Настолько пофиг на убейсофт что буквально толь что узнал что игры не было в Стим
Из всех их изделий играл в дальний крик 3 и атсасин оригин ( и то по той причине, что дико люблю Египет, сама игра без футажей лютый кал).
Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft випустить Far Cry 6 у Steam
-
Kravan
Member
-
Mercator
Member
не знаю о каком мыле речь, графен в fc6 хорош, а вот игра в целом - на 3- ))) геймплей уныл, сюжет уныл)))Mikes: ↑ 23.04.2023 11:55 Я в это бесплатно играть не хочу...даже не смотря на колорит
Когда люди уже перестанут жрать это мыло от Юбиков?
-
Donate
Member
Поляки робили гру пока туди не полізли ефективні менеджери і не почали всіх цькувати в тому що нам потрібно 100 годин геймплею і на якомусь протязі всі тільки що і робили як "креативили" з завданнями побіжи туди, збери те. Там дуже сильні і талантові люди в них були. Один тільки рушій і як вони з ним працювали7mindfields: ↑ 23.04.2023 15:27 Це ставлення в контексті їх здібностей в ігровій індустрії, а не до поляків в цілому, якщо що. Скільки там кіберпанк був у розробці? на релізі ж вийшов одразу «готовий до вживання» продукт
Юбісофт десь спіткнувся на Юніті я вважаю що там дуже добре пробігли по головам і сказали що закінчуйте оці ваші експерименти ми тут гроші робимо. Зі всіх асасинів на теперішній час сама довершена анімація саме там, хоча і там були свої менеджери які кричали що потрібно мультиплеєр і там цього лайна дуже багато воно офк взагалі непотрібне, а в тому що випускають то вже соромно просто. Фар край 6 це взагалі якийсь рофл гра виглядає геймплейно гірше ніж перша частина
-
Геральт
Member
Donate
Тут ще момент, що світ КПК більший і швидший за світ RDR2. Крім того в RDR мапа плоска. В той час як в КПК - багаторівнева. То вже не кажучи про кількість NPC. Це якщо суто технічно порівнювати
Тут ще момент, що світ КПК більший і швидший за світ RDR2. Крім того в RDR мапа плоска. В той час як в КПК - багаторівнева. То вже не кажучи про кількість NPC. Це якщо суто технічно порівнювати
-
hangloose
Junior
Після скандального звільнення наративного директора, який создав Асасін оріджин і Одісея, усі наступні ігри юбіків стали никчемні і унилі. під час проходження ФК6 і Валгали постійно виникає питання - а навіщо я це роблю, витрачаю час замість...
-
myravei
Member
Фарик и 5 и 6 погрузился полностью в мир и прошел вместе со всеми квестами, а вот вальгала пустая вообще показалась, вообще пустой мертвый мир