Предлагаю обсудить OpenAI представила нову модель GPT-4 для ChatGPT
привет, кожаные мешки, вы теперь не нужны для написания коментариев
Останні статті і огляди
Новини
OpenAI представила нову модель GPT-4 для ChatGPT
-
nemadimi
Member
-
kolio
Member
вирішив подивитись як там воно. Залогінився, переходжу до чату, а воно мені як дурне "Давай запускай Edge!!!", "Перейти в Edge". А що в нормальних браузерах не працює?
-
Keyser Soze
Member
сегодня ... :
- спойлер
-
inquisition
Member
Що ненормального в EDGE? Один з топових ще й в Linux працює. Позбавлений гугловських боків Хромого та є свої фічі. Взагалі тут питання - що ви знаєте про нормальність браузерів і з якими крім одного/двох ви працювали хоч місяць в своєму житті? Навіщо коментар про браузер взагалі в темі про нейронку? Питання риторичними вважаю. Прошу не срати офтопом в темах. В помийку з кожним днем перетворюють нашу конфу під новинами! Зупиніться!kolio: ↑ 15.03.2023 12:32 вирішив подивитись як там воно. Залогінився, переходжу до чату, а воно мені як дурне "Давай запускай Edge!!!", "Перейти в Edge". А що в нормальних браузерах не працює?
-
KimRomik
Member
-
zmax
Member
Задайте це питання розробникам цього чат-боту. Бо якщо kolio ніде не помилився і все так і є , то це не є нормально. Накину на ваш пропеллер- зараз я знаю лише 2 браузери - хром та лиса, може ще когось забув. Але ЕДЖЕ це лише оболонка на движку хроміум, така собі сова натягнута на глобус .inquisition: ↑ 15.03.2023 12:43Що ненормального в EDGE?
-
kolio
Member
Як web-розробник відповім вам, що в мене досвід 15 років. Більше не маю сенсу дискутувати.inquisition: ↑ 15.03.2023 12:43Прошу не срати офтопом в темах.
-
Kashtan
Member
Я зайшов в чат з хрому, все нормально. Але характер відповідей якийсь не правильний. Прошу дані на тему. Зробило статтю ніби для дітей, без цифр без даних без нічого. Пишу давай статті. Дало. По посиланню немає нічого, може там були статті а зараз немає. Запитую - дай відкриті дані. Потім додаю - на іноземній мові, бо толку не бачу. І оце вже годину ввосьмеро намагаюсь добитись щоб дав лінки на статті, бо із всього списку а точніше списків, що воно дає, аж одна знайшлась, і то через регіональний платний впн.
Якщо дійсно це штучний інтелект, то ні про яке захоплення світу на цьому етапі не може бути й мови. Просив уже й давай самі тексти, і відповідь одні анотації з них, теж без даних.
Це коротко, бо насправді він сильно плутається, буквально запитую про космос, а він у відповідь статті про динозаврів з Аргентини.
Якщо дійсно це штучний інтелект, то ні про яке захоплення світу на цьому етапі не може бути й мови. Просив уже й давай самі тексти, і відповідь одні анотації з них, теж без даних.
Це коротко, бо насправді він сильно плутається, буквально запитую про космос, а він у відповідь статті про динозаврів з Аргентини.
-
Kullerok
Member
Поржал от души. Спасибо
-
EuGENiy
Member
Шифрується
-
sav_
Member