Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rean1mation
Member

Повідомлення

Nedis
Я заменил свой OnePlus 6T на Pixel 7 несколько месяцев назад. Взял новый, запакованный европеец на ОЛХ за 21к. По правде говоря я не вижу какой либо другой альтернативы за эти деньги. По поводу выбора, то 6а уже будет стар хоть и дешево продавать будут, а 7а будет стоить как обычная семёрка, а то возможно и дороже, так как будет новее.
iwojima
Member

Повідомлення

Nedis
Навіть з "А" серією отримуєте досить солідний апарат, з хорошою камерою і адекватним акумулятор. Мені ще повезло Pixel 4a ще має безмежне сховище для збереження фотографій :gigi:
kolesnukm
Member

Повідомлення

iwojima: 08.05.2023 13:03 Nedis
Навіть з "А" серією отримуєте досить солідний апарат, з хорошою камерою і адекватним акумулятор. Мені ще повезло Pixel 4a ще має безмежне сховище для збереження фотографій :gigi:
Так там ніби безмежне але без оригінального розміру
Васильович
Member

Повідомлення

kolesnukm: 08.05.2023 13:40Так там ніби безмежне але без оригінального розміру
Саме такі умови і були колись в Google Photo геть для всіх :dontknow:
kolesnukm
Member

Повідомлення

Я б рекомендував брати 7а з Америки чи Європи на старті продаж, по-перше нова модель, по-друге зазвичай в перший місяць йде знижка і в подарунок навушники, які можна в нас продати що б частково перекрити вартість доставки і розмитнення і це все рівно буде дешевше ніж в бариг

Відправлено через 4 хвилини 12 секунд:
Васильович: 08.05.2023 13:42
kolesnukm: 08.05.2023 13:40Так там ніби безмежне але без оригінального розміру
Саме такі умови і були колись в Google Photo геть для всіх :dontknow:
та ні, на першому і 2-гому було без обмеження по якості. Свого часу на 4pda i xda цілі схеми були як купити 1-ий Pixel і зробити що б фотки не важливо звідки зроблені, в хмару грузилися із нього і не було обмежень

от знайшов опис в гуглі

https://support.google.com/photos/answe ... 0%BD%D1%8F
Васильович
Member

Повідомлення

kolesnukm: 08.05.2023 13:46та ні, на першому і 2-гому було без обмеження по якості

от знайшов опис в гуглі

https://support.google.com/photos/answe ... 0%BD%D1%8F
Дякую, не знав про такі ексклюзивні умови.
Хм, прикольна пропозиція була...
WalkMan
Member

Повідомлення

kolesnukm: 08.05.2023 13:46та ні, на першому і 2-гому було без обмеження по якості.
тому я придбав Pixel з 128ГБ за смішні гроші, якщо колись доведеться робити якийсь бекап, а так і Pixel 5 зі стисненням з головою вистачає
kolesnukm
Member

Повідомлення

WalkMan: 08.05.2023 14:02
kolesnukm: 08.05.2023 13:46та ні, на першому і 2-гому було без обмеження по якості.
тому я придбав Pixel з 128ГБ за смішні гроші, якщо колись доведеться робити якийсь бекап, а так і Pixel 5 зі стисненням з головою вистачає
теж для такого маю резервну 2-ку))
Nedis
Member

Повідомлення

kolesnukm: 08.05.2023 13:46 Я б рекомендував брати 7а з Америки чи Європи на старті продаж, по-перше нова модель, по-друге зазвичай в перший місяць йде знижка і в подарунок навушники, які можна в нас продати що б частково перекрити вартість доставки і розмитнення і це все рівно буде дешевше ніж в бариг
Нажаль, зараз навряд чи зможу придбати по предзамовленню. Тому і питаю на перспективу, як себе поводять смартфони. Як оболочка, що з себе уявляє камера та на скільки великий розрив між основною версією та "а". Тому що начебто 7/7а не досить сильно відрізняються.

Отправлено спустя 2 минуты 14 секунд:
Rean1mation: 08.05.2023 12:24 Nedis
Я заменил свой OnePlus 6T на Pixel 7 несколько месяцев назад. Взял новый, запакованный европеец на ОЛХ за 21к. По правде говоря я не вижу какой либо другой альтернативы за эти деньги. По поводу выбора, то 6а уже будет стар хоть и дешево продавать будут, а 7а будет стоить как обычная семёрка, а то возможно и дороже, так как будет новее.
Как ощущения? Как в целом телефон? Интересно было бы услышать

Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
er[socrates]: 08.05.2023 12:14 А-серия самсунгов для 3 года сильно подорожала в долларе, на 60-80%, во всем мире. Это политика самсунгов.
Пиксели неофициалы, но на "а" модели конской наценки из-за этого нет. Да и на обычные тоже.
А как вообще нынче самсунги? Одни слышал нахваливают, даже бюджетки, другие ругают, мол, быстро разряжаются и тд. Как я слышал, их процессор быстрее батарею садит

Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
iwojima: 08.05.2023 13:03 Nedis
Ну якщо так, то досить круто. Тому що не зовсім хочеться брати знову якийсь сяоми. А з самсунгу трохи щелепа відвисла...
kolesnukm
Member

Повідомлення

Nedis от зараз тимчасово користуюся Pixel 2, крім автономності яка для його акума нормальна, проблем взагалі не бачу, все чудово і швидко працює, ну 7а цього року обіцяють цікавішим ніж попередні моделі A серії, а так то завжди були трішки простіше екрани (хоча я взагалі не помічаю різницю між їх 60 і 90 герц але тут кожному своє), відсутність безпровідної зарядки, матеріали корпусу але я б не сказав що це якось на загальне враження від користування дуже сильно впливає
er[socrates]
Member

Повідомлення

Nedis: 08.05.2023 15:12 А как вообще нынче самсунги? Одни слышал нахваливают, даже бюджетки, другие ругают, мол, быстро разряжаются и тд. Как я слышал, их процессор быстрее батарею садит
я бы не нахваливал никакие, кроме S серии. тормоза оболочки, жор ОЗУ, цена уже неконкурентная. сейчас по андроидам выгодно покупать либо пиксель 6а/7, либо ванпласы в том же бюджете. если дешевле, то сяоми/текно и мириться с их недостатками.
Donate
Member

Повідомлення

er[socrates]: 08.05.2023 16:42сяоми/текно и мириться с их недостатками.
В каком месте техно вообще рассматриваются к покупке? Основная притензия к сяоми это к качеству ПО, нынче ещё к тому что они не делают ТОП за свои деньги выкидывая весьма сомнительные аппараты на рынок. Техно это просто унылая покупка у ОЕМ заводов по ощущениям, хотя в новостях вообще написано что они что-то разрабатывают, но по ощущениям они будут разрабатывать кое что другое покупателю этих аппаратов. Пойди купите самый дешёвый самсунг/сяоми за эти деньги вероятность ЧП будет в разы ниже. А популярные они потому что делают достаточно большую маржу для магазинов и их офк охотно засылают всяким продажным блогерам :rolleyes:
er[socrates]
Member

Повідомлення

Donate: 08.05.2023 17:11
er[socrates]: 08.05.2023 16:42сяоми/текно и мириться с их недостатками.
В каком месте техно вообще рассматриваются к покупке? Основная притензия к сяоми это к качеству ПО, нынче ещё к тому что они не делают ТОП за свои деньги выкидывая весьма сомнительные аппараты на рынок. Техно это просто унылая покупка у ОЕМ заводов по ощущениям, хотя в новостях вообще написано что они что-то разрабатывают, но по ощущениям они будут разрабатывать кое что другое покупателю этих аппаратов. Пойди купите самый дешёвый самсунг/сяоми за эти деньги вероятность ЧП будет в разы ниже. А популярные они потому что делают достаточно большую маржу для магазинов и их офк охотно засылают всяким продажным блогерам :rolleyes:
текно очень неплохи по соотношению качество/цена. держал в руках пару моделей - мне понравилось по ощущениям. как они себя ведут в долгосрочной перспективе - не знаю. но, скорее всего, как любые телефоны в этом ценовом диапазоне. цены низкие на них по той же причине, по которой они были низкими у сяоми и мейзу 5-8 лет назад: новый бренд заходит на рынки и хочет откусить себе побольше продаж в своих ценовых диапазонах. глядел отзывы на розетках и прочих на текно в том числе - нормально в целом, люд доволен, брака особо нет.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Головне що б не було як із сяомі на початках, якийсь аксесуар не реально купити а ремонт то взагалі, свого часу для 2-го редмі нот 2 міс розмовний динамік шукав ((
Nedis
Member

Повідомлення

kolesnukm: 08.05.2023 15:43 Nedis от зараз тимчасово користуюся Pixel 2, крім автономності яка для його акума нормальна, проблем взагалі не бачу, все чудово і швидко працює, ну 7а цього року обіцяють цікавішим ніж попередні моделі A серії, а так то завжди були трішки простіше екрани (хоча я взагалі не помічаю різницю між їх 60 і 90 герц але тут кожному своє), відсутність безпровідної зарядки, матеріали корпусу але я б не сказав що це якось на загальне враження від користування дуже сильно впливає
Ну а я просто не тримав телефон з герцовкой більше ніж 60. На моніторі замітна різниця. Там же ще начебто підримка в них 5 років. Це - круто. Теперь цікаво, на що можна чекати від камери в "А" версії :eek: Що, ніби то в 6 і 6а різниця по цифіркам була нічогесенька
er[socrates]
Member

Повідомлення

kolesnukm: 08.05.2023 18:26 Головне що б не було як із сяомі на початках, якийсь аксесуар не реально купити а ремонт то взагалі, свого часу для 2-го редмі нот 2 міс розмовний динамік шукав ((
по ремонту надо прозванивать сервисы и спрашивать, у кого есть запчасти на конкретную модель. это не ифоны и не самсунги, к которым расходники есть на руках у любого сервиса.
я вот жду, когда текно войдёт в средний ценовой диапазон. первые несколько поколений моделей должны быть очень интересными по соотношению цена/характеристики. а то как-то они из бюджетного сразу в премиум прыгнули, а среднего ничего нет. их фолды в РФ по 80 т.р. вне конкуренции сейчас. к нам так и не доехали пока.
Volodimir
Member

Повідомлення

er[socrates]: 08.05.2023 18:07текно очень неплохи по соотношению качество/цена. держал в руках пару моделей - мне понравилось по ощущениям.
Из тех Tecno, что я держал - обыкновенный китайский нонейм, напичканый рекламой, сомнительным ПО с иероглифами. Есть подозрение, что через несколько месяwев использования эта реклама начнёт наглухо вешать телефон, как было с разными номи и брависами. И в сервиса, на возвраты их тащат только в путь. Вообще не рассматривал бы этот шлак.
Nedis
Member

Повідомлення

Вот що трохи дивує, так це ціна 7а пикселя. Що він начебто буде коштувати 509 баксів, а просто 7-ма модель - 600. І якщо я не помиляюся, то бачив 7й, по знижці, за 450 баксів.
kolesnukm
Member

Повідомлення

Просто якщо все вірно по витокам то екран буде теж 90 герц, безпровідна зарядка той самий процесор, камери, тому і ціна більша. І напевне вже з наступного року і не буде А серії, так як вже не доцільно
Donate
Member

Повідомлення

er[socrates]: 08.05.2023 18:07 текно очень неплохи по соотношению качество/цена. держал в руках пару моделей - мне понравилось по ощущениям. как они себя ведут в долгосрочной перспективе - не знаю. но, скорее всего, как любые телефоны в этом ценовом диапазоне. цены низкие на них по той же причине, по которой они были низкими у сяоми и мейзу 5-8 лет назад: новый бренд заходит на рынки и хочет откусить себе побольше продаж в своих ценовых диапазонах. глядел отзывы на розетках и прочих на текно в том числе - нормально в целом, люд доволен, брака особо нет.
Щупал POP4 на MTK6580 приходилось через adb вырезать практически всё и накатывать aosp лаунчер ибо телефон тупо вешается после включения.
Выше ПОП5 уже так сделать получится но с нюансом так как родной лаунчер задействован в переключении приложений.
Ещё была линейка 6 Pro стоили как условные POCO M3 а в процессоре был дохлый А22. Брака по ним было прилично и ещё не известно сколько просто тупо не донесли. Я лучше пойду куплю редми 9а не смотря на то что он достаточно тормозючий у него есть огромные гарантии отработать 3 года и мне не надо будет в самый неподходящий момент бежать за телефоном.

Added in 5 minutes 21 seconds:
Nedis: 08.05.2023 18:53 Вот що трохи дивує, так це ціна 7а пикселя. Що він начебто буде коштувати 509 баксів, а просто 7-ма модель - 600. І якщо я не помиляюся, то бачив 7й, по знижці, за 450 баксів.
Гугл спершу подоїть фанів а потім почне робити знижки. У гугла мета втяпати побільше народу, я так розумію тензори більш менш дишеві тому вони їх будуть тикати всюди. Единий шлях сісти на поїзд хайптрейну це товари які топ за свої кошти. 6а за 250$ у штатах виглядає неймовірно смачно.
Відповісти