Останні статті і огляди
Новини
Вийшло велике оновлення для The Last of Us Part 1 з покращенням продуктивності
-
MetalistForever
Member
Пропоную обговорити Вийшло велике оновлення для The Last of Us Part 1 з покращенням продуктивності
Я просто оставлю это здесь : https://store.steampowered.com/app/1372 ... ?l=russian
Я просто оставлю это здесь : https://store.steampowered.com/app/1372 ... ?l=russian
-
Diablique
Member
За ссылку особая благодарность!
-
Robostyle
Member
Джвадцать лет ждал эту игру!MetalistForever: ↑ 27.04.2023 13:03 Пропоную обговорити Вийшло велике оновлення для The Last of Us Part 1 з покращенням продуктивності
-
Vpupkin
Member
Через годик можно будет сыграть.
-
Inquisitor
Member
Побуду снобом:...Але розробники з Naughty Dog активно допилюють гру...
Ось так непомітно жаргонізми та мемаси стають частиною публіцистичного стилю...
Автор, Ви хоча б у лапки це слово взяли, я не знаю...
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
doc-oc
Member
Как же запарили эти убогие разработчики и издатели… этот кал выпустили сплошь кривой… чуть выше новость про Star Wars… Покупал на старте Каллисто и там тоже самое… черти
Ненавижу!
![mad :mad:](./images/smilies/mad.gif)
-
voldemarcik
Member
Тепіречки можні і пройти дану гру.
-
MessiaH
Member
Каллисту патчами до ума довели, сейчас игра вполне бодро играется даже на моём ведре
- спойлер
судя по отзывам ничего особо не поменялосьvoldemarcik: ↑ 27.04.2023 14:37Тепіречки можні і пройти дану гру.
-
_Andrik_
Member
MessiaH
Vpupkin
Все чудово грається зараз , пройшов без вильотів . Почав НГ+ проходити , теж все чудово на старті де раніше статерило теперь все плавненько .![yes :yes:](./images/smilies/yes.gif)
Vpupkin
Все чудово грається зараз , пройшов без вильотів . Почав НГ+ проходити , теж все чудово на старті де раніше статерило теперь все плавненько .
![yes :yes:](./images/smilies/yes.gif)
-
Zzzz
Member
Гра вішає комп намертво, якщо свап вимкнутий ![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Відеопам"яті їсть всього на 1гб меньше, якщо стрімінг текстур на х1 поставити, замість 1.5, різниці ніякої не відчув
![shuffle :shuffle:](./images/smilies/shuffle.gif)
Відеопам"яті їсть всього на 1гб меньше, якщо стрімінг текстур на х1 поставити, замість 1.5, різниці ніякої не відчув
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
- спойлер
-
zaqik
Member
Inquisitor: ↑ 27.04.2023 13:28...Але розробники з Naughty Dog активно допилюють гру...
Побуду снобом:
Ось так непомітно жаргонізми та мемаси стають частиною публіцистичного стилю...
Автор, Ви хоча б у лапки це слово взяли, я не знаю...![]()
А у меня почему-то с ходу возникли assоциации не с пилой, а с пылью. Активно покрывают пылью
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
_Andrik_
Member
Демонстрація як грається після патчу на профільному ПК . Налаштування , графіки все як ми любимо присутнє.
- спойлер
-
lividum
Member
граю народну релізну версію без патчів. Дійшов до зустрічі з братом. Жодного вильота. Все добре грається на максималках. Єдине при використанні миші при поворотах камери картинка джитерить. На геймпаді такого нема. Це є визнана проблема, але її вирішення досі нема. Патчі боюся ставити щоб не отримати трабли
Да і не потрібно воно.
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Sunrise007
Member
ну ви серйозно вимикайте своп? Навіщо?
Ресурс звичайного ссд 50-100ТБ, пересічному його вистачить на 10 років
-
l-m
Member
Боже, як же ютуб псує якість, добре що я пройшов на таких самих налаштуваннях та бачив як насправді воно виглядає (тобто шикарно)._Andrik_: ↑ 27.04.2023 16:32 Демонстрація як грається після патчу на профільному ПК . Налаштування , графіки все як ми любимо присутнє.
- спойлер
Чудова гра, як випустять рімейк під PS6 - пройду ще раз
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
Gelonyrum
Member
ого, проц не довбиться в 100%, прогрес як не як)_Andrik_: ↑ 27.04.2023 16:32 Демонстрація як грається після патчу на профільному ПК . Налаштування , графіки все як ми любимо присутнє.
- спойлер
-
Sunrise007
Member
так і раніше не довбився ось скрін 1.0.2.1, навантаження 5-20%.Gelonyrum: ↑ 27.04.2023 19:55ого, проц не довбиться в 100%, прогрес як не як)
пресет: високі
-
Gelonyrum
Member
В мене ще й як довбився, в порожніх локаціях без ворогів чи взагалі хоч якихось активностей було постійно 70%+ навантаження на всі ядра на 12400ф з мінімальними налаштуваннями всього.Sunrise007: ↑ 27.04.2023 20:40так і раніше не довбився ось скрін 1.0.2.1, навантаження 5-20%.Gelonyrum: ↑ 27.04.2023 19:55ого, проц не довбиться в 100%, прогрес як не як)
пресет: високі
- спойлер
-
q1nex
Member
Zzzz
Не выключайте своп
Зачем его вообще трогать? Место на ссд экономить? Он, если что, под виндой нужен не только и не столько для того, чтобы ОЗУ разгружать и краш репорты записывать.
Не выключайте своп
![facepalm :facepalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Зачем его вообще трогать? Место на ссд экономить? Он, если что, под виндой нужен не только и не столько для того, чтобы ОЗУ разгружать и краш репорты записывать.
-
Zzzz
Member
а нащо вінді щось грузити в свап, при 32гб озу?Sunrise007: ↑ 27.04.2023 17:13ну ви серйозно вимикайте своп? Навіщо?
Ресурс звичайного ссд 50-100ТБ, пересічному його вистачить на 10 років