Та вони б принаймні зробили адекватний аналог Мак ос, яка куди легша і спритніша.Donate: ↑ 30.03.2023 02:52 Якщо вони там будуть трогати всяке легасі ради модульності щось ще поломають. Тут 11 вінда драйвери для SoundMax без питань інсталює На лінуксі там як щось накрутять хоть бери там і нічого не оновлюй Ось там chromium повипилявали старе легасі тепер на стареньких conexant немає звуку з мікрофону. Добре що є firefox
АРМ для того що якщо щось поміняеться в цьому житті і x86 через пару років стане не актуальним у МС буде план Б
Блустакс це malware (якість странні служби встановлює) з дуже жахливою оптимізацією, хотя поки що єдиний хто має нативний Vulcan. Єдине адекватне рішення на данний момент Mumu Player X, єдиний мінус що це netease та більш важкая ємуляція Android від МС буде явно кращим за тої причини що це все в коробці і не від китайских друзів. Плюс якість зоображення хоть убий але від МС краще, але МС обрали спосіб ємуляції на основі якогось там програмного рішення від Інтел і поки що на АМД воно працює дуже жахливо. Хотя властники останніх інтел пишуть що в них все непогано.
Про фанатів і інших. Це все ж залежить від фінансового достатку якщо нема грошей вони нічого купувати не будуть. Я ось фанат серії nier/drakengard але бігти купувати щось не потискавши нічого не буду, вийшла на торренті пройшов повністю або частично, потім вже подумаю над тим купувати це чи ні. І мені без різниці я перші частини проходив на ємуляторі з дуже низьким фпс + дуже таким собі візуалом, отримав кучу задоволення. А ось то що вони зробили з реплікантом я не буду грати навідь при бездоганних 60 fps, офіційною локалізацією і низьким прайсом, піду дістану с шафи пс3 або підключу ємулятор. Фанат це перш за все той що візьме гру в будь якому вигляді тільки для того щоб в неї пограти. Але таких зараз дуже мало Ща фанатіння закінчується на тому що читаешь відгуки по типу "НЕТ РУССКОГО", "ИГРА ФРИЗИТ" і т.п.
Ну от понастановлюють мені тих драйверів, наче в мене усе це є і потрібно водночас)))
План Б і Майкрософт це епічна історія, при чому в усьому. В них вже були і свої арми у власних ноутах, але щось не взлетіло, а у Епл пішло.
Ніяких проблем з Блустакс не згадаю, вірити антивірусам з їх вірусами, то я навіть Stable diffusion не зміг би юзати.
Ну оновлювати до 11 Вінди заради емуляції, якось ту мач. Ще й привязали до Інтел? геніально, навіть не знаю, що сказати
Думаю працююча людина, яка є фанатом і не оновлює комп раз в 10 років, таки здатна наскладати при бажанні
З іграми просто, якщо не подобається, то і безкоштовно непотрібна.
Щодо закінчення фанатіння — слабкі фанати стали, не ті, що у 90ті. Там на озвучці не здавалися точно. А відсутність русского хіба зараз не плюс? Уявити страждання вузько щелепих за поребриком, що може бути приємніше