь які температури. Все таки не на однокласниках сидимо. Тут більше цікаво як для мене внутрішня начинка поставлять вам якесь лайно яке ще там із за зменшення текстоліту буде в купі смажитися в купі зі всим ось буде топчик, зате с холодним ГПУParadox1306: ↑ 23.05.2023 13:09 чи буде він ефективний буде видно після тестів
але згадуємо зотак 3070 на 2 вентелі(тдп то в 3070 на 25% більше) який давав ті ж температури що і 3х вентильні прості моделі то дійсно тут ця байда взагалі не потрібна
-
Paradox1306
Member
во-во, не на однокласниках сидимо, яке зниження частот що би під температуру підганяти?Donate: ↑ 23.05.2023 13:22Температури це досить умовна річ, щось десь із розряду йти і обирати карту по VRAM... Взагалі ніхто не заважає частоти зменшити і отримати будь які температури. Все таки не на однокласниках сидимо. Тут більше цікаво як для мене внутрішня начинка поставлять вам якесь лайно яке ще там із за зменшення текстоліту буде в купі смажитися в купі зі всим ось буде топчик, зате с холодним ГПУParadox1306: ↑ 23.05.2023 13:09 чи буде він ефективний буде видно після тестів
це карта амд, розповідаю як воно буде: досить непогана доска, але чіп шляпа який як і всі інші являється менш надійним ніж чіпи нвідеа, а десь купити його за нормальний прайс часто тупо неможливо в результаті якщо магазин не зможе повернути її то і вас скоріше за все пошле
-
Donate
Member
Paradox1306: ↑ 23.05.2023 13:26 во-во, не на однокласниках сидимо, яке зниження частот що би під температуру підганяти?
це карта амд, розповідаю як воно буде: досить непогана доска, але чіп шляпа який як і всі інші являється менш надійним ніж чіпи нвідеа, а десь купити його за нормальний прайс часто тупо неможливо в результаті якщо магазин не зможе повернути її то і вас скоріше за все пошле
- спойлер
- У АМД є свій софт де можна погратися з частотами і тому подібним. Якщо посидіти декілька годин можна найти дуже цікаві позиції які зменшать потужність і можливо дуже суттево температуру. Я помятаю як хайпили якусь 1650S від паліту які в неї там низьки температури на ГПУ це напевно топчик, а потым хтось розібрав 2 карти і вийшло що у іншої карти к охолодженню підключена VRM в той час як на паліті ні
Востаннє редагувалось 23.05.2023 13:38 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
Paradox1306
Member
всі як користувались афтербьорнером так і далі будуть. даунвольт моєї 3090 зайняв хвилин 15...що там годинами робити я не знаю)Donate: ↑ 23.05.2023 13:35 У АМД є свій софт де можна погратися з частотами і тому подібним. Якщо посидіти декілька годин можна найти дуже цікаві позиції які зменшать потужність і можливо дуже суттево температуру
- спойлер
- П.С. ну на рахунок чіпів правда ж, що не так?
-
Donate
Member
Ну якщо запаритись можна взагалі побігати по всим частотам та подивитись падіння живлення до продуктивності там обрати найкраще що влаштовує. Це займає певний час. Плюс треба ще взяти якусь іграшку і побігату пару годин в ній. А то в суперпозішен буде все чудово а в іграх драйвер падаєParadox1306: ↑ 23.05.2023 13:38всі як користувались афтербьорнером так і далі будуть. даунвольт моєї 3090 зайняв хвилин 15...що там годинами робити я не знаю)
Востаннє редагувалось 23.05.2023 13:41 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
Vecchio
Member
Vik-on/Vik-off головного мозга наблюдаю я.Paradox1306: ↑ 23.05.2023 13:26 це карта амд, розповідаю як воно буде: досить непогана доска, але чіп шляпа який як і всі інші являється менш надійним ніж чіпи нвідеа,
Менять неисправную карту на новую - так магазины уже и не делают, да? Просто говорят, де чипов нету и мы вас посылаем с гарантией?Paradox1306: ↑ 23.05.2023 13:26 а десь купити його за нормальний прайс часто тупо неможливо в результаті якщо магазин не зможе повернути її то і вас скоріше за все пошле
Настало время офигительных историй.
-
Paradox1306
Member
якщо пробігає суперпозішн то 95% що все і в іграх буде ок. а запарюватись ради якихось лишніх 50мгц ну це вже прикол, краще вже їх лишніми накинути замість трати годин на тестуванняDonate: ↑ 23.05.2023 13:40 ну якщо запаритись можна взагалі побігати по всим частотам та подивитись падіння живлення до продуктивності там обрати найкраще що влаштовує. Це займає певний час. Плюс треба ще взяти якусь іграшку і побігату пару годин в ній. А то в суперпозішен буде все чудово а в іграх драйвер падає
Відправлено через 57 секунд:
ага, а ще всіх інших ремонтників і генадія в тому ж числіVecchio: ↑ 23.05.2023 13:40 Vik-on/Vik-off головного мозга наблюдаю я.
так, якщо це сіряк то всі матеріальнгі витрати ляжуть на магазин чого би їм не хотілосьVecchio: ↑ 23.05.2023 13:40 Менять неисправную карту на новую - так магазины уже и не делают, да? Просто говорят, де чипов нету и мы вас посылаем с гарантией?
Настало время офигительных историй.
-
Donate
Member
Брати сіряк це як брати б/в карту на ваш страх та ризикParadox1306: ↑ 23.05.2023 13:44 так, якщо це сіряк то всі матеріальнгі витрати ляжуть на магазин чого би їм не хотілось
-
Paradox1306
Member
ну типу, але сіряком барижать всі без виключеньDonate: ↑ 23.05.2023 13:47Брати сіряк це як брати б/в карту на ваш страх та ризикParadox1306: ↑ 23.05.2023 13:44 так, якщо це сіряк то всі матеріальнгі витрати ляжуть на магазин чого би їм не хотілось
-
Donate
Member
Барижать але гарні контори вміють помічати сірий товар, зменшенною гарантією наприклад. Якщо сірий продають як офіційний це вже такє повід для скарги але кому писатиParadox1306: ↑ 23.05.2023 13:52 ну типу, але сіряком барижать всі без виключень
-
Paradox1306
Member
ні, наприклад всі карти від євги були то сіряк, хтось десь якось помічав це? - ні, продукція корсар це сіряк і тд., такого багатоDonate: ↑ 23.05.2023 13:53Барижать але гарні контори вміють помічати сірий товар, зменшенною гарантією наприклад.Paradox1306: ↑ 23.05.2023 13:52 ну типу, але сіряком барижать всі без виключень
-
EvhenS
Member
A нахиба потрібні дорогі версії дешевих карт? Це як рог-стрікс 1650, яка дорожча 1660 супер, і як її не жени до 1660 стокової їй як до неба рачки.
-
Hotspur
Member
в усіх нормальних давно фул тавер або куб. бо ці карти по 4 слоти просто в інше не влазятьKYDRAM: ↑ 23.05.2023 13:07Чи то шоб виходящі із моди здоровезні корпуси-гроби продавати?
-
TANK7777
Junior
GAME MAX GN ONE BLUE Люба відяха влізе 380мм макс і то не фулл тавер копрус і вентилятори тихі ціна супер була коли купував зараз тої моделі немає на вагу золота
Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Фулл тавер то буде ,ще краще вам ,що місця вдома жалко на фулл тавер копрус він займає місця не так вже багато головне ,щоб місце виділити головне бажання ,а де немає місця то беруть мини ITX Плату і копрус відповідний ,або тоді беруть ноут і все всі питання))))
Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Фулл тавер то буде ,ще краще вам ,що місця вдома жалко на фулл тавер копрус він займає місця не так вже багато головне ,щоб місце виділити головне бажання ,а де немає місця то беруть мини ITX Плату і копрус відповідний ,або тоді беруть ноут і все всі питання))))