Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Shaolin_Style
Member
попробуйте засунуть 4090 в mini-atx корпус и поделитесь эксприенсом. С удовольствием почитаюMr_Volan: ↑ 24.01.2023 20:46кардинально)
нове слово придумали.
по темі: я переліз з великого у міні, а тут навпаки)
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
-
feniks_tm
Member
Читайте)Shaolin_Style: ↑ 31.01.2023 19:33попробуйте засунуть 4090 в mini-atxitx корпус и поделитесь эксприенсом. С удовольствием почитаюMr_Volan: ↑ 24.01.2023 20:46
кардинально)
нове слово придумали.
по темі: я переліз з великого у міні, а тут навпаки)![]()
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Сейчас синий экран выскочит)
-
Mr_Volan
Member
якби я захтів собі 4090, то мабуть не брав би мініІТХ)Shaolin_Style: ↑ 31.01.2023 19:33попробуйте засунуть 4090 в mini-atx корпус и поделитесь эксприенсом
в мене взагалі інтегроване відеоядро
а ні, люди в мого корпуса ставлять і 4090
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... h_4090_fe/
-
feniks_tm
Member
Ставлять і в значно менші) Да і даремно ти так, NR200P топчик по температурам відяхи) Не фултавер звісно, але і не гірше "народних" MidTower.Mr_Volan: ↑ 01.02.2023 09:27 а ні, люди в мого корпуса ставлять і 4090
https://www.reddit.com/r/sffpc/comments ... h_4090_fe/
-
Alonzo
Junior
-
Dark Knight
Member
Неплохо!Alonzo: ↑ 01.02.2023 11:58 Вот моя рабочая машинка, первый в жизни лианли корпус и мне прям понравилось, никаких компромиссов, укладывай любой конструктор, всё для людей![]()
Вентиль под видиком установил на случай если 3090 будет жарко, что на деле оказалось ненужным, благо корпус уберхолодный, буду убирать
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
А почему подставку под видяху ставишь скраю СО, а не по центру ?
еще на руоверах помню старички учили, что ставить желательно именно по центру, в р-не GPU. тогда меньше шанс перекоса СО через года, и точка центра тяжести ближе к чипу.
или это там снизу дыра такая и поставку не установить по центру ?
-
Pavel Lesunov
Member
корпус просто шикарний. доводилось якось у ньому збирати. залишились лише позитивні ємоції. ( ніякий bequiet і рядом не стоїть - моє імхо )Alonzo: ↑ 01.02.2023 11:58 Вот моя рабочая машинка, первый в жизни лианли корпус и мне прям понравилось, никаких компромиссов, укладывай любой конструктор, всё для людей![]()
Вентиль под видиком установил на случай если 3090 будет жарко, что на деле оказалось ненужным, благо корпус уберхолодный, буду убирать
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Alonzo
Junior
А я там просто убрал ради вентиля одну планку, как верну всё взад - переставлю. Не шарил что надо в центре держалку карты устанавливать, самая тяжелая до этой 3090 была 1080ti гигабайтовская без бекплейта даже, раза в 2 легче по ощущениям
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
feniks_tm
Member
Буде бажання і зайві гроші - замовте кастомні кабелі для бж. Так і просяться якісь білі чи кольорові ) Спитайте у пана lom_ua.Alonzo: ↑ 01.02.2023 12:36А я там просто убрал ради вентиля одну планку, как верну всё взад - переставлю. Не шарил что надо в центре держалку карты устанавливать, самая тяжелая до этой 3090 была 1080ti гигабайтовская без бекплейта даже, раза в 2 легче по ощущениям(и она не провисла за 3 года)
-
odessitmws
Member
в нормальных картах охлад монолитен с текстолитом, без разницы где подпиратьAlonzo: ↑ 01.02.2023 12:36А я там просто убрал ради вентиля одну планку, как верну всё взад - переставлю. Не шарил что надо в центре держалку карты устанавливать, самая тяжелая до этой 3090 была 1080ti гигабайтовская без бекплейта даже, раза в 2 легче по ощущениям(и она не провисла за 3 года)
-
Stray
Member
мені здається чи карта підключена через один 8pin шнурок?Alonzo: ↑ 01.02.2023 11:58 Вот моя рабочая машинка
![spy :spy:](./images/smilies/spy.gif)
-
Alonzo
Junior
Так, подвоюю, хоча в мене до нього був корсар 5000 і чисто з естетичної точки зору корсар гарніший, але дуже хотів арктік 360 водянку, а там були трабли з верхнім встановленням і радіаторами матплати.
В мене колись був be quiet! pure base 600, дуже якісна річ, але з приходом у життя 3900х я зрозумів що він тихий, якісний але ж і крематорій якщо юзати щось гарячіше за 8700к
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Ох, то вже люта косметика, я ще не доріс морально))) Першочергові витрати в мене завжди на те, від чого є плюс до обчислювальної потужності системи ггг
Так
-
Ortyomko
Member
нехорошо это для 3090
-
Васильович
Member
Золоті слова, але не в цьому тредіAlonzo: ↑ 01.02.2023 13:52 Першочергові витрати в мене завжди на те, від чого є плюс до обчислювальної потужності системи ггг
![:D :D](./images/smilies/biggrin.gif)
-
Stray
Member
Alonzo
мене можуть поправити, але наскільки я памʼятаю pci-e розʼєм дає до 75вт, 8pin до 150вт - тож або ваша карта буде недогружена (і дропатися), або ви будете палити ваші 8pin
*тож я б підключав двома 8pin - але вам видніше - тиць
по сборці, все гуд, я б може хіба що
- білий крутілятор розвернув і підключив би до мамки зверху щоб провід не висів
- живлення материнки протягнув би більше перпендикулярно у розріз
- прибрав би нижній кульор
- заживив би відеокарту через 2 8 pin і протягнув би їх над картою (якщо вистачить довжини)
і ще питання - а що за платка під відеокартою? ethernet адаптер?
мене можуть поправити, але наскільки я памʼятаю pci-e розʼєм дає до 75вт, 8pin до 150вт - тож або ваша карта буде недогружена (і дропатися), або ви будете палити ваші 8pin
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
*тож я б підключав двома 8pin - але вам видніше - тиць
по сборці, все гуд, я б може хіба що
- білий крутілятор розвернув і підключив би до мамки зверху щоб провід не висів
- живлення материнки протягнув би більше перпендикулярно у розріз
- прибрав би нижній кульор
- заживив би відеокарту через 2 8 pin і протягнув би їх над картою (якщо вистачить довжини)
і ще питання - а що за платка під відеокартою? ethernet адаптер?
-
Mr_Volan
Member
я ним повністю задоволений, хоча й не знав що він таке може)feniks_tm: ↑ 01.02.2023 10:10а і даремно ти так, NR200P топчик по температурам відяхи)
-
oversmoke
Member
Alonzo
что за корпус?
что за корпус?
-
j3s0n
Member
Alonzo
Так ліан класно робить, головне не брати акваріуми О11 здається, там труба навіть з водою, а от білий колір з часом буде жовтий навіть якщо ви будете кожен день його мити, я після білих тільки чорні беру
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
Так ліан класно робить, головне не брати акваріуми О11 здається, там труба навіть з водою, а от білий колір з часом буде жовтий навіть якщо ви будете кожен день його мити, я після білих тільки чорні беру
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
У цього пана провода виходять дорожче ніж фантекс фірмові привезені зі штатів...feniks_tm: ↑ 01.02.2023 12:39Спитайте у пана lom_ua.
-
TepH
Member
Вже років з десять сиджу тільки на ноутбуках. Останній десктоп був ще на другому Феномі. Оскільки зараз фактично постійно працюю тільки з дому, захотілось зібрати десктоп. Пошуршав по барахолкам і вийшла ось така робоча машинка. По місцевим міркам нічого особливо, але отримав стільки задоволення в процесі, що вирішив поділитись результатом
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
- спойлер
-