Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
7mindfields
Member
Смішно якраз те, що у вас є нвмє, який працює на швидкостях повільніше за сата3. Підключили б його в основний слот замість свого ссд на 256 чи вам треба вже вчора забити новий диск під зав’язку? (На крайній випадок під’єднали б через перехідник свій 980й, а так я логіки в ваших діях ну ніяк не можу знайти)allekss: ↑ 14.05.2023 06:56 7mindfields
Неужели Вы считаете, что я не думал над таким вариантом? Но я ведь не зря истратил кучу букв, расписывая какие у меня имеются разъёмы на материнской плате. Взял бы ssd сата и куда бы я его воткнул? Это самая большая проблема. Его втыкать некуда! Адаптер pci-e to nvm-e обошёлся мне 150 грн с доставкой, а адаптер pci-e to sata от 500 грн без доставки. И быстрее в слоте pci-e 2.0 он точно бы не был. Или пришлось бы выкинуть ssd sata на 240 гб ( который если и продашь, то за копейки). Разница между 2240 грн и 2820 грн составляет 20,6%. Согласитесь, при таких раскладах, брать сата -так себе решение.
Вашей терминологией: я купил спиннинг, которым можно ловить не только в ванной комнате, но, потом, и на речку не стыдно будет показаться.
Радиатор? Не вопрос. Ну, во первых у меня уже есть один радиатор, под ним стоит 980й, и с большой доли вероятности под второй ssd радиатор найдётся на новой материнке, во- вторых радиатор на олх от 100 грн. В любом случае, это будет не сегодня.
Отправлено спустя 24 минуты 23 секунды:
OC Falcon
Я почему-то уверен, что взял бы ssd sata, тут бы написали: очень смешно, а почему не nvme?
-
GhostManka
Junior
Згоден, нещодавно мені вистачало звичайного sata SSD a400 480 gb + WD Blue)Alex+: ↑ 14.05.2023 09:50 при такому розкладі, можна і сата ссд ставити
Якщо ж ранжувати ваш список, то розмістити можна в такому порядку: 1-4-3-2
Але є можливість спробувати нові технології, тому чому б і ні?
Дякую!
-
allekss
Member
7mindfields
Мне сейчас просто надо место. В остальном все устаривает. Вытаскивать, переставлять, переносить - может и придётся, но не сегодня и не завтра.
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
GhostManka
Самый бюджетный в магазине за окном - очень заманчиво. Если что-то пойдёт не так, далеко бегать не придётся.
Мне сейчас просто надо место. В остальном все устаривает. Вытаскивать, переставлять, переносить - может и придётся, но не сегодня и не завтра.
Отправлено спустя 1 минуту 48 секунд:
GhostManka
Самый бюджетный в магазине за окном - очень заманчиво. Если что-то пойдёт не так, далеко бегать не придётся.
-
sank27
Junior
Прочитал несколько последних страниц и остановился на ADATA LEGEND 960 1 TB. Версию без радиатора можно купить дешевле с гарантией 12 месяцев и доставкой из Польши или взять у нас с радиатором и 5лет гарантии? Стоит ли переплата около 500 грн. за радиатор и гарантию?
-
l-m
Member
Так.sank27: ↑ 14.05.2023 13:46 Стоит ли переплата около 500 грн. за радиатор и гарантию?
На гарантії можна економити якщо купуєш від надійного виробника з першого ешелону, Адата до таких не відноситься.
-
Alex+
Member
Як що трапиться, то будете в Польщу відправляти? Чи той рік - це гарантія на "чесне слово" від продавця?sank27: ↑ 14.05.2023 13:4612 месяцев и доставкой из Польши
Гляньте що є в місцевому продажу з повною гарантією та дешевше ніж 960макс
Якщо вже тягнути з-за кордону, то замовити той же Solidigm p44 pro\Hynix P41, там хоча би ризик обґрунтований.
-
Ruslanu4
Member
Ребята, недавно спрашивал уже и остановился практически на WD SN570 новом с гарантией по цене около 2500грн. Решил глянуть на форуме, может кто продает и да, есть одно сообщение с продажей нескольких WD SN570 как новых так и чуть б/у. Но в чем вопрос, есть еще WD SN770 1Тб чуть б/у по цене 2350 грн , без гарантии разумеется. В магазине такой новый на 1000 дороже. Как думаете, есть смысл брать WD SN770 без гарантии или уже брать 570 с гарантией и не морочить себе и дургим голову?)) (на мой взгляд поинтереснее модель 770, но хотелось мнение экспертов)
-
Ostin
Member
Оце.Ruslanu4: ↑ 16.05.2023 15:18брать 570 с гарантией
770 нові на амазоні здається по 50 доларів продавались, тому й такі ціни. Так, він цікавіший трохи (там PCIe 4), але ссд без гарантії не варто брати, якщо за таку ж ціну можна взяти новий накопичувач, який закриє всі потреби.
-
Ruslanu4
Member
Ostin
Дякую!
Дякую!
-
7mindfields
Member
вибачаюсь за офтоп, але може хто знає, як визначити який диск в ноуті йде під номером 0, а який 1 (замінив обидва носії на ноуті, і вони обидва однакового об’єму, а систему потрібно встановити на конкретний ссд)
-
Alex+
Member
7mindfields Коли вінду встановлюватимете, то на етапі розмітки дисків буде вибір - диск 0, диск 1, диск 2 і так далі
-
taxi911
Member
7mindfields
Розбирай відключає непотрібний
Або може на текстоліті
Розбирай відключає непотрібний
Або може на текстоліті
-
7mindfields
Member
Та в тому і питання, що вони відображаються, але не ясно який сата, а який нвмєAlex+: ↑ 16.05.2023 23:26 7mindfields Коли вінду встановлюватимете, то на етапі розмітки дисків буде вибір - диск 0, диск 1, диск 2 і так далі
Відправлено через 40 секунд:
Так, десктоп в цьому сенсі домінує
-
Alex+
Member
7mindfields
Ясно, не так вас зрозумів. Тоді дійсно як сказав пан taxi911, виймаєте непотрібний, встановлюєте вінду куди потрібно, потім встановлюєте назад другий ссд
Ясно, не так вас зрозумів. Тоді дійсно як сказав пан taxi911, виймаєте непотрібний, встановлюєте вінду куди потрібно, потім встановлюєте назад другий ссд
-
taxi911
Member
7mindfields
Я от не пам'ятаю, чи можна на тому єтапі подивитись драйвера, тоді б можна було б і визначити шину.
Або грузи "Стрільця" та дивись
Я от не пам'ятаю, чи можна на тому єтапі подивитись драйвера, тоді б можна було б і визначити шину.
Або грузи "Стрільця" та дивись
-
7mindfields
Member
розібрався, принаймні на lenovo legion 5 2020 року - правий слот (тільки нвмє) - диск1, лівий (2.5/нвмє) - диск0, можливо комусь стане у нагоді
-
PeaceDuke
Junior
Добрый день.
Пожалуйста, подскажите, чисто для файлопомойки , как сейчас по надёжности Patriot P210 на 1Тб?
Подозреваю, что внутри QLC на Maxio.
Или может есть варианты получше. Бюджет - 2000.
Спасибо!
Пожалуйста, подскажите, чисто для файлопомойки , как сейчас по надёжности Patriot P210 на 1Тб?
Подозреваю, что внутри QLC на Maxio.
Или может есть варианты получше. Бюджет - 2000.
Спасибо!
-
Alex+
Member
PeaceDuke
Там вже якийсь маловідомий yeestor.
Візьміть наприклад гудрам сх400. Він лише трішки дорожчий, але без неприємних сюрпризів по начинці (поки що)
Там вже якийсь маловідомий yeestor.
Візьміть наприклад гудрам сх400. Він лише трішки дорожчий, але без неприємних сюрпризів по начинці (поки що)
-
PeaceDuke
Junior
CX400, сейчас всё ещё на TLC, я так понимаю?
-
Alex+
Member
PeaceDuke
Поки що так
Поки що так