Intel оновила рекомендації до роз'єму додаткового живлення 12VHPWR

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
nVidia
Junior

Повідомлення

Что мешало его сделать на 2мм больше по размеру ? Странное решение, давно куча коннекторов в автомоутиве, взяли бы оттуда и не парили мозг
stoned
Member

Повідомлення

Earanak
Я наче про радіатор тішки говорив.

Про коннектори ж відповіли давним-давно, винен кінцевий юзверь.
Майже шаблонна відповідь від Sora на зеленому форумі, винні всі але не ми.
Востаннє редагувалось 13.03.2023 13:40 користувачем stoned, всього редагувалось 2 разів.
Earanak
Member

Повідомлення

stoned, к чему это все... Ну ладно. Ок :laugh:
stoned
Member

Повідомлення

Earanak
Перше речення мого першого комменту, що тобі будуть розповідати, якщо воно кипить і димить? :laugh:
Павло
Member

Повідомлення

Крутий роз'єм особливо на 4070... ахах клоуни!
Firebrand
Member

Повідомлення

Где там эти "эксперты", что кричали о том, что во всем виноваты криворукие юзеры.... э-эйй, вы где? B-)
mr-enic
Member

Повідомлення

дуже "юзер-френдлі" роз'єм. раніше по роз'єму була зрозуміла потреба відеокарти щодо живлення. тепер - фіг, тому що у всих однаковий роз'єм. і ніби у БЖ і є роз'єм 12+4, а ВК з ним не працює.
Saffa
Member

Повідомлення

Hellsing777: 13.03.2023 13:21
Saffa: 13.03.2023 13:13 Так к нам уже завезли Интел Арк,или мне дальше висеть на встройке? :-/
Э в маленьких магазах

Лично мне от этого легче,либо тяжелее? :insane:
Т.е. мы получаем технологию,доступную далеко не всем?
Stray
Member

Повідомлення

Saffa: 13.03.2023 13:13 Так к нам уже завезли Интел Арк,или мне дальше висеть на встройке? :-/
хотлайн?

Відправлено через 2 хвилини 4 секунди:
ця ще й майже по msrp - то що там, замовляти будете? :gigi:
Saffa
Member

Повідомлення

Stray: 13.03.2023 14:49
хотлайн?
А стоит ли её ТАМ покупать?
Востаннє редагувалось 13.03.2023 14:54 користувачем Saffa, всього редагувалось 1 раз.
Stray
Member

Повідомлення

Saffa: 13.03.2023 14:52 А стгит ли её ТАМ покупать?
ну, це вже ваші сексуальні вподобання що і де купляти :gigi:

Відправлено через 6 хвилин 39 секунд:
*ех, каже, посижу на встройці ще, бо немає довіри тому хотлайну - так і зірвався (майже) потенційний чинеєдиний покупець відеокарти від інтела :lol:
momart
Junior

Повідомлення

В мене БП ROG Thor II, є рідний новий роз'єм - все чудово працює з 4090
kot@work
Member

Повідомлення

Срезаем разьем с БП и припаиваем провода прямо к плате. Работы на 20 минут.
Alex+
Member

Повідомлення

Вже б зробили якийсь високотоковий роз'єм, типу як на потужних батарейних збірках:
спойлер
Зображення
Та замість пучка тоненьких дротів - два великого перерізу. Було б значно надійніше та компактніше
Earanak
Member

Повідомлення

momart, вы имеете ввиду - ROG-THOR-1000P2-GAMING ?
Мне просто говорили что там 12-Пин старый коннектор. У которого нехватает 4-ех пинов.
Которые отвечают за Power Limit-контроль. Или мне наврали или я не так понял ? ))
Т.е получается с таким коннектором 450W лимит у видяхи а с 16-пиновым будет 600W лимит.

Не ну я конечно понимаю что 600W не нужно... Тем не менее... Я запутался.
Сам прост хотел этот Thor II брать. Seasonic платформа. Все хорошо вроде.
Но вот меня отговорили из за этого...
Павло
Member

Повідомлення

kot@work: 13.03.2023 16:39 Срезаем разьем с БП и припаиваем провода прямо к плате. Работы на 20 минут.
Скоро будуть такі відахи, що каюбель прямо до мережі 220 від відеокарти йтиме)

p.s. сарказм
momart
Junior

Повідомлення

Earanak: 13.03.2023 16:58 momart, вы имеете ввиду - ROG-THOR-1000P2-GAMING ?
Мне просто говорили что там 12-Пин старый коннектор. У которого нехватает 4-ех пинов.
Которые отвечают за Power Limit-контроль. Или мне наврали или я не так понял ? ))
Т.е получается с таким коннектором 450W лимит у видяхи а с 16-пиновым будет 600W лимит.

ASUS ROG-THOR-1200P2-GAMING
Піни не рахував, але в MSI Afterburner ліміт можна збільшити на 33%, що дає 600W (підтверджено сенсорами). Так що думаю то вас ввели в оману.
Але я PL не збільшую, +205 по ядру та +1250 по пам'яті поставив, та і то радше через спортивний інтерес, реальних потреб в цьому не має.
konb999
Member

Повідомлення

momart: 13.03.2023 16:01 В мене БП ROG Thor II, є рідний новий роз'єм - все чудово працює з 4090
Така ж сама ситуація! :super:
Спочатку через переходник працювало все а потім через рідний розєм бп!
То у власників карт амд найчастіше щось піжгорає! :lol: :lol: :lol:

Отправлено спустя 21 минуту 24 секунды:

У мене 1200ват і всюди, в тому числі і на офсайті пишуть 400. 450 в іграх бачив щоб карта вживала, - більше ні. Блок крутий і тихий. Мені дуже подобається!
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

у всех блочков с 16 пиновым кабелем стандарта ATX v3.0 & PCIe 5.0 Ready питание до 600WT, без исключения. Даже у самых трешовых типа GAMEMAX RGB-1300 есть поддержка 600ВТ на кабеле, но я бы не рисковал :)
Earanak
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.03.2023 17:58у всех блочков с 16 пиновым кабелем стандарта ATX v3.0 & PCIe 5.0 Ready питание до 600WT, без исключения. Даже у самых трешовых типа GAMEMAX RGB-1300 есть поддержка 600ВТ на кабеле, но я бы не рисковал :)
Мне просто как объяснили что этот Thor это не ATX 3.0/PCIEGen 5. И что коннектор у него рассчитан был на момент выпуска на 3090 с 12-пинами.
Я если честно некомпетентен в этих всех вопросах. Я просто посмотрел что такие 3090 с 12-пинами - есть.
https://static.tweaktown.com/news/7/4/7 ... -cards.jpg

Посмотрел на фотки этого Thor-а и понял что там не-16пин, посмотрел видео с Gamers Nexus где показали разницу в Power Limit. И объяснили разницу.
Вот и не решился я... В общем то я не жалею. Пофигу. Этот помойный БП даже дешевле вышел чем Thor, а видяху все равно андервольтить буду.
Прост хотел с запасом и на будущее взять БП. Потому не хотел переходников. А старый БП все равно был бы слишком хилым. Ну или работал бы на пределе.
Відповісти