Вітаю. Чи можна раз і назавжди вимкнути ZeroRPM? Ця фіговина рандомно то ввімкнена то вимкнена після перезавантаження пк. Я вже задовбався кожного разу перевіряти.
Nouriel
Карта XFX RX 6700 XT. Вентилятори стартують тільки з 70+ градусів і скільки б я не вимикав той zerorpm, воно рано чи пізно само вмикається і тому вже з'явилась звичка. Мені треба щоб вентилятори крутилися завжди і карта не грілася до 70 градусів в пасиві на робочому столі чи в легких іграх, наприклад. Плюс компонування корпусу таке що бекплейт ВК впритул до М2 ссд на зворотній стороні материнки.
Фото з Інтернету для прикладу
_FYA_EXel
Вимикаю кожного разу коли вмикаю комп'ютер. Після перезавантаження само вмикається знову. З вимкненим zerorpm, без значного навантаження на вк, 500 обертів і 40 градусів мене цілком влаштовує.
Такое впечатление, что вы там поколупались mpt - то что вертушки стартуют с 70 - не нормально, дрова переустановите с использованием ddu.
У меня вертушки стартуют с 50C, и карта прогревается макс. до 65 (но у меня асус, а не хфх).
Galactick
Мені знайома ваша проблема, я би скинув всі налаштування рідного пз від амд і більше ніколи туди не заходив, вони ці рандомні скидання не можуть поправити ще з часів перших полярісів (років 7 так )
Встановіть афтербернер, там і андервольт нормально працюватиме (2 галочки в налаштуваннях на перший сторінці) і нормально працює ручний контроль обертів, тільки прога буде звернута в треї висіти, але перервіряти точно нічого не доведеться.
Розкажіть, хто в темі. Рідний софт АМД в оверлеї темп. проца тільки для проців з інтегрованим відео показує?
Mixx: ↑
03.04.2023 02:51
Встановіть афтербернер, там і андервольт нормально працюватиме (2 галочки в налаштуваннях на перший сторінці) і нормально працює ручний контроль обертів, тільки прога буде звернута в треї висіти, але перервіряти точно нічого не доведеться.
От тільки АB хоче прав адміна. А сидіти постійно під адмінкою - bad practice.
Galactick: ↑
31.03.2023 17:24
Карта XFX RX 6700 XT. Вентилятори стартують тільки з 70+ градусів і скільки б я не вимикав той zerorpm, воно рано чи пізно само вмикається і тому вже з'явилась звичка. Мені треба щоб вентилятори крутилися завжди і карта не грілася до 70 градусів в пасиві на робочому столі чи в легких іграх, наприклад. Плюс компонування корпусу таке що бекплейт ВК впритул до М2 ссд на зворотній стороні материнки.
А якщо крутилятори через More Power Tools прописати?
Геральт: ↑
18.04.2023 18:20От тільки АB хоче прав адміна. А сидіти постійно під адмінкою - bad practice.
Через віндовий планувальник завдань можна налаштувати автоматичний старт з правами адміна. Багато програм, яким потрібні права адміна, можуть самі це зробити.
18.04.2023 18:20Рідний софт АМД в оверлеї темп. проца тільки для проців з інтегрованим відео показує?
Показує тільки для проців АМД, не залежно від наявності вбудованого відео.
03.04.2023 02:51
От тільки АB хоче прав адміна. А сидіти постійно під адмінкою - bad practice.
Чого? Що там з правами не так?
Ну людина не хоче жарити відяху, як би варіантів без хірургічного втручання не багато, афтербернеру по суті якісної альтернативи так і не винайшли.
18.04.2023 20:05
Ну людина не хоче жарити відяху, як би варіантів без хірургічного втручання не багато, афтербернеру по суті якісної альтернативи так і не винайшли.
Альтернатива - MPT. "Злітає" лише при (де)інсталяції драйвера. Але нові версії драйверів не так часто виходять.
Martix: ↑
18.04.2023 18:48
Не совсем понял о чем речь, но вот, встройки само собой нет, в оверлей можно вывести любые данные отсюда:
18.04.2023 18:20От тільки АB хоче прав адміна. А сидіти постійно під адмінкою - bad practice.
Через віндовий планувальник завдань можна налаштувати автоматичний старт з правами адміна. Багато програм, яким потрібні права адміна, можуть самі це зробити.
18.04.2023 18:20Рідний софт АМД в оверлеї темп. проца тільки для проців з інтегрованим відео показує?
Показує тільки для проців АМД, не залежно від наявності вбудованого відео.
Не знаю що там і хто поналаштовував в планувальнику, але от щойно спробував і AB не стартує разом з ОС при вибраному відповідному чекбоксі в AB. Підозрюю, що те саме і з планувальником буде.
ОС в мене грузиться одразу в профіль з обмеженими правами, якщо щось.
Якщо стартанути в admin профіль то все ок. І з тої ж причини, як виявилось, відсутні деякі показники в оверлеї.