Покупки на ebay.com и всё что связано с данной торговой площадкой

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
EvgA
Member

Повідомлення

Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:30 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

nochnik89: 30.01.2023 14:51 900 баксов висели висели месяца 3-4 , потом вернули деньги
Сумно таке чути.
Але якщо дійсно 3-4 міс. То 2 у мене вже пройшло. :)

Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
WalkMan: 30.01.2023 14:59 За це дуже дякую, надіюсь ніхто не заставляв купувати!?
Звісно ні. Навіть вмовляв продати. :gigi:
IvanCh
Member

Повідомлення

підскажіть а що ebay банитть?
бо мені забанив акаунт і нормально так і пояснити чому.

я навіть жодної покупки там не зробив. були спроби але тоді картку воно не взяло
TypStar
Member

Повідомлення

IvanCh: 09.02.2023 11:48 підскажіть а що ebay банитть?
бо мені забанив акаунт і нормально так і пояснити чому.

я навіть жодної покупки там не зробив. були спроби але тоді картку воно не взяло
feniks_tm
Member

Повідомлення

IvanCh: 09.02.2023 11:48 були спроби але тоді картку воно не взяло
Через те скоріше за все і локнули. На майбутнє крайще юзайте палку (PayPal).
IvanCh
Member

Повідомлення

feniks_tm
та ніби через палку і пробував використовувати. дивні якісь, амазон якийсь попростіше в цьому плані
Vitalio
Member

Повідомлення

Хтось зустрічався із дивною поведінкою на Аукціонах ібей від різних контор(ремонт, ломбард і тд). В одного і того ж продавана, лот перебивають на одну й ту ж саму ціну. Н-д: моя ціна висить довгий час, а в останні 5хвилин її перебивають ціною х2 від моєї, і ціна аукціону стає досить близької до магазинної, що робить брєдовістю далі торгуватися за б/у товар, в якого непонятна комплектація і автор не відповідає в ЛС (хоча й оцінок від 11к і більше)... Це якісь липові ауціони для збивання якомога більше бабла? :spy:

Ps: часто на таких лотах стоїть 1 фотка із інтернету, без фото серійників та комплектації
BOBAHH
Member

Повідомлення

Vitalio
судя по написанному вами, вы не понимаете как работает аукцион, от слова совсем. )
и еще и сочиняете отфанарные предположения.
Без обид.
ShamilFox
Member

Повідомлення

Последнее время так и выигрывается все, за 2-3 секунды до конца лота
Vitalio
Member

Повідомлення

BOBAHH: 23.02.2023 10:42 Vitalio
судя по написанному вами, вы не понимаете как работает аукцион, от слова совсем. )
и еще и сочиняете отфанарные предположения.
Без обид.
Є трендова ціна ібеї, а товар продається на 20% вище від неї під час аукціону (б/у товар продається, за близькою ціною до нової. Не open box - а чисте б/у, пошарпане, поюзане, з неповною комплектацією). Н-д: трендова ціна 55-65$, а товар на аукціоні злітає до 80$, коли ціна нового товару 100$. Мені той товар не горить за суперціною, я просто замітив таку дивну поведінку покупців під час аукціону (аля "горить хата, гори сарай").

PS: пункт "read description" я завжди перечитую до лоту, щоб зрозуміти кондиції та комплектацію.
BOBAHH
Member

Повідомлення

Vitalio, я 20 лет покупаю там, но понятия не имею, что такое трендова ціна??
Vitalio
Member

Повідомлення

BOBAHH: 23.02.2023 14:09 Vitalio, я 20 лет покупаю там, но понятия не имею, что такое трендова ціна??
Добрий ранок, 20 років на ібеї
Зображення
BOBAHH
Member

Повідомлення

Vitalio
Спасибо, насмешили. :laugh:
У меня подобной херни, (она же развод лохов по-домашнему) не показывает. :)
Вкладення
Logitech.png
zmax
Member

Повідомлення

Интересный случай был сегодня, по крайней мере у меня такое первый раз.
Продавался ноут с нюансами, цена 300 баксов. Пишу продавану, так и так, новая батарея стоит примерно 50 баксов, давай за 250 и я забраю. ответ от продавца, ноут стоил дорого бла бла бла, готов продать за 285. Спустя полдня приходит оповещение от ебей, что лот продан за 240 баксов B-) .
yupi
Member

Повідомлення

zmax
Часто такое. Недавно вот продавали лот за 120. Предлагаю ему 85. Он мне присылает 95. А потом приходит емейл, что товар продан за 80 :laugh:
moonlight49
Member

Повідомлення

Хтось розуміє чому англійці відмовляють надсилати лот в Україну якщо бачать forwarder і що я з України?
Чи можна щось вдіяти?

Рейтинг покупця (мене) гарний, 8 років на ebay, навіть на повідомлення не відповідають
Востаннє редагувалось 02.03.2023 11:07 користувачем moonlight49, всього редагувалось 1 раз.
BOBAHH
Member

Повідомлення

moonlight49
Не все, но 99% как и 99% американцев.)
Зачем им геморой??
Более того, они не хотят принимать платежи из-за бугра.
moonlight49
Member

Повідомлення

BOBAHH: 02.03.2023 11:04 moonlight49
Не все, но 99% как и 99% американцев.)
Зачем им геморой??
Более того, они не хотят принимать платежи из-за бугра.
Та ось щось дуже часто останнім часом, PayPal він хіба не анонімізує платіж?
dvs
Junior

Повідомлення

moonlight49: 02.03.2023 11:01 Хтось розуміє чому англійці відмовляють надсилати лот в Україну якщо бачать forwarder і що я з України?
Чи можна щось вдіяти?

Рейтинг покупця (мене) гарний, 8 років на ebay, навіть на повідомлення не відповідають
некоторые форвардеров боятся, т.к. это для них черная коробка и они не знают, что ждать после продажи, некоторые продавцы попадали на неприятности с форвардерами и им проще забить на такого покупателя, чем разгребать потом последствия.
если товар, который отказались так продавать не эксклюзив - проще заказать у другого продавца.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

BOBAHH
Скорее 20% не отправляют на forwarder, я уже много покупок совершил, вообще без проблем было с США. Там только некоторые конторы пишут что не отправляем на forwarder. А так частники и большинство магазинов без проблем, главное палкой платить
BOBAHH
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX
forwarder- ?
Если адрес зарегистрирован в вашем аккаунте и это USA адрес, для USA продавцов - этого достаточно.
А вот всякие внешние сервисы forwarder - как бог на душу. Еше и аккаунт могут заблокировать.
Відповісти