Хто слухає хардбасс або живе у Бахмуті на лінії вогню тому норм, 3200 об/хв не чуютьSashkotem: ↑ 03.03.2023 17:24 Alligator
Не звернув на це уваги, в домашньому системнику 3200? Питань стало ще більше.
Останні статті і огляди
Новини
Cooler Master та Arctic випустили нові 120-мм вентилятори
-
n+gibat[]r
Member
-
Alligator
Member
Ну дивитися Матрицю під час прильоту 20+ С-300 зі спецефектами у вигляді щебеню у вікна була не страшно і навіть до певної міри "прикольно" але повторювати точно не хочу.n+gibat[]r: ↑ 03.03.2023 17:41Хто слухає хардбасс або живе у Бахмуті на лінії вогню тому норм, 3200 об/хв не чують
Но я писав про вібрації із нерівномірного відхилення лопастей на цій швидкості - через що їх й поєднали.
-
Kashtan
Member
Лаври Фантекса Т30 декому не дають спокою.
Користуюсь арктік 12 та 14, 120мм ідеальні, на максимальних оборотах шум просто шурхіт, а от 140мм хоча обороти нижчі, шум неприємний, явно.
Знайшов перший тест Р12 макс, нічого особливого але мабуть такі тестувальники.
Користуюсь арктік 12 та 14, 120мм ідеальні, на максимальних оборотах шум просто шурхіт, а от 140мм хоча обороти нижчі, шум неприємний, явно.
Знайшов перший тест Р12 макс, нічого особливого але мабуть такі тестувальники.
-
l-m
Member
Kashtan
я навпаки звичайними Р12 користуватись не зміг, тільки версією BioniX P120, а Р14 - норм.
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
а, сорян, мова про максимальні оберти — то не моя стихія
я навпаки звичайними Р12 користуватись не зміг, тільки версією BioniX P120, а Р14 - норм.
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
а, сорян, мова про максимальні оберти — то не моя стихія
-
Melofon
Member
У меня три Р12 RGB с кольцом как у сабжа, и на максималках они реально только шум завихрения воздуха издают и никаких лишних призвуков, до 1000 об/мин я их практически не слышу, очень ими доволен.
-
Kashtan
Member
-
Denis_Ruban
Junior
У мене в 2-х процесорній системі (2x205Вт) на вихлопі 140-мм Arctic BioniX, який працює на max 1800 об.
Чудова штука, гарно справляється з задачею в типовому десктопному корпусі, потік потужний, кращий ніж у be quiet! high speed 140-мм (правда be quiet! потихіше буде). Витягує гаряче повітря і від VRM та ECC Reg RAM. На фоні вентилів на кулерах CPU від Dynatron шум прийнятний.
Так що і нові вентилі з високими оборотами комусь будуть в нагоді для по справжньому гарячих систем в комерційному секторі, коли з високою ймовірністю во на буде знаходитись на віддаленому керуванні.
На кожний товар є свій покупець.
Чудова штука, гарно справляється з задачею в типовому десктопному корпусі, потік потужний, кращий ніж у be quiet! high speed 140-мм (правда be quiet! потихіше буде). Витягує гаряче повітря і від VRM та ECC Reg RAM. На фоні вентилів на кулерах CPU від Dynatron шум прийнятний.
Так що і нові вентилі з високими оборотами комусь будуть в нагоді для по справжньому гарячих систем в комерційному секторі, коли з високою ймовірністю во на буде знаходитись на віддаленому керуванні.
-
a_z_z_y
Member
Якщо прислухатися то на маленьких оребтах Р12 МАХ торохкотить (підшипниками).
-
Kashtan
Member
В мене Arctic BioniX P140 шість штук. На радіаторі. Шумлять на своїх 1950 об хв. Поза комфортом. Цікаво що 9 штук 120мм P12 значно тихіші на своїх 1800 об. Прям абсолютно не турбує. У вас мабуть версія F140, яка для повітряних систем, мої під тиск для радіаторів оптимізовані.Denis_Ruban: ↑ 06.03.2023 14:58 У мене в 2-х процесорній системі (2x205Вт) на вихлопі 140-мм Arctic BioniX, який працює на max 1800 об.
Ви поруч знаходитесь коли системник працює?
Відправлено через 9 хвилин 45 секунд:
Так. Але любителі маленьких обертів візьмуть в рази дешевший P12.a_z_z_y: ↑ 06.03.2023 18:45Якщо прислухатися то на маленьких оребтах Р12 МАХ торохкотить (підшипниками).
-
Melofon
Member
Ну не в разы уж точно , Р12 стоит 10-12 евро в зависимости от модели - обычный, PWM, PST, TC, Silent, а Р12 МАХ стоит 13 евро https://www.arctic.de/en/products/cooli ... 9cb9c267abKashtan: ↑ 06.03.2023 21:39Так. Але любителі маленьких обертів візьмуть в рази дешевший P12.
Понятно что человек которому не надо 3000+ об/мин выберет вентиль на гидродинамике бо он и тише и дольше таковым останется.
-
Kashtan
Member
Та якраз в рази.Melofon: ↑ 06.03.2023 22:37Ну не в разы уж точно , Р12 стоит 10-12 евро в зависимости от модели - обычный, PWM, PST, TC, Silent, а Р12 МАХ стоит 13 евро https://www.arctic.de/en/products/cooli ... 9cb9c267abKashtan: ↑ 06.03.2023 21:39Так. Але любителі маленьких обертів візьмуть в рази дешевший P12.
Понятно что человек которому не надо 3000+ об/мин выберет вентиль на гидродинамике бо он и тише и дольше таковым останется.
Я свої 25 штук Р12 PST брав по 3 євро за штуку, 5 коробок по 5 штук в кожній. Зараз дивлюсь по такій ціні P12, а PST вже майже 20 євро за коробку із 5 штуками вентиляторів, і враховуючи що хаб на десять вентиляторів з алі коштує пару євро, яких в мене до десятка вже по кількості, доцільно вже брати якраз лінійний P12.
А Р12 мах коштує 9 євро по факту.
-
Melofon
Member
Kashtan
Вот когда найдёте опт по хорошей цене на Р12 МАХ тогда и сравнивайте с такими же Р12, а то вы сравнили опт с розничной на один вентилятор.
Вот когда найдёте опт по хорошей цене на Р12 МАХ тогда и сравнивайте с такими же Р12, а то вы сравнили опт с розничной на один вентилятор.
-
a_z_z_y
Member
P12 мають призвуки на деяких обертах. Тому їх бажано юзати на фікс обертах а не прив'язувати до температури жижі.
У P12 slim та (скоріше за все) Р12 МАХ такого не буде. Тому для декого це буде важливим фактором.
У P12 slim та (скоріше за все) Р12 МАХ такого не буде. Тому для декого це буде важливим фактором.
-
Kashtan
Member
Власне це був не зовсім опт, вони так і продаються виробником - по 5 штук в коробці, це стосується не всіх моделей. Окремо на 30% дорожче. По 4 євро штука. Що так чи інакше все рівно вдвічі дешевше за нову версію, тобто в рази.Melofon: ↑ 06.03.2023 23:12 Kashtan
-
Melofon
Member
Kashtan
Так это и есть мелкий опт, я тоже покупал 3 шт. Arctic P12 PWM PST A-RGB 3-Pack дешевле чем по одному, думаю и на Р12 МАХ могут сделать подобный пак на 3-5 штук, и да хоть на сайте написано 10-12 евро за Р12 у нас они продаются за 4-5 евро штука и естественно ещё дешевле если взять 5-Pack, посмотрим сколько эти МАХ будут стоить у нас.
Так это и есть мелкий опт, я тоже покупал 3 шт. Arctic P12 PWM PST A-RGB 3-Pack дешевле чем по одному, думаю и на Р12 МАХ могут сделать подобный пак на 3-5 штук, и да хоть на сайте написано 10-12 евро за Р12 у нас они продаются за 4-5 евро штука и естественно ещё дешевле если взять 5-Pack, посмотрим сколько эти МАХ будут стоить у нас.
-
Denis_Ruban
Junior
Kashtan
Саме так, версія F140.
ПК в окремій кімнаті в офісі на віддаленому керуванні разом з "не холодним" LGA-2066 - нікого не тривожать, роблять розрахунки, гріють примішення ))
Саме так, версія F140.
ПК в окремій кімнаті в офісі на віддаленому керуванні разом з "не холодним" LGA-2066 - нікого не тривожать, роблять розрахунки, гріють примішення ))
-
CMEPTb_HD
Member
Так а що нового то завезли?
Скільки років усі вендори роблять кожного року ультра супер пупер мега вертушку, яка буде ну прям тихий ураган у вашому корпусі, -100500 градусів збацає...
А по факту одна і та х..та з новим цінником, з одним і тим же функціоналом. Про надійність і довговічність уже багато років назад потрібно було все зробити, а то одна шелуха в очі у вигляді, цей ще кращий по надійності та довговічності!!
Це всього лише всраті крутілятори... Я розумію там прибацали до лопастей охолодження якесь активне-пасивне що повітря охолоджує при його заборі... А так.. фігня це все.
2023 рік на вулиці, а вони ніяк не до пиляють вертушки корпусні...
Скільки років усі вендори роблять кожного року ультра супер пупер мега вертушку, яка буде ну прям тихий ураган у вашому корпусі, -100500 градусів збацає...
А по факту одна і та х..та з новим цінником, з одним і тим же функціоналом. Про надійність і довговічність уже багато років назад потрібно було все зробити, а то одна шелуха в очі у вигляді, цей ще кращий по надійності та довговічності!!
Це всього лише всраті крутілятори... Я розумію там прибацали до лопастей охолодження якесь активне-пасивне що повітря охолоджує при його заборі... А так.. фігня це все.
2023 рік на вулиці, а вони ніяк не до пиляють вертушки корпусні...