Останні статті і огляди
Новини
ASRock A620M-HDV/M.2 — одна з перших материнських плат з набором логіки AMD A620
-
LordTornado
Member
Предлагаю обсудить ASRock A620M-HDV/M.2 — одна з перших материнських плат з набором логіки AMD A620
Судя по фоткам - лютое овнище. Всего 6 фаз, которые ещё и без радиаторов, 2 слота под оперативку, минимум портов ЮСБ. А стоить этот бомж эдишн будет больше 100 баксов...
Судя по фоткам - лютое овнище. Всего 6 фаз, которые ещё и без радиаторов, 2 слота под оперативку, минимум портов ЮСБ. А стоить этот бомж эдишн будет больше 100 баксов...
-
Melofon
Member
ВРМ 4+2 без удвоителей и без радиаторов думаю максимум что выдержит это 7600, с 7700 уже есть сомнения.
-
Sanьka
Member
А хто при здоровому глузді буде ставити Рузен 7 на "оце"?Melofon: ↑ 27.03.2023 13:32с 7700 уже есть сомнения.
Тут Рузен 3, чи Атлони (які надіюсь вийдуть) - максимум.
-
Melofon
Member
Sanьka
Да мало ли бывают экономики, а вот за 7600 я уверен потянет, тут на проц 4 фазы на дрмосах минимум по 50 ампер а то и больше, остальные две на soc уже на дискретных мосфетах но там и этого достаточно, возможности разгона нет так что не вижу проблем для шестиядерника или вы думаете они выпустили плату которая сейчас самый младший проц не вытянет?
Да мало ли бывают экономики, а вот за 7600 я уверен потянет, тут на проц 4 фазы на дрмосах минимум по 50 ампер а то и больше, остальные две на soc уже на дискретных мосфетах но там и этого достаточно, возможности разгона нет так что не вижу проблем для шестиядерника или вы думаете они выпустили плату которая сейчас самый младший проц не вытянет?
Востаннє редагувалось 27.03.2023 13:50 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
-
Pavel Lesunov
Member
з особистого досвіду скажу - багато хто. а коли кажеш їм що воно не призначене для цього, у відповідь отримуеш - "как так? он же есть в списке совместимости..."Sanьka: ↑ 27.03.2023 13:40А хто при здоровому глузді буде ставити Рузен 7 на "оце"?Melofon: ↑ 27.03.2023 13:32с 7700 уже есть сомнения.
Тут Рузен 3, чи Атлони (які надіюсь вийдуть) - максимум.
-
SergN
Member
І де ці проци, якщо:Sanьka: ↑ 27.03.2023 13:40Тут Рузен 3, чи Атлони (які надіюсь вийдуть) - максимум.
?материнські плати на його базі надійдуть у продаж наступного місяця.
Виробники ж випускають плати не задля того, щоб лежали на полицях, а задля продажу. Тому тут варто очікувати, що заявлять підтримку наявних, але лише 65Вт-процесорів.
-
Sanьka
Member
Якщо в списку підтримки будуть інші, то і інші потягне. Той список пишуть не від балди, а все таки запускають.Melofon: ↑ 27.03.2023 13:48Да мало ли бывают экономики, а вот за 7600 я уверен потянет,
Інше питання що ті проци будуть працювати на граничній нижній частоті ...... ну кожному своє
А я, що схожий на корпорацію АМД? Їм задавай питання.SergN: ↑ 27.03.2023 14:09І де ці проци, якщо:
-
FastBullet
Member
Если посмотреть на плату, то видно место под крепление радиатора, ну и видно по компоновке врм, что 2 фазы (линии) питания просто не распаяли. Вполне вероятно, что будет плата на 6 линий и с дохленьким радиатором, тогда за 3-4к грн такую плату и можно брать.Melofon: ↑ 27.03.2023 13:48 Sanьka
А за125 долларов (5к гривен+20 процентов прибыль = 6к гривен), как бы даже смотреть не хочется.
По поводу ВРМ - конечно он слабый, но 7600 потянет, но дело ж в другом. Тут нужны тесты и желательно летом) И вот тут надо смотреть на температуру ВРМ, - и для кого-то температура 80-90 градусов - это норм ( на самом деле действительно штатный режим работы), а для кого-то и 60-70 градусов много. Я думаю будет такая же версия с дешманским радиатором и лучше брать уже ее или самому колхозить.
P.S. И тем более мы не видели версии других плат и цены на них)))
-
Sanьka
Member
В принципі так і є.FastBullet: ↑ 27.03.2023 14:17Если посмотреть на плату, то видно место под крепление радиатора, ну и видно по компоновке врм, что 2 фазы (линии) питания просто не распаяли. Вполне вероятно, что будет плата на 6 линий и с дохленьким радиатором, тогда за 3-4к грн такую плату и можно брать.
А за125 долларов (5к гривен+20 процентов прибыль = 6к гривен), как бы даже смотреть не хочется.
По поводу ВРМ - конечно он слабый, но 7600 потянет, но дело ж в другом. Тут нужны тесты и желательно летом) И вот тут надо смотреть на температуру ВРМ, - и для кого-то температура 80-90 градусов - это норм ( на самом деле действительно штатный режим работы), а для кого-то и 60-70 градусов много. Я думаю будет такая же версия с дешманским радиатором и лучше брать уже ее или самому колхозить.
P.S. И тем более мы не видели версии других плат и цены на них)))
А вендор ще й скаже, що забезпечення охолодження - то завдання користувача. Хоч кондиціонер став та потужний кулер, що продуває також ВРМ.
Тому в конторах є люди які розуміються в цьому, а звичайний користувач може отримати бескоштовну пораду на overclockers.ua
-
Melofon
Member
Какая наивность , в том то и дело что будут в поддержке и другие, но это не означает что они будут стабильно работать на своей максимальной частоте бо из-за перегрева будет троттлить проц, вы так говорите как будто такого никогда раньше небыло Сколько уже видосов на Ютуб по это у поводу с платами без радиаторов на младших H чипсетах intel и A чипсетах AMD.Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:11Якщо в списку підтримки будуть інші, то і інші потягне. Той список пишуть не від балди, а все таки запускають.
Інше питання що ті проци будуть працювати на граничній нижній частоті ...... ну кожному своє
-
Sanьka
Member
Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:11Інше питання що ті проци будуть працювати на граничній нижній частоті
А я про що писав? Треба уважніше читати пости опонентаMelofon: ↑ 27.03.2023 14:34 но это не означает что они будут стабильно работать на своей максимальной частоте
-
SergN
Member
Ні, більше на фантазера, бо немає ніяких Атлонів на АМ5, а плати А620 вже на підході. Тому найближчим часом всі ці плати будуть населені умовним Райзеном 7600. І виробники це знають, тож розраховують на це, щоб не отримати 100%й вал повернень.Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:11А я, що схожий на корпорацію АМД?
-
Sanьka
Member
ну і прекрасно, тому щоSergN: ↑ 27.03.2023 14:38І виробники це знають, тож розраховують на це, щоб не отримати 100%й вал повернень.
Ще один "писака, не читака"Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:11Якщо в списку підтримки будуть інші, то і інші потягне. Той список пишуть не від балди, а все таки запускають.
-
SergN
Member
А інший "писака" з біполярочкою чи просто ігнорувати його пости, як рандомні?Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:40Ще один "писака, не читака"
Sanьka: ↑ 27.03.2023 13:40Тут Рузен 3, чи Атлони (які надіюсь вийдуть) - максимум.
Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:11Якщо в списку підтримки будуть інші, то і інші потягне.
-
Melofon
Member
Sanьka
Я прочитал,
Я прочитал,
, но если мать с работает в нагрузке с перегретым врм и проц при этом троттлит это же не значит что плата его вытягивает, пусть он даже есть в поддержке, материнка так даже гарантийный срок не проживёт.Якщо в списку підтримки будуть інші, то і інші потягне.
-
Sanьka
Member
Прикольно напевно виривати з контекстуSergN: ↑ 27.03.2023 14:43А інший "писака" з біполярочкою чи просто ігнорувати його пости, як рандомні?
Я ж писав
З,І Не забудь поставити мінус, це допоможе тобі самоствердитись!Sanьka: ↑ 27.03.2023 13:40А хто при здоровому глузді буде ставити Рузен 7 на "оце"?
Якщо процессор працює в штатному режимі (а гранична нижня частота це також штатний режим) то це в межах норми(бо у проців давно же нема фіксованої штатної частоти як в часи Пнів4 чи К2Дуба).Melofon: ↑ 27.03.2023 14:48, но если мать с работает в нагрузке с перегретым врм и проц при этом троттлит это же не значит что плата его вытягивает,
Тому я і сказав що працювати буде все що в списку, але якщо людина в зоровому глузді, то звичайно не купить таку МП під Рузен7 тощо.
І пофіг що воно працювати буде, і пофіг що продають. Багато чого продають, але це не значить що треба це купляти.
Хммм, наче середньостатична публіка тут 30+ років, а розжовувати треба очевидні речі.
Востаннє редагувалось 27.03.2023 14:55 користувачем Sanьka, всього редагувалось 2 разів.
-
Melofon
Member
Как уже писали выше таких горе-сборщиков просто уйма и это я на своем опыте говорю, работал в магазине, ладно райзен 7 а представь современный i7 на Н чипсете без радиаторов на врм, он то ещё больше жретSanьka: ↑ 27.03.2023 14:48А хто при здоровому глузді буде ставити Рузен 7 на "оце"?
Востаннє редагувалось 27.03.2023 14:56 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
-
SergN
Member
Написав вже кучу взаємно протилежних меседжів, а потім хтось "вириває з контексту". Головне, що при цьому думки про самоствердження мінусами, тільки ж треба опонентів в дискусії в цьому звинуватити...Sanьka: ↑ 27.03.2023 14:48Я ж писав
-
Sanьka
Member
Ні , нічого протилежного нема. Перечитай ще раз, пост Сообщение 27.03.2023 14:48SergN: ↑ 27.03.2023 14:54Написав вже кучу взаємно протилежних меседжів,
Якщо ти не можеш зрозуміти навіть розжоване, то я більше нічим не можу допомогти
-
xtbtch
Member
Понятно, тебе нужно 50 портов юсб, ну извини, бананів немає.LordTornado: ↑ 27.03.2023 13:29 Предлагаю обсудить ASRock A620M-HDV/M.2 — одна з перших материнських плат з набором логіки AMD A620