Останні статті і огляди
Новини
AMD визнала наявність проблеми у графічному драйвері, через яку не завантажується Windows
-
Сidonix
Member
Щось мені все менше і менше хочеться купувати відяхи АМД. Проци ще куди не йшло.
-
unlnu
Member
"більш-менш актуальних 3D-прискорювачів Radeon" дуже інформативно... -не!
про які моделі йде мова, можна лише здогадуватись...
про які моделі йде мова, можна лише здогадуватись...
-
walker_ua
Junior
так само як і курсор в текстових редакторах - НІ! )Павло: ↑ 04.03.2023 18:04 А мерехтіння в телеграмі та браузері виправляти не будемо?)
-
kalakawa
Member
Щиро прикро за мапи АМД
з півроку довелось покористуватись 580, це був приємний досвід, в першу чергу завдяки чудовому графічному драйверу
мене навіть не сильно хвилюють ті проблеми з дровами про які постійно говорять
але як би не хотілось, без freestyle та променів теперішні пропозиції Лізи просто не витримують конкуренції.
І чорт би з променями, якщо вмикати лише освітлення(відображення, тіні та затемнення не мають значення в контексті RT) то навіть Радеони будуть робочими.
Але як можна грати в сучасні ігри без фільтрів?
https://imgsli.com/MTU5Nzcx
https://imgsli.com/MTU5Nzc0
взагалі складається враження що АМД сама не має ніякого бажання розвивати настільний сегмент карт використовує його лише для обкату рішень на під консолі
дуже шкода
з півроку довелось покористуватись 580, це був приємний досвід, в першу чергу завдяки чудовому графічному драйверу
але як би не хотілось, без freestyle та променів теперішні пропозиції Лізи просто не витримують конкуренції.
І чорт би з променями, якщо вмикати лише освітлення(відображення, тіні та затемнення не мають значення в контексті RT) то навіть Радеони будуть робочими.
взагалі складається враження що АМД сама не має ніякого бажання розвивати настільний сегмент карт використовує його лише для обкату рішень на під консолі
дуже шкода
-
Сidonix
Member
Відеомапа АМД? Сечі вже немає терпіти ці борошна!kalakawa: ↑ 04.03.2023 19:52 Щиро прикро за мапи АМД
дуже шкода
-
KimRomik
Member
обновление у Windows мелкомягкие сделали настолько криворуким, что система может закрашиться во время каких либо установок, но они еще и не постыдились сделать это обновление принудительнымякщо оновлення ПК відбувається під час інсталяції AMD Software: Adrenalin Edition
Отправлено спустя 2 минуты 18 секунд:
P.S.: а кто эти минусаторы? фанбои амд? скажите зачем вы защищаете лизку и ее компанию?
-
zaqik
Member
Вы (не лично Вы, а немогущие в иронию) в каждой теме это писать будете? Зашёл в одну новость - там кто-то кекнул, написал "харчування" - две страницы его проклинали. Хотя я такое встречал и на нонейм магазинах с тремя отзывами на хотлайне пару лет назад, и даже на Brain вчера, например. И да, "відеомапа" уже никто давно не пишет - теперь это "відеоатлас". С подключением обоих!
-
Paradox1306
Member
а в самому адреналіні для чого існує кнопка для цього якщо це несумісні речі?Nikolay Yeryomenko: ↑ 04.03.2023 17:20 Обновление системы и установка нового драйвера вещи несовместимые. При правильном использовании это можно делать только последовательно.
P.S. И потом кто пользуется Windows c не отключенными автоматическими обновлениями - автоматически получит проблему первым.
Та ты гонишь у Intel такие печки. Им у AMD надо учиться энергоэффективности и кэшу.Евгений King: ↑ 04.03.2023 17:10Всі готові нести їм кровні за можливість вступити в ряди альфа-тестерів заліза, на благо Лізоньки?
-
washburn_t15
Member
Нет у АМД проблем с драйверами, это вам любой подтвердит.
-
Kravan
Member
Что лучи что фильтры - воо ше не понятно зачем. Если прям разраб плохо сделал, проще качнуть качественный решейд коих ко всему чему угодно миллион.kalakawa: ↑ 04.03.2023 19:52 Щиро прикро за мапи АМД
дуже шкода
Фильтр же - вкусовщина. То, что у вас на скринах как на меня с фильтрами хуже чем без О_о
-
Megaclite
Member
о це бісяча фігня, треба виключати freesync premium тоді перестаєПавло: ↑ 04.03.2023 18:04 А мерехтіння в телеграмі та браузері виправляти не будемо?)
-
Vpupkin
Member
Зато без мыльного DLSS и высокой производительности в богомерзких лучах.
-
Павло
Member
Я потерплю но з фрісінком) ахаххахMegaclite: ↑ 04.03.2023 21:24о це бісяча фігня, треба виключати freesync premium тоді перестаєПавло: ↑ 04.03.2023 18:04 А мерехтіння в телеграмі та браузері виправляти не будемо?)
-
avtoelectrik
Member
так а у когось з форума вінда злетіла?думаю ні точно ,бо тут нема таких що оновлюють вінду і одночасно драйвер на відяшку ,та і взагалі таку процедуру провернути то ще треба дуже постаратись
-
Linya
Junior
поставь галочку получать бета версии телеграмма, мне помогло, а вот с ютубом не знаю как быть, шакалит герцовка, правда в полноэкранном режимеПавло: ↑ 04.03.2023 18:04 А мерехтіння в телеграмі та браузері виправляти не будемо?)
-
Nikolay Yeryomenko
Member
По-моему сначала надо обновить систему, а потом ставить драйвер или драйвера: два несовместимых шага.Paradox1306: ↑ 04.03.2023 21:05а в самому адреналіні для чого існує кнопка для цього якщо це несумісні речі?
-
Paradox1306
Member
а то вінда тебе питає, суть же не в тому що він все сам начав оновлювати, а що щось там у фоні робилось. Але чесно, юзкейс цього ресета тільки для збоченців або хто карти тестує, ймовірність що пересічний на це попаде 0.1%Nikolay Yeryomenko: ↑ 04.03.2023 22:37По-моему сначала обновить надо систему, а потом ставить драйвер или драйвера: два несовместимых шага.Paradox1306: ↑ 04.03.2023 21:05а в самому адреналіні для чого існує кнопка для цього якщо це несумісні речі?
ось відео де чувак репродьюсить баг і хто би очікував, нічого самому не нада там лізти оновлювати у вінді
-
_Andrik_
Member
Ніби новина про проблему з АМД , а ниття від власників нвідіа .
..В королівського Євгена вени аж потріскало .
.. Аби не новина , то навіть і недізнався би, що щось було.
Я в шоці від коментаторів , ніхто не бачив наживо цю проблему , а щоки роздули ніби це поголовно , навіть у власників зелених , драйвер АМД шкоди наробив
Я в шоці від коментаторів , ніхто не бачив наживо цю проблему , а щоки роздули ніби це поголовно , навіть у власників зелених , драйвер АМД шкоди наробив
-
Paradox1306
Member
тобто новини амд можуть обговорювати тілкьи власники карт амд, новини інтел тільки власники інтел, а новини нвідеа тільки власники нвідеа? може не помітно але це залізний форум і тут не є обов'язковим мати якусь конкретну залізяку в руках що би знати що ксас це г_Andrik_: ↑ 04.03.2023 23:29 Ніби новина про проблему з АМД , а ниття від власників нвідіа .
-
_Andrik_
Member
Paradox1306
Обговорювати !!! А не тупо срати без причини
Обговорювати !!! А не тупо срати без причини