Термоинтерфейс
С орингами вроде все нормально везде было - уже и там накосячили?
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
Нет не нужно, там развевлитель в комплекте должен быть.Dremjke: ↑ 17.02.2023 17:15 Задам тупой вопрос, но всё же. Хочу купить вот такой кулер для процессора с двумя вентиляторами. Я правильно понимаю, что нужно подключать каждый вентилятор к отдельному разъёму на плате?
Благодарю!Vpupkin: ↑ 17.02.2023 17:42Нет не нужно, там развевлитель в комплекте должен быть.
Дуже дякую!Deadpool: ↑ 19.02.2023 19:19 Dethrail
Можна міксувати мідь-латунь-пластики-акріл-нікель
алюміній не можна добавляти в контур з вище згаданими матеріалами.
В профілі в мене там топік 5900х + вода, де я свою історію води розповів, і поки що не хочу міняти воду. Спитав за нікель і тд, тому що не знайшов мідних водоблоків для ам5_Slavko_: ↑ 20.02.2023 14:04 Dethrail, прийшла весна, повилазили з сплячки, і відразу задавати питання. "нікелевих" вдоблоків нема, то мідь покрита тонким шаром, щоб не окислювалась на повітрі. для початку би профіль заповнити. а то ви як в взутті зайшли в храм рідинників, хд)
если ставить двойной топ, то нужно переделывать весь контур. Помимо денежных затрат (покупка новых резервуаров так точно), то еще не понятно как это потом все собирать и чтобы было красиво ) Дырки в корпусе уже просверлены-то_Slavko_: ↑ 26.02.2023 11:03 Piopi_2
скільки я білдів не бачив, то всюди використовували спарений топ для 2 помп.але краще може оптимізувати щось, бо в мене навіть коли стояв водоблок на мосфети, я не відчував що поток ріжеся, з однією Д5, на мінімальних оборотах справлялась гарно.