Ці особисті враження чи якісь проблеми з навігацією можуть взагалі не турбувати іншого користувача. Крім того ви пишете якісь дивні речі про фоновий режим, але не хочу вдаватись в безглузде сперечання на фанатскій темі.Donate: ↑ 24.04.2023 15:53Чел там в 2к22 нельзя ИКОНКИ рассортировать на рабочем столеа что по функционалу иоса не так?
там нет ФС как правило по тому каждое приложение по ощущениям делает свой костыль в виде залей сюда по ftp
общая концепция системы когда у тебя кнопка допустим назад либо готов может быть в трёх местах бесит, местами весьма тупо всё организовано типа ввордишь логишь пароль вверху есть кнопка готово а оказывается тебе надо было нажать далее, кнопка готово закрывает меню входа.
удаление уведомлений очень неудобно
у приложений вообще нет фонового режима, т.е. если мне на игрулю на андроиде прилетает обновление я могу свернуть и в фоне оно будет качаться, айфон сразу же убивает приложение.
Ну и сама ОС с отсутствием каких то анимаций, я когда еСИМ добавлял удивился почему телефон при добавлении симки завис на пол минуты, анимаций нет вообще. Как в целом и пояснений у гугла отлично расписано много где что эта функция делает, в гугл камере есть короткое видео как эта штука работает наглядно. В айфоне вообще нет ничего. Скажем так такое себе удовольствие за такие то деньги. Хотя это будет круто именно для людей которые вообще боятся когда телефон их вообще о чём то спрашивает
Приведу приклад теж з влачного досвіду користування Google (nexus 3, nexus 4, pixel 2, pixel 3) на протязі багатьох років, а потім перехід на iPhone 11. Більше про якість, про відношення до покупця, ніж про якісь меню, кнопки і таке інше до чого звикаєшь на будь якому девайсі.
1. Половина з вказаних пристроїв Google не переживала 2 років експлуатації. На одному з них просто залипала кнопка включення і він уходив в постій ребут. В сервісах на кнопку навіть окремий прайс був, що коштувало як третина такого самого б/в смарта. Другий просто перестав вмикатись через 2 роки.
2. Глюки і підвисання інтефейсу були точно не рідше ніж на айфоні, але мене це не так бентежило. Камера(фото) до виходу iphone 11 там дійсно була набагато краще ніж у пристроїв Apple. Хоч відео вони завджди знімили набагато гірше ніж Apple.
3. Через те що вони офіційно не продавались і не продаються у нас, то були випадки коли отримуєшь брак, а потім довго сперичаєшся з сірим магазином, щоб він повернув гроші, або заміний девайс. У випадку Apple мені зі штатів прислали новий девайс.
4. Підтримка оновлень. Так довго як Apple навіть у Гугл не пітримував, не знаю як там зараз у того ж Samsung, але раніше був просто сміх - 2 роки і забували.
5. С точки зору логічності інтерфейсу хоч Android хоть IOS - все ОК. Ніякої "ломки" після андроіда і хейта на адроід після довгого досвіду з IOS.