Sherlock Holmes The Awakened вийде 11 квітня

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Sherlock Holmes The Awakened вийде 11 квітня
це повне переосмислення оригіналу зі змінами в сюжеті
Додадуть любовну лінію між Шерлоком і Ватсоном?
Уххх ці трендові зміни в сюжеті, краще вже без них.
Fen1xz
Member

Повідомлення

В стиме плашку Made in Ukraine повесили, а озвучку украинскую не завезли. Не нашли десяток актеров на озвучку ?
Sanьka
Member

Повідомлення

Fen1xz: 07.03.2023 14:46а озвучку украинскую не завезли.
Я так зрозумів там тільки англ, решта - субтитри.
спойлер
Мова
українська,
англійська,
французька,
італійська,
німецька, іспанська (Іспанія), арабська, чеська, японська, корейська, польська, португальська (Бразилія), китайська (спрощена), китайська (традиційна), турецька

Українська Субтитри
MORTAL
Member

Повідомлення

Fen1xz: 07.03.2023 14:46 В стиме плашку Made in Ukraine повесили, а озвучку украинскую не завезли. Не нашли десяток актеров на озвучку ?
Актеров найти не проблема , а вот заплатить им может быть проблемой для небольшой студии , тем более на язык который хотели бы увидеть 0.0...% потенциальных покупателей
taras_cs
Member

Повідомлення

MORTAL: 07.03.2023 15:02
Fen1xz: 07.03.2023 14:46 В стиме плашку Made in Ukraine повесили, а озвучку украинскую не завезли. Не нашли десяток актеров на озвучку ?
Актеров найти не проблема , а вот заплатить им может быть проблемой для небольшой студии , тем более на язык который хотели бы увидеть 0.0...% потенциальных покупателей
Українська мова у світі. Червоний: декілька мільйонів; рожевий: декілька тисяч
спойлер
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
І ще ось:
спойлер
Зображення
Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
Я нагадаю, що діаспора - це не просто натовп, це носії культури, які є активними в певному сенсі (щодо діаспори у Мельдонії можу помилятись)
спойлер
Зображення
Австралія 1951 рік
MORTAL
Member

Повідомлення

taras_cs
Ви або не зрозуміли мене , або маніпулюєте фактами. Відкрийте статистику steam і подивіться скільки людей користується українською мовою
taras_cs
Member

Повідомлення

MORTAL
А ви не плутаєте всіх користувачів Стім із потенційними покупцями?
Схоже, в нас розбіжність тільки в цьому питанні
MORTAL
Member

Повідомлення

taras_cs
Ясно, маніпулюєте . На інших торгових площадках ситуація сильно відміна від стім ? Чи у вас поняття потенційний покупець сильно ширше від мого, і для вас кожен носій мови потенційний покупець?
taras_cs
Member

Повідомлення

MORTAL: 07.03.2023 15:50 taras_cs
Ясно, маніпулюєте . На інших торгових площадках ситуація сильно відміна від стім ? Чи у вас поняття потенційний покупець сильно ширше від мого, і для вас кожен носій мови потенційний покупець?
Я лише очікую, що українців серед тих, хто купить цю гру буде дуже помітний відсоток.
А ви порахували усіх користувачів Стім, як потенціальних покупців.
Хочете через це сперечатися?
Fen1xz
Member

Повідомлення

Интересно, а как это вы посчитали процент потенциальных покупателей ? Методикой подсчета не поделитесь ? Все україномовні гравці не хотят видеть украинскую озвучку ? Все игроки бывшего снг которые понимают русский, но не найдя его в игре не поиграли бы с украинской озвучкой вместо английской ?
Почему то маленькая студия, разработчики Shatterline нашли ресурсы, хотя у них только этот шаттерлайн и есть, а студия выпустившая уже десятки игр по Шерлоку и не только, не нашла ?
MORTAL
Member

Повідомлення

Fen1xz: 07.03.2023 17:24

Интересно, а как это вы посчитали процент потенциальных покупателей ? Методикой подсчета не поделитесь ?
читаем посты выше
Все україномовні гравці не хотят видеть украинскую озвучку ?
Где я такое писал? Больше чем уверен что хотят
Все игроки бывшего снг которые понимают русский, но не найдя его в игре не поиграли бы с украинской озвучкой вместо английской ?
А это уже бред, я такого даже представить не могу, вы вообще вкурсе что кроме украинцев, белорусов и орков в СНГ входили и другие страны - это первое, второе если рускоязычные украинцы или белорусы допустим теоретически могли бы так сделать то остальные члены бывшего СНГ - орки , киргизы, азербайджанцы , казахстанцы и т. д. вот точно нет
Alex_Lord
Member

Повідомлення

Давайте посмотрим под другим углом-тогда может сбор денег на озвучку проффесиональным актерам , думаю если хорошие игры а нет перевода-думаю все может получится, тем более игры в среднем стоят озвучить от 3000 долларов в зависимости от сложности проекта.
Ostin
Member

Повідомлення

Коли виходила The Sinking City, я цим чувакам на пошту чи на якийсь форум писав. Типу "ви попухли, чому русняві ціни ЗНАЧНО нижче ніж ціни в грн, а ви тут вишиванками піаритесь?" (це не дослівно, але суть така). На що якийсь розробник вдповів щось в дусі "ми хороші, та видавець жадібний, тому ціни такі".
Забийте, там спершу жадібність, потім усе інше. А розробники, навіть якщо українські, не впливають або не можуть вплинути.
Draqoon
Member

Повідомлення

Ostin: 08.03.2023 14:34 Коли виходила The Sinking City, я цим чувакам на пошту чи на якийсь форум писав. Типу "ви попухли, чому русняві ціни ЗНАЧНО нижче ніж ціни в грн, а ви тут вишиванками піаритесь?" (це не дослівно, але суть така). На що якийсь розробник вдповів щось в дусі "ми хороші, та видавець жадібний, тому ціни такі".
Забийте, там спершу жадібність, потім усе інше. А розробники, навіть якщо українські, не впливають або не можуть вплинути.
Тепер у них немає цієї гри в стімі і ціна тепер на 1грн дешевше для українців
Fen1xz
Member

Повідомлення

Alex_Lord: 08.03.2023 14:28 Давайте посмотрим под другим углом-тогда может сбор денег на озвучку проффесиональным актерам , думаю если хорошие игры а нет перевода-думаю все может получится, тем более игры в среднем стоят озвучить от 3000 долларов в зависимости от сложности проекта.
Так может тогда скинемся и на разработчиков, на дизайнеров, на рекламу и продакшен? За ремейк игры 2006 года просят больше чем за сталкер 2, больше чем за хогвартс и тд. Ценник у игры очень таки современно-АААшный, куда ещё сборы делать ?
Відповісти