просто чтобы вдруг что то не случилосьMesserschmitt: ↑ 08.04.2023 22:28Чому? Я HDD взагалі чіпати не буду, лише SSD.
а то было у людей такое, когда вынимают один из дисков и система не грузится
просто чтобы вдруг что то не случилосьMesserschmitt: ↑ 08.04.2023 22:28Чому? Я HDD взагалі чіпати не буду, лише SSD.
Винда иной раз загрузчик впихивает куда не просят. Я ставли на SSD, а загручик у меня появился на M2. Может он не активен, не отключал для теста, но сам факт абсолютно непонятен, нафига и как там появился загрузчик. В общем у меня загрузчик появился на М2 и на SSD.
сижу на інсайдеровській збірці, проблем немае ставлю релиз іііі... ж... як так
У мене на ноуті аудіодрайвер Realtek від 8.1 встав на Windows11 без проблем. Працює також добре.Vitalio: ↑ 10.04.2023 13:48 Народ, як справи у Windows11 з аудіодрайверами від Windows10? (Кажуть, що старі дрова від 10ки мають по-ідеї вставати но нову вінду, так як база база у цих ОС майже одинакова, ходять фрази аля "11ка це косметично покращена 10ка і тд, що у них більше спільного і тд")
я теж так думав рік пройшов на релізній нічого не змінилось ..мабуть назвали невірно.. требе реліз бетою назватиMesserschmitt: ↑ 10.04.2023 11:37 Так, мабуть ще треба почекати )))
п.с. а на 11й також вилітає (блимає зправа посеред монітора) мовна панель при перемиканні мови?
Да. Все стоит с последними обновлениями. Все неудобства вроде бы мелкие, но их многовато что-то. Даже кнопка выключения/спящего режима вывели максимально вправо на кнопке пуск, лишнее время на наведение мышки. В общем я не знаю кто тестировал это и согласовывал, но это что-то не то, это сыровато в целом.Messerschmitt: ↑ 10.04.2023 08:35 Alexsandr, це ви встановлювали він11 22H2 з оновленнями за березень і в ній купа "косячків"?
На сайті моєї материнки окремо драйвери для він10 і він11 для аудіо. Я закачав всі. Для 11ї вінди розмір драйверів більший. Для LAN, до речі, також.Vitalio: ↑ 10.04.2023 13:48 Народ, як справи у Windows11 з аудіодрайверами від Windows10? (Кажуть, що старі дрова від 10ки мають по-ідеї вставати но нову вінду, так як база база у цих ОС майже одинакова, ходять фрази аля "11ка це косметично покращена 10ка і тд, що у них більше спільного і тд")
тому що для 11 в комплект йде вариант драйвера з UWP UI тому бульше розщмір але архіву а не драйвераMesserschmitt: ↑ 14.04.2023 15:56На сайті моєї материнки окремо драйвери для він10 і він11 для аудіо. Я закачав всі. Для 11ї вінди розмір драйверів більший. Для LAN, до речі, також.Vitalio: ↑ 10.04.2023 13:48 Народ, як справи у Windows11 з аудіодрайверами від Windows10? (Кажуть, що старі дрова від 10ки мають по-ідеї вставати но нову вінду, так як база база у цих ОС майже одинакова, ходять фрази аля "11ка це косметично покращена 10ка і тд, що у них більше спільного і тд")