для 27" це вже 2к, для 32 опціонально 2к/4к, вище - 4кOC Falcon: ↑ 14.04.2023 21:45Не вижу связи.Paradox1306: ↑ 14.04.2023 21:26 не всі хотять сидіти в 22-24"
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia розкрила статистику використання трасування на відеокартах GeForce RTX
-
Paradox1306
Member
-
OC Falcon
Member
Что такое "це"? Ты, наверное, хотел написать, "по моему личному субъективному мнению", "лично для меня идеал это..." или что-то в этом роде?Paradox1306: ↑ 14.04.2023 22:10 для 27" це вже 2к, для 32 опціонально 2к/4к, вище - 4к
Суть в том, что с мощной картой можно играть в любые игры на максимальных настройках со стабильно высоким фпс и не думать, что там еще в настройках можно убавить, чтобы устранить просадки.Геральт: ↑ 14.04.2023 22:01А сенс платити більше, якщо ті самі 90-100 (а комусь і 60 норм) дасть менш потужна? Є звісно категорія "360 кадрів в КС", але то якийсь окремий світ і мені не дуже зрозумілий.
Мониторы 120 Гц и выше существуют уже более 10 лет, но свидетели 60 фпс все никак в толк не возьмут для чего нужен высокий стабильный фпс. Есть персонажи, которые с пеной у рта доказывают, что при 15 фпс можно нормально играть, да и 7 терпимо. Кому интересно их мнение?
-
Геральт
Member
Погоджуюсь, але хіба 4070 не забезпечить 100 в FHD для всього?OC Falcon: ↑ 14.04.2023 22:58 Суть в том, что с мощной картой можно играть в любые игры на максимальных настройках со стабильно высоким фпс и не думать, что там еще в настройках можно убавить, чтобы устранить просадки.
-
Paradox1306
Member
ні, є граничне значення ппі після якого більшість людей вже помічає пікселі і відповідно користуватись монітором досить неприємно, тому такі величини. ваша спроба посміятись провалиласьOC Falcon: ↑ 14.04.2023 22:58 Что такое "це"? Ты, наверное, хотел написать, "по моему личному субъективному мнению", "лично для меня идеал это..." или что-то в этом роде?
-
brozzy
Member
Колись давно у мене був монітор Samsung на 27 дюймів з fullHD, нікому такого не побажаю. Бажаю всім спробувати переваги 4К на великому дисплеї.
-
OC Falcon
Member
Это не "мнение большинства людей" а твое личное субъективное мнение, не подкрепленное абсолютно ничем. Или у тебя есть какие-то репрезентативные статистические данные в глобальном масштабе? Сильно сомневаюсь.Paradox1306: ↑ 14.04.2023 23:36 ні, є граничне значення ппі після якого більшість людей вже помічає пікселі і відповідно користуватись монітором досить неприємно, тому такі величини. ваша спроба посміятись провалилась
А кто сказал, что 100 фпс это предел мечтаний абсолютно для всех?Геральт: ↑ 14.04.2023 23:16 Погоджуюсь, але хіба 4070 не забезпечить 100 в FHD для всього?
Ну а я желаю всем попробовать, что такое высокая частота обновления и высокий фпс, без просадок ниже значения частоты монитора. При быстрой матрице, естественно. После этого все эти доводы о преимуществе высокого разрешения выглядят реально смешнымиbrozzy: ↑ 15.04.2023 09:36Бажаю всім спробувати переваги 4К на великому дисплеї.
-
Paradox1306
Member
звісно є, в темі про монітори є багато обговорення цього, в тому числі з ссилочками на статтіOC Falcon: ↑ 15.04.2023 11:33 Это не "мнение большинства людей" а твое личное субъективное мнение, не подкрепленное абсолютно ничем. Или у тебя есть какие-то репрезентативные статистические данные в глобальном масштабе? Сильно сомневаюсь.
- спойлер
- жаль що тут немає смайлика клоунського, декому дуже хочеться скинути
-
Геральт
Member
Та ніхто не сказав. Але якщо комусь треба топ для FHD то на здоров'я. Зрештою вони нічим принципово від "мідл для 4к" не відрізняються і кожний сходить з розуму по своєму )OC Falcon: ↑ 15.04.2023 11:33 А кто сказал, что 100 фпс это предел мечтаний абсолютно для всех?
-
OC Falcon
Member
Я тебя про репрезантативные статистические данные в глобальном масштабе спрашиваю (это же ты про какое-то мифическое большинство пишешь, не я), а ты опять начинаешь вилять задом и что-то невнятно мямлить. Учись аргументировать то, что из себя выдавливаешь, что лиParadox1306: ↑ 15.04.2023 11:56 звісно є, в темі про монітори є багато обговорення цього, в тому числі з ссилочками на статті
- спойлер
Есть конкретные данные (интересно, откуда)? Давай, с радостью ознакомлюсь. А со своими быдляцкими высерами дуй за рузге кораблем.
Само собой. Но ты же не последняя инстанция, чтобы все равнялись по твоему мнению, правда? С чего ты решил, что кто-то более безумен, чем ты, а не наоборот?))Геральт: ↑ 15.04.2023 13:35кожний сходить з розуму по своєму )
-
Paradox1306
Member
однозначно я зі своїми "быдляцкими высерами"OC Falcon: ↑ 15.04.2023 22:42Я тебя про репрезантативные статистические данные в глобальном масштабе спрашиваю (это же ты про какое-то мифическое большинство пишешь, не я), а ты опять начинаешь вилять задом и что-то невнятно мямлить. Учись аргументировать то, что из себя выдавливаешь, что лиParadox1306: ↑ 15.04.2023 11:56 звісно є, в темі про монітори є багато обговорення цього, в тому числі з ссилочками на статті
- спойлер
Есть конкретные данные (интересно, откуда)? Давай, с радостью ознакомлюсь. А со своими быдляцкими высерами дуй за рузге кораблем.
я ж вказав що шукати і де, вірю що ви в стані справитись з пошуком в темі. якщо ви не розумієте що таке статті і дослідження, то я вже навряд вам зможу допомогти
-
OC Falcon
Member
Да, именно ты. Я тебе ни одного грубого слова не написал, а вот ты изначально начал вести себя как типичное быдло с явно завышенным чсв. Обидно, что на лжи поймали? Нет аргументов, пришло время для метания гна? Какие же вы все одинаковыеParadox1306: ↑ 15.04.2023 22:48 однозначно я зі своїми "быдляцкими высерами"
Если ты не понимаешь что такое репрезантативные статистические данные, поинтересуйся, я тебе разжую. Чтобы ты мне опять какую-то левую ни о чем не говорящую хрень в качестве аргументов не пытался приводить.
-
Paradox1306
Member
слово "темі" в попередньому повідомленні клікабельне, а далі пошук зліва зверху, там все по темі вже висказаноOC Falcon: ↑ 15.04.2023 22:57Да, именно ты. Я тебе ни одного грубого слова не написал, а вот ты изначально начал вести себя как типичное быдло с явно завышенным чсв. Обидно, что на лжи поймали? Нет аргументов, пришло время для метания гна? Какие же вы все одинаковыеParadox1306: ↑ 15.04.2023 22:48 однозначно я зі своїми "быдляцкими высерами"
Если ты не понимаешь что такое репрезантативные статистические данные, поинтересуйся, я тебе разжую. Чтобы ты мне опять какую-то левую ни о чем не говорящую хрень в качестве аргументов не пытался приводить.
-
Kassatka
Member
Зв'язок прямий. Якби мене влаштовувало 22-24" дюйми, то можна було б припустимо лишатися на Full HD і не переплачувати за дорогі відеокарти.OC Falcon: ↑ 14.04.2023 21:45Не вижу связи.Paradox1306: ↑ 14.04.2023 21:26 не всі хотять сидіти в 22-24"
А от мені страшенно хотілося 46-50 дюймів, комусь хочеться 27-32 дюйми. Для 46-50 дюймів потрібно 4K, а для 27-32 дюймів мінімум 2560x1440, щоб зображення було чітким. Я просидів за 47 дюймів Full HD в ролі монітора п'ять років, але з моніторної відстані це лажа, дуже захочеться замінити на 4K при першій-ліпшій можливості. А от якщо влаштовує 24", то можна звісно купити і 2,5K-монітор і 4K-монітор, якщо достатньо грошей на монітор і достойну відеокарту для нього, але цілком підійде й Full HD на 24 дюймах при бажанні зекономити. На 32 дюймах вже Full HD зовсім не підійде, бо дуже нечітко, а на 27 дюймах з натяжкою Full HD купують, але не від хорошого життя й набагато краще для 27 дюймів хоча б 2,5K 2560x1440.
-
OC Falcon
Member
В четвертый раз про репрезантативные статистические данные повторить? Или сколько нужно, чтобы до тебя дошло?Paradox1306: ↑ 15.04.2023 23:01 слово "темі" в попередньому повідомленні клікабельне, а далі пошук зліва зверху, там все по темі вже висказано
И снова я, мне, меня, я, мне, меня...Kassatka: ↑ 15.04.2023 23:03 Зв'язок прямий.
Ребята вы реально не понимаете, что ваше мнение это не центр вселенной?
-
Paradox1306
Member
ви не розумієте що по ссилці яку я вам надав все є? ну нада ручками відкрити, знайти частину з обговоренням і почитати. обговорювали ми там не метеликів, а саме статті і дослідження на тему достатності/недостатності ппі зі ссилками на першоджерелаOC Falcon: ↑ 15.04.2023 23:07 слово "темі" в попередньому повідомленні клікабельне, а далі пошук зліва зверху, там все по темі вже висказано
В четвертый раз про репрезантативные статистические данные повторить? Или сколько нужно, чтобы до тебя дошло?
-
Kassatka
Member
А я тут якраз загальну картину намалював і більшість типових випадків. Я от позбавився від 24 дюймів рівно як від Full HD і мене взагалі тепер не цікавить щось нижче 50 дюймів чи нижче 4K, хіба що пересидіти, поки зламалось. Але я вам пишу тут про значну кількість людей, які зупиняються на 27 чи 32 дюймах, чи хочуть 1440p, чи навпаки максимально високогерцовий Full HD неважливо якої діагоналі. Вимальовується загальна картина - одна частина людей задовольняється малими діагоналями Full HD при низьких діагоналях 22-24", з натяжкою 27", інша частина хоче великих діагоналей і відповідно більшої роздільної здатності, бо без неї при діагоналях від 32 дюймів ніяк. Але практично нема нікого, хто з задоволенням використовував би дисплей 32 дюйми і вище при Full HD на моніторній відстані. Тому якщо хтось хоче велику діагональ монітора, або грати на телевізорі, то йому неодмінно потрібна висока розподільча здатність і значить не обійтися без купівлі дорогої відеокарти, хіба що в простеньку індюшатину й старі ігри грати.OC Falcon: ↑ 15.04.2023 23:07И снова я, мне, меня, я, мне, меня...Kassatka: ↑ 15.04.2023 23:03 Зв'язок прямий.
Ребята вы реально не понимаете, что ваше мнение это не центр вселенной?
-
Paradox1306
Member
BenQ XL2720Kassatka: ↑ 15.04.2023 23:24 А я тут якраз загальну картину намалював і більшість типових випадків. Я от позбавився від 24 дюймів рівно як від Full HD і мене взагалі тепер не цікавить щось нижче 50 дюймів чи нижче 4K, хіба що пересидіти, поки зламалось. Але я вам пишу тут про значну кількість людей, які зупиняються на 27 чи 32 дюймах, чи хочуть 1440p, чи навпаки максимально високогерцовий Full HD неважливо якої діагоналі. Вимальовується загальна картина - одна частина людей задовольняється малими діагоналями Full HD при низьких діагоналях 22-24", з натяжкою 27", інша частина хоче великих діагоналей і відповідно більшої роздільної здатності, бо без неї при діагоналях від 32 дюймів ніяк. Але практично нема нікого, хто з задоволенням використовував би дисплей 32 дюйми і вище при Full HD на моніторній відстані. Тому якщо хтось хоче велику діагональ монітора, або грати на телевізорі, то йому неодмінно потрібна висока розподільча здатність і значить не обійтися без купівлі дорогої відеокарти, хіба що в простеньку індюшатину й старі ігри грати.
но особиста думка у всіх інших, а тут лише сухі аргументи
Востаннє редагувалось 15.04.2023 23:30 користувачем Paradox1306, всього редагувалось 1 раз.
-
Kassatka
Member
А стосовно статистичних репрезентативних даних, то подивіться на маркетплейсі з якою розподільчою здатністю продаються найбільш популярні монітори 22-24 дюймів - буде Full HD, і з якою розподільчою здатністю 27, 32 дюйми і вище.
Відправлено через 18 хвилин 49 секунд:
Чудовий варіант Full HD 27". Дешево і сердито в плані відеокарти, потрібної під цей монітор і при цьому середня, а не маленька діагональ. Якби в мене стояло питання також обмежити себе сильно фінансово, то я б також не дивився в сторону 22-24" дюймових Full HD, якщо є 27" і байдуже, що чіткість трохи менша. А загалом я особисто з задоволенням замінив би його на 50 дюймів Full HD 60 Гц, але ж тут на форумі дуже багато людей в один голос волають, що 27" Full HD - це дуже нечітко, величезні пікселі розміром з кулак, які нібито видно неозброєним оком , що дуже низький ppi, а високий ppi - це наше всьо й узагалі краще замінити його на 24 дюйми аби лише не бачити величезних пікселів. Тим не менше 27" Full HD-моніки масово знаходять своїх покупців, а от в 32 дюймах уже Full HD моделей не купляють. Просто треба брати до уваги, що є значна категорія людей, які від Full HD 27" воротять носом. Тому я намагаюся зараз не свою особисту думку просувати, а шукати які варіанти особистих думок найпоширеніші. Full HD для моніторів йде до 27 дюймів включно, з більшими діагоналями тільки Quad Hd 2,5K 1440p і вище, а винятки дуже рідкісні. Від 43 дюймів йдуть виключно 4K і вже ніякого Quad Hd 2,5K 1440p.Paradox1306: ↑ 15.04.2023 23:29 BenQ XL2720
но особиста думка у всіх інших, а тут лише сухі аргументи
-
Paradox1306
Member
людина купила 27" фулхд за 400 баксів коли всі купували 27" 2к за 400 баксів і "нє віжу разніци"Kassatka: ↑ 15.04.2023 23:48 Чудовий варіант Full HD 27". Дешево і сердито в плані відеокарти, потрібної під цей монітор і при цьому середня, а не маленька діагональ. Якби в мене стояло питання також обмежити себе сильно фінансово, то я б також не дивився в сторону 22-24" дюймових Full HD, якщо є 27" і байдуже, що чіткість трохи менша. А загалом я особисто з задоволенням замінив би його на 50 дюймів Full HD 60 Гц, але ж тут на форумі дуже багато людей в один голос волають, що 27" Full HD - це дуже нечітко, величезні пікселі розміром з кулак, які нібито видно неозброєним оком , що дуже низький ppi, а високий ppi - це наше всьо й узагалі краще замінити його на 24 дюйми аби лише не бачити величезних пікселів. Тим не менше 27" Full HD-моніки масово знаходять своїх покупців, а от в 32 дюймах уже Full HD моделей не купляють. Просто треба брати до уваги, що є значна категорія людей, які від Full HD 27" воротять носом. Тому я намагаюся зараз не свою особисту думку просувати, а шукати які варіанти особистих думок найпоширеніші. Full HD для моніторів йде до 27 дюймів включно, з більшими діагоналями тільки Quad Hd 2,5K 1440p і вище, а винятки дуже рідкісні. Від 43 дюймів йдуть виключно 4K і вже ніякого Quad Hd 2,5K 1440p.
-
Kassatka
Member
Значить ця людина точно знала, що вона хоче досягти за ці 400 баксів - напевне максимального FPS у іграх і відсутності мила при необхідності масштабувати з Full HD до 2,5K. А комусь хотілося високого ppi і високої чіткості, а комусь більше робочого простору у програмах Windows на робочому столі.Paradox1306: ↑ 16.04.2023 00:01 людина купила 27" фулхд за 400 баксів коли всі купували 27" 2к за 400 баксів і "нє віжу разніци"
В усякому разі ця людина не купила 32, чи тим більш 43-50 дюймів Full HD, а значить належить до категорії тих, хто залишається вірним Full HD і не женеться за великими діагоналями, бо 27" - це не така вже велика діагональ.
Якби ця людина хотіла ультимативного геймінгу в 4K, то на відяху довелось би витратити куди більше, ніж 400 баксів, це точно. Хоча дехто і для Full HD купує топові відяхи, але тоді вже не до 144 Гц монітора, а з вдвічі вищою герцовкою.